hopa26 Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Mám dohrané Far Cry 6. Pokud by si ho chtěl někdo zahrát, tak nabídnu sekundární účet s hrou za 500KČ. Je to verze jak pro PS4 tak i na PS5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 V Electroworldu mají roční ps plus za 1040kč a se slevou jde dokonce za 940kč. Jen že tu bude mnoho nových ps5 hráčů. Cena je skutečně najs a pouze jednou ročně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Díkes Jak z toho vytříkáš ještě to kilo dolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 sz máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Koupil jsem to u nás v Saturn.de, maj to též v akci. Je možné ten kupon nechat 3 měsíce neaktivovany než vyprší moje předplatné? Když to aktivuje teď, přibude další rok navíc?DikySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 přibude předplatné +12 měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 přibude předplatné +12 měsíců. Super. Hotovo. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 PS+ na rok do 19.12. za polovic přímo od Sony. Za necelých 8 kil imo neni o čem. https://store.playstation.com/en-cz/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUS12MTH50OFF?et_rid=&et_cid=211210-PLPROMO1-GL-PLS-B-FLX&Linkid=211210-PLPROMO1-GL-PLS-B-FLX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 PS+ na rok do 19.12. za polovic přímo od Sony. Za necelých 8 kil imo neni o čem. https://store.playstation.com/en-cz/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUS12MTH50OFF?et_rid=&et_cid=211210-PLPROMO1-GL-PLS-B-FLX&Linkid=211210-PLPROMO1-GL-PLS-B-FLXTo je opravdu deal jak cyp!Mám předplacené do 3/2023, ale víc mě láká s čím přijdou příští rok. Ideálně ten prostřední model.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Když už mám PS+ do třeba listopadu 2022 a koupím tohle, tak se to protáhne zase o dalších 12 měsíců, nebo jsou to vyhozený prachy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Když už mám PS+ do třeba listopadu 2022 a koupím tohle, tak se to protáhne zase o dalších 12 měsíců, nebo jsou to vyhozený prachy? Ja to takto udělal a stalo se přesně ono. Měl jsem do 3/2022 a hned o rok víc. Když jsem ale zkusil teď v obchodě přidat produkt do košíku, tak to nešlo.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Ja to takto udělal a stalo se přesně ono. Měl jsem do 3/2022 a hned o rok víc. Když jsem ale zkusil teď v obchodě přidat produkt do košíku, tak to nešlo.Sent from my iPhone using TapatalkProtože je to jen pro nové předplatitele a nebo ty co si to po pauze objednají znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Nemáte náhodou někdo a nechcete se zbavit Spider-Man: Miles Morales na PS4? Docela bych si to zahrál, Spider-Man mě bavil, ale i v akci to teď je všude za litr, což mi přijde dost na starší hru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Ahoj, koupil jsem jetou ps3, tak kdyby se vám doma válely nějaké hry, tak nabízejte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aelfwine Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Já se tak strašně těšim na druhý Hellblade. Jednička byla jedna z nej her, co jsem kdy hrál. A dvojka podle Gameplaye vypadá fantasticky: https://www.youtube.com/watch?v=lM1ktOitVmE&ab_channel=IGN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Ahoj máte někdo zkušenosti s nákupem xbox Gold a poté upgrade na Ultimate Za 1usd a vse se Vam přelije na roční Ultimate subscription?http:// https://www.techradar.com/news/xbox-live-gold-dealsNadělil jsem si k Vánocům xbox series X at mám jak ps5 tak todle. Proto řeším jak nejlevněji předplatit ultimate subscription.Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Mám vyzkoušené loni a funguje to. Maximálně lze gold předplatit na 3 roky a následně se prevede na ultimate všechny 3 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Nemáte někdo zbytný herní notebook? Řekněme do 20k max. Jen sonduju, na poptávku to zatim nejni. Zakoukal jsem se do gameplay videí na Sniper Ghost Warrior Contracts 2 a docela bych si po letech zas zastřílel. PS: sorry, že s tim lezu mezi konzole, ale jednou gamer pořád gamer, nehledě na platformu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Mám vyzkoušené loni a funguje to. Maximálně lze gold předplatit na 3 roky a následně se prevede na ultimate všechny 3 rokyAhoj, ano potvrzuji. Pro nové účty kde nikdy nebyl aktivován ten trial za 1usd na měsíc to funguje. Dal jsem si jen 2 roky za 105eur celkem.Pro stávající účty, je tam přepočet. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 (upraveno) V 22. 12. 2021 v 18:31, Maxel napsal: Nemáte někdo zbytný herní notebook? Řekněme do 20k max. Jen sonduju, na poptávku to zatim nejni. Zakoukal jsem se do gameplay videí na Sniper Ghost Warrior Contracts 2 a docela bych si po letech zas zastřílel. PS: sorry, že s tim lezu mezi konzole, ale jednou gamer pořád gamer, nehledě na platformu Zkus geforce now, pokud mas rychlej net, idealne pres kabel tak to pojede vic nez dobre, nemusis nic kupovat pojede to i na macbooku Upraveno 25. prosince 2021 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se