dr.sphinx Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 A přitom s tou lepší užitnou hodnotou zas o tolik víc nestojí, kdo je schopen dát pět, zvládne dát i šest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Presne tak. Ja uz som titanu prepadol naplno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Titan a HAQ, myslím, že se možná projednou budu muset uchýlit ke konkurenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Ako ten seiko titan znasa kancldajving? ... hlavne tah a spona, co som mal zatial titanovky (pravda skor lacnejsie) tak stacilo casy mat tyzden v praci a uz to na nich bolo vidiet... zatial co napr taky tengimet od Sinn 2 roky bez jedinej viditelnej zmeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Titan a HAQ, myslím, že se možná projednou budu muset uchýlit ke konkurenci HAQ je mrtva vec podla mna.. rezervuju si to na vyrocne limitky astronov a to je asi tak vsetko. do tej technologie uz nejaky cas neinvestuju.. to skor nejaky the citizen.. edit: napriklad tento s duratect povrchovkou, haq eco-drive.. ultimatne techno pre cifrspiona alebo nejakeho lepsieho ajtaka: Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Ako ten seiko titan znasa kancldajving? ... hlavne tah a spona, co som mal zatial titanovky (pravda skor lacnejsie) tak stacilo casy mat tyzden v praci a uz to na nich bolo vidiet... zatial co napr taky tengimet od Sinn 2 roky bez jedinej viditelnej zmeny. na spone to je vidiet, ale ta zjavne nema ten isty treatment ako zvysok hodiniek. + spona je lacnejsia ako novy stol.. tah a hodinky prakticky bez skrabancov (pokial ide o kancldajving) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Možná se ptám blbě ale titan a jeho povrchová úprava je jiná než na SBDB? Třeba u těch 005 co jsem měl byl tuším Diashield a pouzdro bylo hodně světlejší než SBGA031. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 No osobně se mi zdál ten titan na MM600 takový jako méně uhlazený, do semišova... ale můžu se plést, neměl jsem je najednou. Ještě k té sponě na SBGA031 - ona chytá vlásečnice, ale jdou dolů po použití houbičky na nádobí - ono to , spíše než vlásečnice, připomíná škrábance na zoxidované vrstvě. Prostě nic, co by šlo do hloubky a je to snadno odstranitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 V případě SBDB se u 001 o Dia-shild v parametrech nepíše, u 011 už jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 MM600 a GS dajvre (a napr snowflaky) su podla mna rozne odrody "high intensity titanium" - co nie je povrchovka, ale kompletne proprietarna zliatina titanu, niobu a zeleza. Ma to cca 1.5-dvojnasobok tvrdosti ocele na vickers skale (250-350) vs st steel (150-250). Na beton ma seiko rozbe stupne/druhy a pouziva ich podla cenovej kategorie/pozadovanych vlastnosti. Su okolo toho tajomni jak hrad v karpatoch. Minimalne v case vzniku mm600 (2005) myslim ziadny diashield neexistoval. Diashield napr na mm300 limitke robil celkom zvlastny povrch tych hodiniek.. mne to moc neladilo. Zato tie lepsie titanove zliatiny vedia opracovat luxusne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Mne se naopak na mm300 l.e. libi! Diashield napr na mm300 limitke robil celkom zvlastny povrch tych hodiniek.. mne to moc neladilo. Zato tie lepsie titanove zliatiny vedia opracovat luxusne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Mně taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 sak zato ich aj vy dvaja mate a ja nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Tak za tudle fotku tě asi nebudu mít rád...není zač HAQ je mrtva vec podla mna.. rezervuju si to na vyrocne limitky astronov a to je asi tak vsetko. do tej technologie uz nejaky cas neinvestuju.. to skor nejaky the citizen.. edit: napriklad tento s duratect povrchovkou, haq eco-drive.. ultimatne techno pre cifrspiona alebo nejakeho lepsieho ajtaka:však taky jo, to je přesně ta konkurence, co jsem měl na mysli, jen teda ten vpadlý knoflík na ovládání věčného kalendáře není hezký, vypadá jak dýchací díra od slimáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 to sa s vekom vstrebe.. mam 44. bilboard precitam aj z kilometra ale na kratko som slepy jak nosorozec. tyzden po 40ke to proste prislo a smytec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Počkej po 50 , co všechno se k té slepotě přidá.Ale dostal jsem od paní minulý týden dodatečně pěkný dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 to sa s vekom vstrebe.. mam 44. bilboard precitam aj z kilometra ale na kratko som slepy jak nosorozec. tyzden po 40ke to proste prislo a smytec Záleží na pouzdru, u těch jejich sportovně-ajťácko-účetnických modelů (nejsem ani jedno, ale obecně se mi líbí) se to vsákne. U oblekovějších a menších se to vstřebá hůř (ještě že to paní sfinxové, která je nosí, nevadí)To jdou oči po čtyřicítce fakt takhle do klozetu? Tak to se už fakt nemůžu dočkat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Záleží na pouzdru, u těch jejich sportovně-ajťácko-účetnických modelů (nejsem ani jedno, ale obecně se mi líbí) se to vsákne. U oblekovějších a menších se to vstřebá hůř (ještě že to paní sfinxové, která je nosí, nevadí) Screen Shot 2017-01-24 at 10.04.49.pngTo jdou oči po čtyřicítce fakt takhle do klozetu? Tak to se už fakt nemůžu dočkat .Ale neboj, pravidlem to neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Pocitace na vas... Po mem osmihodinovem brejleni do pc jsem rad, ze trefim do auta... Do sveho... 41 let... :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Tak ja som za pc tak 12h denne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se