tano Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 instant: guma i spona super!!! Moc se mi libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 tu gumu mohli. sak je drahsia jak izo..Pěkná guma a hlavně spona, to jsi kde vyhrabal? To jsem ještě neviděl, ze bych zkusil na anti Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Tady Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 dik, a koupit se to da?Tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Tuším že jsem to tenkrát někde viděl R0121AR, +- 200USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 200usd by to malo stat u higuchiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Ta spona na gumě je teda dobrá, to je poprvé, co jsem se pořádně podíval, jak vlastně vypadá. Ona ani jejich standardní překlápěčka v té pár let staré modernější verzi není úplně blbá: spona blba neni, ale ta cena je skoro az vulgarna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Jo, ta cena je šílená, ale mám pocit, že to je spolu s řemenem (aspoň tak mi to vysvětlovali pánové Na Poříčí, když se ukázalo, že tah k SBGEčkám je levnější než spona). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Jo uz to mam, 16000JPY, ale je to 22mm, tak to by mi tam neslo http://zazastar.blog8.fc2.com/blog-entry-176.html, dikTuším že jsem to tenkrát někde viděl R0121AR, +- 200USD 200usd by to malo stat u higuchiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Jo, ta cena je šílená, ale mám pocit, že to je spolu s řemenem (aspoň tak mi to vysvětlovali pánové Na Poříčí, když se ukázalo, že tah k SBGEčkám je levnější než spona). on ten remen dokonca byva pravy aligator a tak bude clovek este bojovat s colnikmi kvoli cites certifikatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Dám to sem, kdyby někdo nevěděl proč GS chrona http://www.ablogtowatch.com/grand-seiko-spring-drive-chronograph-sbgc001-watch-review/ Pěkná recenze SBGC001 a hezké fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Dám to sem, kdyby někdo nevěděl proč GS chrona Pěkná recenze SBGC001 a hezké fotky.krásný makro, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Super, ušetřili mi práci a na vlastní recenzi muzu hodit bobek,fotky stejně lepší neudělám:-) Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Pěkné promo si zaplatili, no. Mě baví, jak tam borec smaží ty vteřinovky Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Skvelé video, len mi trvalo asi dvadsať minúť, kým som ho dokázal pustiť... Símvás, čo je to za súčiastku tam v strede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 To podle mě bude vertical clutch. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 schematko zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 To je dobrý rachot... Vypadá to úžasně! Já jen neustále bojuju s tím, že dám takové prachy za něco, co má na sobě nápis Seiko. Byť mám Seiko moc rád. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Ted uz to je Grand Seiko, kvuli takovym jako ty to museli rebrandovat To je dobrý rachot... Vypadá to úžasně! Já jen neustále bojuju s tím, že dám takové prachy za něco, co má na sobě nápis Seiko. Byť mám Seiko moc rád. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se