ATOM Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 hmm, to jsem netusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 před 17 hodinami, Gordon napsal: Dneska čumenda v Dealu, jiskra ovšem nepřeskočila. Schází jim kovové orámování indexů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Ani v pátek 13tého nemůžu jinak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Že bych koupil další do zásoby ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Před hodinou, Jarett napsal: Že bych koupil další do zásoby ? To jako že jsou na CH24 za dobré peníze? Ještě jsem je tam nenašel (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 Moje nejoblíbenější hračky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 (upraveno) před 6 hodinami, Žigi napsal: Moje nejoblíbenější hračky:) Ty jsou super! Hodně jsem po nich koukal a nakonec málem i koupil, ale nakonec jsem se rozhodl pro méně sportovní variantu bez otočné lunety. Za mě ale mezi diverama nejelegantnější barevná kombinace! Upraveno 20. května 2022 uživatelem Peter_See Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 (upraveno) Tak po dlouhém vybírání, kdy jsem málem koupil Tag Heuery, jsem skočil po Tudorech. Chtěl jsem něco elegantního a zároveň sportovního. Tyhle naprosto splňují kritéria. Ani mi nevadí absence inhousu, zato tloušťka je velice příjemná i v 41 verzi. Pojí se k nim i zajímavá cesta, kdy jsem se rozhodl pro tento model v Modeně, kde jsem je i vyzkoušel u AD, ale nezakoupil, přemýšlel jsem a zastavil se i u Bucherera v Curychu, kde byla cena příjemnější (bez VAT), ale zato jen modrá verze. Proto jsem nakonec jel do centra Vídně, kde jsem je zakoupil ve velice příjemném obchodě s tradicí, sice z druhé ruky, zato ve stavu nových. Upraveno 20. května 2022 uživatelem Peter_See Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 (upraveno) Dneska na kafíčku s North Flagy Upraveno 21. května 2022 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Dneska parádní póčo na parádní procházku s rodinkou a GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 @Bakouš Na jakém tahu je máš hozené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Kupováno na kůži, dokoupen tah od StrapCODE..., spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Líbí se mi víc než originál - nenesl bych falešné nýty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis09 Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Pokukoval sem po GMT ale nějak mě odradili problémy s překlápěním data. Ať už to tak je nebo ne, naskytla se možnost vzít S&G a neváhal sem Dost mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 58 jsou fajn, fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Tak jsou zase zpátky a navíc se přečíslovaly na MN21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 před 3 hodinami, Piplík napsal: Tak jsou zase zpátky a navíc se přečíslovaly na MN21 paráda a vítej zpět ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Před hodinou, Jarett napsal: paráda a vítej zpět ! Díky. Někdo to prostě musí pochopit až na druhý pokus (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 před 5 hodinami, Piplík napsal: Tak jsou zase zpátky a navíc se přečíslovaly na MN21 paradni kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se