Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pochybuji, ze by sel Doom spustit ve Vistach, leda tak v Dosboxu. Mozna tak Doom 3...

V XP DOSbox funguje v pohodě. Používal jsem ho právě pro hraní starých dosovských her. Doporučuji stáhnout a vyzkoušet. Teď mám Win 8 a na tom jsem to ještě nezkoušel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mezi klasiku na které jsem před dvaceti lety ujížděl patří Duna 2, DOOM, Panzer General, Kolonizace, Sim City a Civilizace Sida Meiera. Nedávnou jsem si koupil Civiliazci 5 a docela s chutí i s nostalgií jsem si jí s bývalým spolubydlícím z kolejí a dnes blízkým příbuzným zahrál.

Odkaz ke komentáři

já myslel že novej direct vždycky jen stahne a je free. nebo v čem je problem? já ho ve svym počitači mam a nekupoval jsem ho

a abych nebyl zase of tak pamatujete dizzyho? bylo těžký to udělat bez nápovědy :-)

Direct X nezáleží na tom, jestli sis je koupil. Je to technologie kterou podporují nové grafické karty. Když nemáš kartu co umí DX11 a operační systém, který to umí(například XPčka to neumí), tak máš smůlu.

Jinak o trochu výš si psal něco o plošinovce, zkus hru Limbo.

Mimochodem, Crysis 3 neumí jet na DX10.1 ? Já myslel, že jo. Teď jsem hrál tu multiplayer betu a vypadá to pěkně.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Vykopu po třech letech tohle konzolové téma, abych se zeptal na jednu věc ohledně PS3 i když to sem až tak úplně nepatří.

Nepatří to se proto, že PS3 nemám na hraní, ale jako rekordér TV vysílání díky dokoupené krabičce Play TV.

Už několik let si nahrávám pořady a koukám na ně kdy chci já a ne kdy je dávají v TV. Nějak jsem začal pozorovat, že občas nahrávka cuká než jí pauznu a znovu rozjedu, nebo jí musím dát čas, nebo dlouho trvá načtení náhledů nahrávek v knihovně. Prostě se prodloužil HDD seek.

Jde disk do pekla a nebo je to prostě vlivem defragmentace díky tomu jak denně smažu 2X1GB nahrávky a 3X1GB zase nahraju?

Prostor na HDD musí být za ty roky hodně rozkouskovaný. V  menu nic podobného není a na netu jsem četl o utilitě v jakémsi servisním menu, ale než aby mi ten rebuild struktury smazal knihovnu, radší budu čekat. Setkal jste se s tím někdo?

Odkaz ke komentáři

Já tohle viděl, jenže tam nepadlo nic o tom, jak se chová knihovna nahrávek v doinstalovaném programu Play TV.

Risknul jsem to  a udělal Rebuild Database a nahrávky zůstaly. Navíc mi připadá, že je to bez záseku, ale ještě uvidím jak se to bude chovat v provozu. Každopádně díky za post.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Ja jsem toho nikdy az tolik nenahral, ale o to vic jsem si vybiral:

Baldur´s Gate - na stredni

Baldur´s Gate 2 - na vysoke - oba dily vrele doporucuju i pres znacne stari her.

Half Life

Counter Strike - to byly roky :D

Diablo 2 po BattleNetu. Kvuli tomu jsem malem nedopsal diplomku.

Portal a Portal 2 - i dnes si obcas chvilku zahraju par map.

Lineage 2 - toho lituju uplne nejvic, ze jsem se na to dal. To je otresny zrout casu. Kdyby mi nechybeli mi spoluhraci, tak jsem se na to vykaslal uz pred 5 lety. TUhle nedoporucuju vubec :-)

Jenze cim je clovek starsi, tim min casu na hrani ma. Nicmene porad si dokazu usetrit chvili, nebot kdo si hraje, nezlobi.

Odkaz ke komentáři

hral jsem toho opravdu hodne, ale nejvic vzpominam na hru

Project I.G.I.

Tim, ze se hralo s jednim zivotem, clovek v ramci mise temer nedychal napetim.

Dal jsem si tu hru pred dvema lety znovu a stale me i pres horsi grafiku a AI protivniku neskutecne bavilo.

Jako jedna z mala her se nedala kazda mise bezmyslenkovite prostrilet.

Treba misi defend Priboj si pamatuju do tedka, co jsem se na ni natrapil. :)

Pak jsem samo paril Fifu do zblbnuti a pred tim na Amize genialni Sensible World of Soccer, kde me Rudy Voller opravdu blodatou hrivu. :)

Dneska uz me ale sezeni u kompu staci bohate v praci, zlate studentske casy.

Odkaz ke komentáři

Project I.G.I.

Dal jsem si tu hru pred dvema lety znovu a stale me i pres horsi grafiku a AI protivniku neskutecne bavilo.

Treba misi defend Priboj si pamatuju do tedka, co jsem se na ni natrapil. :)

Pak jsem samo paril Fifu do zblbnuti a pred tim na Amize genialni Sensible World of Soccer, kde me Rudy Voller opravdu blodatou hrivu. :)

Dneska uz me ale sezeni u kompu staci bohate v praci, zlate studentske casy.

Na IGI se pamatuju,hrál jsem to ještě se Sin 1 na něčem,co se podobalo počítači :-) ,jo s tim jednim životem to byl nářez v těch dlouhejch misích,jednou Tě škrtli a mazals pěkně na startovní čáru.Dvojku jsem jen instnul,ale to už byla jiná doba,takže jsem nedal ani první kolo.Nebavilo.

Odkaz ke komentáři

Project I.G.I.

Tvl, na Project I.G.I. se pamatuju hlavně proto, že to byla jedna z nejblběji podvádějících her, co jsem kdy viděl. Vystřílel jsem chajdu, vylezl ven a jen jsem se otočil, začali z ní vylejzat nový blbouni...

Jinak nečetl jsem ty předchozí stránky, ale mě maximálně bavil první Soldier of Fortune.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...