Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 27. 9. 2007 v 15:16, bobika napsal:

Vzdy jsem byl spise pres PC, kvuli vsestranosti a praci, ale taky jsem si rad zahral. Pamatuji si presne, jak me kamarad dostal PS jednickou, kdyz mu tam Lara bezela v tehdy uzasne grafice naprosto plynule, zatimco moje Pentium tak tak stihalo vykreslovat. Ovsem prislo 3Dfx a ja mu to natrel tak, ze si musel koupit PC ... nastoupila doba akceleratoru pro PC a dely se veci. Jasne, Doom, Lara, Quake, Unreal, CoD, proste brutalne chytlave 3D odreagovani, dlouho me to drzelo.

Ovsem po par letech jsem se z nemotorneho a neskladneho PC dostal k "nabusenemu" notebooku a tim jsem skoncil - viceucelova masina, skvely vykon a prenositelnost, propojeni s LCD, plazmou nebo projektorem. Obcas si s kolegy strihnu staricky Ghost Recon po netu, ale casu malo a potkat se na netu - tragedie.

V soucasne dobe, pokud se chci rychle a z meho uhlu pohledu kvalitne pobavit /ale ne moc dlouho, casu malo/, sednu k Playstation 3, bavim se a zaroven nestacim zirat nad technologickym pokrokem. Hodinka staci - NFS Carbon, Ridge Racer nebo Motorstorm a pod. Nepotrebuji u hry extra myslet, vymyslet strategie a kalkulovat, staci vypnout, zablbnout a kochat se grafikou. A když už mluvíme o hrách, pro fanoušky CS2 je super sledovat aktuální nabídku skinů – já osobně často koukám na cs2 skins list, kde se dají najít ty nejzajímavější skiny a dodat hře ještě víc stylu.

Uz se tesim na GT HD ...

Samozrejme, vyse psane je muj osobni nazor, verim, ze se kazdy z Vas hracu odreaguje/uspokoji jinym/vlastnim zpusobem a tak je to v poradku.

Hezky den

Díky za sdílení, tvůj příběh je super, člověk si hned vybaví tu nostalgii starých 3D her. 
U mě je to trochu podobné – také jsem začínal na PC a pohltily mě hry jako Doom, Quake nebo Unreal. Ta kombinace adrenalinu a pohlcující grafiky byla prostě úžasná.

Teď, když času není tolik, si často sednu k rychlému odreagování – u mě to bývá spíš něco jako Counter-Strike nebo rychlé závodní hry. Hodinka stačí na odreagování, ale pořád si člověk užije intenzitu a zábavu.

Souhlasím s tebou, každý má svůj způsob, jak se odreagovat, a důležité je, že se u toho bavíme a relaxujeme.

Odesláno
V 9. 8. 2025 v 21:27, Pozorovatel napsal:

Zaklínač 3 dohrán, podruhé 😁

Poprvé jsem to hrál podle sebe a Ciri mi na konci umřela ☹️

Tak podruhé následoval speed run a dohrál jsem to tak, že se z Ciri stala císařovna a já se usadil s Triss 😉

Teď si jdu jen tak užívat lov nestvůr a objevování různých zákoutí 😎

Každopádně hra mě hodně bavila a považuji jí za TOP (začínal jsem kdysi s RPG nejprve na sérii Gothic a potom The Elder Scrolls)👍

Časem asi ještě kouknu na DLC 🤔

DLC si dej, hlavně to vinařské je dokonalé, za mě i lepší jak základní hra.

Odesláno

@Dez123 obě DLC projeté 😁 musím říct, že srdce z kamene mě trochu zklamalo, ale krev a víno naprosto super 👍 a hlavně ta možnost mít vlastní barák a ten si tunit a ještě tam se mnou teď je Triss 😊

Odesláno

ma tu niekto Playstation Plus? Ma to zmysel? Alebo su tam len hry, ktore by si clovek za normalnych okolnosti v zivote nekupil?

Chcel by som to skusit na par mesiacov v zime ked budem sediet po veceroch na chate sam so psom....dcere som homeschooling zatial nedokazal vybavit :)

Odesláno (upraveno)
před 41 minutami, zacik napsal:

ma tu niekto Playstation Plus? Ma to zmysel? Alebo su tam len hry, ktore by si clovek za normalnych okolnosti v zivote nekupil?

Chcel by som to skusit na par mesiacov v zime ked budem sediet po veceroch na chate sam so psom....dcere som homeschooling zatial nedokazal vybavit :)

Dyť si to projdi na stránkách ne? https://www.playstation.com/cs-cz/ps-plus/games/
Akorát bacha, mají tři úrovně, v tom základu máš dvě hry měsíčně co si tak pamatuju plus hraní online multiplayer. U těch vyšších už máš katalog her, jsou tam dobrý věci.

Upraveno uživatelem ragu
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak Diablo pořád rozehrané, ale v mezičase jsem dohrál DOOM Eternal.

Doom 1&2 mě strašně bavil a byla to tehdy pecka (dvojka na čtyři diskety tuším 😆), ale na tenhle typ her už jsem asi moc starý.

Přišlo mi to už moc rychlé a překombinované. Raději bych si vychutnal hororovou atmosféru, ale tam na to jaksi není čas....

Nicméně už jenom kvůli té hudbě jsem to musel mít 😁

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...