Tomas_2002 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Tak jsem se konečně dostal ke Starcraft: Legacy of the Void. No je to zas paráda jako vždycky u Starcraftu. Zatím odehráno 5 misí, žádná nebyla stejná. Hezký příběh a postavy. Za mě veliká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Já nedávno vyhnil u Gothic 2 Gold a teď se nemůžu odtrhnout od Civilizace 5. To je zas rodinný život Z posledních her ani nevím co bych si rád zahrál, snad krom Zaklínače mě pořádně nic neláká. Hrál tu někdo This war is mine? To mohu maximálně doporučit, ale pozor na vtáhnutí do děje, pak to je krapet depresivní (asi první hra kde se mi to přihodilo a to hraju dlouho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Pro místní Ingressáky. LVL16 za méně, než rok. A ty nachozený kilometry jsou taky pěkný = 10 kilo dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Hral jsem a radim nasledovne:1. Fallout - i kdyz uz jsem dohral storyline, furt me to bavi. Uvital bych totalni restart se zachovanim zkusenosti.. bohuzel asi nende 2. W3 - po dohrani storyline me to uz pak nebavilo, navic zbytecne zdlouhave prejezdy3. MGS - Nebavilo me uz v prubehu - na nejaky lokaci jsem zachranil rukojmi, vsechno tam zdevastoval.. a za dve mise jsem tam musel znovu - vsechno stejny, vcetne umisteni rukojmiho. NUDA! MGS5 je totální s prominutím brak, Kojima jiv půlce odešel a není ani poslední akt. Pokud jsi nehrál původní MGS tak doporučuji, nejlepší hra po stánce story co jsem kdy hrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 MGS5 je totální s prominutím brak, Kojima jiv půlce odešel a není ani poslední akt. Pokud jsi nehrál původní MGS tak doporučuji, nejlepší hra po stánce story co jsem kdy hrál. Pro mě tedy hra s nejlepším příběhem byla Baldurs Gate nebo Mass Effect. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Nevim jestli nekdo hrajete Clash of Clans, ale tohle se asi hodi :-) http://clashofclansforecaster.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Rád vzpomínám na časy, kdy jsem mastil každý den Call of duty 2 online. Na jednom z největších českých serverů jsem byl při vší skromnosti v jednu dobu nejlepší:-). Vedly se přímo na stránkách kompletní statistiky zabití a všeho možného. Všechny mapy jsem znal dokonale. jelikož jsem byl brokař, neměl jsme moc rád mapy typu tunis a podobně, ale i tam jsem si s brokovnicí poradil, ale třeba Burgundy byl pro brokovnici ráj:-). Kdo hrál, jistě bude vědět:-). příjemné vzpomínky nad stovkami hraných hodin:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 já se teďko víc pustuil do Fallout New Vegas a docel ame to baví, i když ta hra je v podstatě furt stejná od dob Fallout 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 po delsi dobe cas na pareni, hodne me bavi steampunkovej Dishonored, kterej mi kdysi unikl a je ted na STEAMu temer zadarmo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Tak jsem dojel Fallout 4 na PS4 na platinu.. ufffff.. dřina, ale je to parádní hra.. Každej z alternativních konců byl fajn.. Co mám hrát proboha teď? :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Kdyby to nahodou nekomu uteklo, tak na steamu sou az do 4.1. velky slevy na PC hry. Napr.: 40% GTA V, 50% Witcher 3, 66% Dying light, nebo 80% Portal 2 atd na spoustu dalsich her. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Ja tuhle dohral Valiant Hearts, moc prijemna a krasne udelana oddechovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 (upraveno) Nemáte někdo tip na local/split screen na Ps4 Ala Borderlands(Prost FPS, když přijdou kamarádi)?Diky moc Upraveno 28. prosince 2015 uživatelem addalbert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Splitscreen snad nic jiného v fps žánru než borderlands neni. Ale muzu doporučit Helldivers to je cool coop hra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 (upraveno) Ja tuhle dohral Valiant Hearts, moc prijemna a krasne udelana oddechovka.sem na to koukal a přijde mi to spíš smutný i když styl hry mi přijde sympatickej Upraveno 29. prosince 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 sem na to koukal a přijde mi to spíš smutný i když styl hry mi přijde sympatickejTak smutný je to díky příběhu, ale ve finále to vlastně skončí dobře . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Jo, to je mi jasny, ze je to primárně kvůli příběhu, a jeste kdyby to skončilo blbe tak by to asi nebyla dobra hraJe to na PC nebos to hrál na konzoli? Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Na XBoxu, ale myslím, že to vyšlo snad na všechny platformy, včetně mobilů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Na PS4 jsem to měl taky, ale pak mě to přestalo bavit.. Ale bylo to hezký - akorát mi to přišlo spíš zpracováním pro děti, ale obsahem pro dospělý, takovej nesourodej mix.. Včera jsem v JRC odprodal starý kousky a koupil Rainbow Six: Siege.. vypadá to dobře zatím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Na XBoxu, ale myslím, že to vyšlo snad na všechny platformy, včetně mobilů.Pravdu máš, te´d to stahuju na iPhone a je to zadarmo, tak uvidíme, na iPad to bude ale asi lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se