Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já nedávno vyhnil u Gothic 2 Gold a teď se nemůžu odtrhnout od Civilizace 5. To je zas rodinný život :)

Z posledních her ani nevím co bych si rád zahrál, snad krom Zaklínače mě pořádně nic neláká.

Hrál tu někdo This war is mine? To mohu maximálně doporučit, ale pozor na vtáhnutí do děje, pak to je krapet depresivní (asi první hra kde se mi to přihodilo a to hraju dlouho)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hral jsem a radim nasledovne:

1. Fallout - i kdyz uz jsem dohral storyline, furt me to bavi. Uvital bych totalni restart se zachovanim zkusenosti.. bohuzel asi nende :(

2. W3 - po dohrani storyline me to uz pak nebavilo, navic zbytecne zdlouhave prejezdy

3. MGS - Nebavilo me uz v prubehu - na nejaky lokaci jsem zachranil rukojmi, vsechno tam zdevastoval.. a za dve mise jsem tam musel znovu - vsechno stejny, vcetne umisteni rukojmiho. NUDA!

MGS5 je totální s prominutím brak, Kojima jiv půlce odešel a není ani poslední akt. Pokud jsi nehrál původní MGS tak doporučuji, nejlepší hra po stánce story co jsem kdy hrál.

Odkaz ke komentáři

Rád vzpomínám na časy, kdy jsem mastil každý den Call of duty 2 online. Na jednom z největších českých serverů jsem byl při vší skromnosti v jednu dobu nejlepší:-). Vedly se přímo na stránkách kompletní statistiky zabití a všeho možného. Všechny mapy jsem znal dokonale. jelikož jsem byl brokař, neměl jsme moc rád mapy typu tunis a podobně, ale i tam jsem si s brokovnicí poradil, ale třeba Burgundy byl pro brokovnici ráj:-). Kdo hrál, jistě bude vědět:-). příjemné vzpomínky nad stovkami hraných hodin:-)

Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo tip na local/split screen na Ps4 Ala Borderlands(Prost FPS, když přijdou kamarádi)?

Diky moc

Upraveno uživatelem addalbert
Odkaz ke komentáři

Ja tuhle dohral Valiant Hearts, moc prijemna a krasne udelana oddechovka.

sem na to koukal a přijde mi to spíš smutný

i když styl hry mi přijde sympatickej

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři

Na PS4 jsem to měl taky, ale pak mě to přestalo bavit.. Ale bylo to hezký - akorát mi to přišlo spíš zpracováním pro děti, ale obsahem pro dospělý, takovej nesourodej mix..

Včera jsem v JRC odprodal starý kousky a koupil Rainbow Six: Siege.. vypadá to dobře zatím :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...