ismit Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 V 27. 10. 2022 v 16:47, Tenglis napsal: Ahoj Tudor fórum. Jsem zpět:-) Zdar! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 2 hodinami, ismit napsal: Zdar! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdar, jsou super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 V 6. 9. 2022 v 21:28, Lou napsal: Nevedel jsem, kam presne to dat. Brno-Olympia a stanek Tudoru/Bechyne. Neco malo jsem zkusil na ruce, popovidal s pany, jejich znalosti mi prisly lehce povrchni. Podbizeli mi nejaky modely, ktery konci, a to se slevou udajne 40 %. Stavte se za nima, maji to hezky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stánek Tudor Roadshow se přestěhoval do OC Chodov v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Tam byl už loni před Vánocemi, po Vánocích se stěhoval do OC Černý Most. Doufám, že letos to bude obdobně... Už se tam těším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Poněkud se ochladilo a bez kompasu se člověk ve vánici snadno ztratí ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twisp Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 před 6 minutami, Jarett napsal: Poněkud se ochladilo a bez kompasu se člověk ve vánici snadno ztratí ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. moc pěkné kombo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 První zima s GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Asi to pujde, vypada to, ze kuze zahy povoli a mohlo by to bejt celkem fajn. A hlavne jsou z toho zas ondost jiny hodinky. Jo, na ty prostredni fotce to vypada i na vymenu vterinovky, ale to jsem fakt nedal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Vlastne je to docela fajn zmena, nevim proc jsem se tomu tak dlouho vyhybal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Až chytne patinu, bude supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 (upraveno) Dík, asi to tak bude. On je úplně novej, ležel nějakou (delší) dobu v origo sáčku, tak byl takovej zatuhlej. Tak jsem ho zlehka vzal olejem a hned je to lepší. A vizuelně s ním samotný hodinky mnohem víc vyniknou, než na tahu. A jak jsem sjížděl web (nebyl jsem si 100 % jistej, zda camfour řemínku má směřovat ke mně nebo ven ), tak jsem narazil i na pěkný kombinace s tropic strapem. Fakt to vypadalo dobře a k vodě by to bylo super. Edit: foto plus zdroj: https://watchbandit.com/tudor-black-bay-strap-guide-by-watchbandit-including-gmt-chrono/ https://www.watchuseek.com/threads/tudor-black-bay-58-on-rubber-strap.5160793/ Upraveno 8. listopadu 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twisp Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Ten finish padesátosmiček je prostě famózní Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Jo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Moje první Tudory Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Meninovy darček pekny den prajem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 @Campino gratulace k super kousku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Klidná sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Mrazivá dvacetikilometrová procházka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 před 1 hodinou, Cancri napsal: @Campino gratulace k super kousku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Klidná sobota Dikyaj tie tvoje su super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba22 Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se