bobi Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Tudory v ohrožení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Co to je za potvoru ? Moje ohrožuje leda tak tma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Tytéž hodinky, horší fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Jojo, ještě aby se přidal Moty s modrákama a já už budu zase v tom...Cos říkal? Já sem tady v letní uprave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 před 4 hodinami, Moty napsal: Cos říkal? Já sem tady v letní uprave Co na to říct? Jsem v tom až po uši. Musím vydržet a doufat, že už nebudou zdražovat. Pomalu ale jistě a jednou tu s nima doufám vylezu taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 V 2. 7. 2020 v 20:18, Tomak napsal: Tudory v ohrožení Tohle je skvost a velká vzácnost. Roháček jsem neviděl ani nepamatuju. Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Dneska poprve v provozu na gume...ideal.Odesláno z mého SM-A600FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 (upraveno) Ty Pelagosy jsou supr. Já mám poslední dobou v hlavě North Flag.. spoustu věcí mě na nich štve, ale přijdou mi vlastně tak zajímavý, že bych je asi potřeboval.. akorát jich už nějak moc neni. Nevíte, kdy se přestaly dělat, případně nějaká nová verze se nechystá? EDIT: Anebo sem blbej a furt se vyráběj? Upraveno 13. července 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 NF jsou imo jedny z nejvíc nedoceněnejch hodinek. Vzhled je samo subjektivní, ale dyš vemeš, za kolik tu občas choděj dobře jetý, víc muziky za ty lowe sehnat prostě nejde. Sám po nich po očku zas pokukuju. Jeden nejmenovaný člen je má znova, a potvora je asi už nepustí (a dobře dělá)Každopádně já tendle tejden venčim princátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 před 32 minutami, Micey napsal: Ty Pelagosy jsou supr. Já mám poslední dobou v hlavě North Flag.. spoustu věcí mě na nich štve, ale přijdou mi vlastně tak zajímavý, že bych je asi potřeboval.. akorát jich už nějak moc neni. Nevíte, kdy se přestaly dělat, případně nějaká nová verze se nechystá? EDIT: Anebo sem blbej a furt se vyráběj? Jestli se ještě dělaj nebo ne, nevím, ale každopádně na fóru jich je pramálo. Párkrát jsem je zkoušel poptávat a vůbec nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Jestli se dělaj taky nvm, ale třeba Koscom je má skladem. https://www.hodinky-koscom.cz/tudor-north-flag-m91210n-0001-k0028700 Edit: Tudor je v katalogu taky pořád má, tak bych řekl, že se pořád vyrábí. https://www.tudorwatch.com/en/watches/north-flag/m91210n-0001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Aha, no vida. Tak už jen překousnout průhled, napojení náramku, ručky, sehnat kilo a bum!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 jo jo v koscomu je maj na tahu i na gume, nebo co to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Aha, no vida. Tak už jen překousnout průhled, napojení náramku, ručky, sehnat kilo a bum!Průhled když nechceš, nevidíš. Napojení je cajk. Beztak to budeš nosit na tahu, max. přikoupíš řemen. Ručky sou cajk. Zvykneš si. Neřeš. Kilo easy. Ale ty je hlavně neber nové... známe se (v dobrém myšleno)Takže. Co tam máš dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 No.. je to Tudor, ale to sem sem původně psát nechtěl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Hmm, tak to asi nepřebiju Každopádně v situaci, kdy většinu rolád může ček obdivovat max. na bilboardech, IG účtech a ch24, je todle sympatisch, bo si to můžeš voe normálně koupit na krámě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Pořád stejně. Tendle rozměr (34-36mm) je prostě na tu mojí pacinku zn. ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Hezký pozdrav z Polska Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se