PavelSch Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 No ty fps jsou celkem ok, takže předpokládám že Pro. Co jsem koukal, tak klasická ps už tohle nedává (pokud neprobehl nějaký patch) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 hraju na pročku. i na obyc ps to bezi ok uz bez dropu, docela to vymazlili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 v tom pripade potrebuju nutne DG >] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ahoj kluci. Zvažuju že bych pořídil domů nějakou konzolku na občasné zahrání - Koukám po Xboxu, páč se mi líbí game pass služba a většina her, co bych si zahrál, tam je. Jenže otázka? vyplatí se koupit Xbox X? Zvažoval jsem Xbox S páč je teď za krásných 4500,- , X ko stojí 7500,- takže rozdíl docela je. Navíc budu hry stahovat do zařízení - to by u 4k titulů brzo došlo i to 1T úložiště. Tak babo raď ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ahoj kluci. Zvažuju že bych pořídil domů nějakou konzolku na občasné zahrání - Koukám po Xboxu, páč se mi líbí game pass služba a většina her, co bych si zahrál, tam je. Jenže otázka? vyplatí se koupit Xbox X? Zvažoval jsem Xbox S páč je teď za krásných 4500,- , X ko stojí 7500,- takže rozdíl docela je. Navíc budu hry stahovat do zařízení - to by u 4k titulů brzo došlo i to 1T úložiště. Tak babo raď ?Pokud je problem s mistem, tak se da pripojit ext HDD, pokud na 4k, tak je lepsi X, a pak ta barva ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 (upraveno) V % je to jednoduchý. Xko stojí o 70% víc ale rozhodně nemá o 70% větší výkon nebo hodnotu než Sko. Asi blbej argument, ale je to tak. Z myho pohledu je Sko prostě dobrej kauf, ale třeba u Playstationa bych určitě volil verzi Pro. Nejsem si, ale jistý jestli skok mezi S a X je stejný jako PS a PS Pro, tohle bych si někde našel a pak se rozhodl. Upraveno 5. dubna 2020 uživatelem PavelSch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Já vycházím z toho, že mě na hře vždy baví hra samotná a grafiku tolik neřeším - Playstation jsem měl akorát jedničku jako dítě - teď si to chci zkusit a XBOX je nejlevnější cesta ke konzoli - navíc za 250 měsíčně si na tom zhraji spoustu věcí. Nechci do toho rvát peníze, nespíš to po karanténě prodám :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 No tak to potom S, to je jasny.Já vycházím z toho, že mě na hře vždy baví hra samotná a grafiku tolik neřeším - Playstation jsem měl akorát jedničku jako dítě - teď si to chci zkusit a XBOX je nejlevnější cesta ke konzoli - navíc za 250 měsíčně si na tom zhraji spoustu věcí. Nechci do toho rvát peníze, nespíš to po karanténě prodám :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Díky. Takže není u těch one X a PS4 pro něco, co bych si pak vyčítal že nemám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 jestli neresis grafiku tak neDíky. Takže není u těch one X a PS4 pro něco, co bych si pak vyčítal že nemám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Tak xbox doma - vzal jsem zánovní S bez mechaniky za 3500 z bazaru. Vyzkouším a když mě to chytne budu řešit dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 : ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 mi posilal kamos, prej at jdu taky ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 včera padla platinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Assassin Creed II pro PC zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 novej trailer na TLOU2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Pokud by někdo chtěl standardní edici The Last of Us Part II za 1299 Kč, tak se přidejte do našeho "týmu" https://www.alza.cz/url/RWZ6H5YxQP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Nabízí mi to jenom osobní odběr, to je ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Je to ok - jinak to nejde. Tak to má Alza nastavené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se