YvanD Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 vyznamnou zmenou HW sa rozumie vymena dosky aspon pri win serveroch to vzdy tak fungovalo ked sa vymenila doska system sa deaktivoval. cize hdd, pamate atd bez problemov.
Návštěvník YPO Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Hraju si s tím už týden na dvou PC .... moje doporučení je stáhnout W10 na USB disk ..... poté udělat pro jistotu upgrade v pc (přebouchat původní widle) .... poté to celé smáznout a instalovat načisto z USB ... je to oser, ale funguje to pak dobře líbí se mi i to, že mi to na verzi W7 Ultimate , rovnou nabídlo verzi W10 PRO a ne Home takže nakonec snad dobrý, ale sere mi to testování na lidech počínaje lenovem, který nabouchá na počítač 7 který přebouchá osmičkama a potom přijdou desítky který to celý domrdaj a je tam od každýho něco takže upgrejdům zdar
dieegoo Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Jaký má smysl dělat upgrade, když to pak stejně přemlasknete čistou instalací?
Návštěvník YPO Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 (upraveno) Jaký má smysl dělat upgrade, když to pak stejně přemlasknete čistou instalací? no ..... muzes udelat rovnou cistou instalaci ale k tomu potrebujes seriove cislo ktery asi nemas .... takze je potreba to nejdriv premlasknout aby si to kompyjutr pamatoval jeste je moznost si to cislo v alze koupit : https://www.alza.cz/windows-10/18856831.htm Upraveno 7. srpna 2015 uživatelem YPO
dieegoo Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Pokud jsi měl do teď komp s Windows, tak sériové číslo máš. Od "nedávna" se sice nelepí na ten klasický štítek na bednu/spodek notebooku, ale jde zjistit v systému.
Návštěvník YPO Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Pokud jsi měl do teď komp s Windows, tak sériové číslo máš. Od "nedávna" se sice nelepí na ten klasický štítek na bednu/spodek notebooku, ale jde zjistit v systému. seriove číslo puvodních windows na nové nefunguje ..... teda aspon u mne
Americkej Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Pokud jsi měl do teď komp s Windows, tak sériové číslo máš. Od "nedávna" se sice nelepí na ten klasický štítek na bednu/spodek notebooku, ale jde zjistit v systému. jak? já ho nenašel, jen ID, ne product key
dieegoo Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Několik způsobů zde - http://www.howtogeek.com/206329/how-to-find-your-lost-windows-or-office-product-keys/ , alternativ je spousta. Já použil i v článku odkázaný ProduKey - funguje spolehlivě.
martin.951 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Několik způsobů zde - http://www.howtogeek.com/206329/how-to-find-your-lost-windows-or-office-product-keys/ , alternativ je spousta. Já použil i v článku odkázaný ProduKey - funguje spolehlivě. To je šikovný sice ... a máš vyzkoušené, že číslo z třeba 7/8 takto funguje na první čistou (bez předchozího upgrade) instalaci 10?
Americkej Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 To je šikovný sice ... a máš vyzkoušené, že číslo z třeba 7/8 takto funguje na první čistou (bez předchozího upgrade) instalaci 10?asi ne, protože původní klíč v BIOSu a kíč k win10 se liší. Takže napřed upgrejd, během kterého dostaneš nový kód, jestli se nepletu.
martin.951 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Asi to bude nutný no bohužel, v tom případě alespoň doufám, že udělám upgrade na starém disku a pak hodím čistou na nový disk (ostatní hW stejný) a snad to zkousne.
dieegoo Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Ne, ozkoušené to nemám, dělal jsem upgrade. Trochu jsem pogooglil, nechtělo se mi věřit, že by to Mrkvosoft udělal takhle hloupě, tedy že by bylo potřeba nejprve udělat upgrade a teprve následně instalaci. Však serial number je vázaný na bios, ten samý sn má Microsoft z předchozí aktivace, nenapadal mě tedy jediný důvod, proč by to nedokázal napárovat rovnou. A chyba lávky, fakt to udělali takhle blbě Takže sorry, skutečně je potřeba udělat dvoukolovou vopičárnu - upgrade / instalaci.
paolous Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Ja na to zatim nemam nervy, ale nasel jsem srozumitelny step by step navod a to zde: http://www.zive.cz/clanky/jak-nainstalovat-windows-10-navod-krok-za-krokem/sc-3-a-179228/default.aspx
Waya03 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Na čistou instalaci po upgradu opravdu není produkt key třeba. Už se mi to konečně povedlo, měl jsem předtím asi vadnou USB flešku.
mondeo2 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 hele začínáte mě to, no jak bych to ............znervózňovat, by mě tedy zajímalo co tam mám, jsem žádný číslo nikam nedával
Radimk Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Tak mě konečně vybrali a poslali upgrade nechal jsem to na mrkvosoftu, až mi to sami pošlou a ono se to samo, včetně všech nastavení účtů a cest. Vše funguje, zatím nevidím rozdíl v rychlosti, ovládání krok zpět ( čti k zažitému vindowsovskému stylu)Já jsem spokojen
Gustaf Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 (upraveno) me už to visí na kompu 2 měsíce... ještě jsem se neodhodlal Upraveno 8. srpna 2015 uživatelem Gustaf
slay Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Upgrade jsem udělal. Mam ale jen 32bit wokna. Půjde nainstalovat 64bit? S tou vazbou na základní desku ke které jsem měl 32bit?
geometr Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 me už to visí na kompu 2 měsíce... ještě jsem se neodhodlal Odvahu Gustafe!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se