Jeremy Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Nechci bejt zbytečně jízlivej, ale já to před lety vyřešil tak, že jsem přešel na Playstation - hry tam jsou stejný a o HW se nemusím 5 let starat. A je to za babku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Nechci bejt zbytečně jízlivej, ale já to před lety vyřešil tak, že jsem přešel na Playstation - hry tam jsou stejný a o HW se nemusím 5 let starat. A je to za babku..Muj zasadni problem s konzolema je, ze vubec nezvladam ty hry ovladat gamepadem, nemam v tom vubec cit ve srovnani s keyb+mys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Ja na tom jedu s mysi, bez problemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Nechci bejt zbytečně jízlivej, ale já to před lety vyřešil tak, že jsem přešel na Playstation - hry tam jsou stejný a o HW se nemusím 5 let starat. A je to za babku.. Pro mě to není jízlivost :-) PS4 jsem měl objednaný rok dopředu :-) Ale stejně tak jako bych v životě nehrál Tomb Rider na PC tak bych nehrál střílečku na PlayStationu. Já mám rád oboje. Teď jsem dohrál Starcraft 2: Legacy of the Void na PC a těším se na Uncharted: Thieve's End na PS4. Takže u mě je bohužel ta varianta, že potřebuju oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Ja na tom jedu s mysi, bez problemu Das link na kb+mys na ps4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 klicova slova "tuact venom x". Jedu normalne s mysi od logitechu, i kdyz ta jejich byla taky ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 klicova slova "tuact venom x". Jedu normalne s mysi od logitechu, i kdyz ta jejich byla taky okTo jsem asi prosvihl par let vyvoje. Tzn do ps4 normalne pripojis usb periferie z pc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 A já PS4 prodal, protože jsem si opravdu nesedl s gamepadem. Hra mě nebavila a nedokázal jsem si to užít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Jo Uz to slo do PS3, sem je to drobet slozitejsi (ovladace se musi prihlasit s cipem origo ovladace) - musi se pripojit kabelem origo pad k ty krabicce a jede to. Ovladac pritom funguje taky.Na simulatory, auta a rpg je ovladac super, na strilecky zase jednoznacne mys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) Tak jsem docela smutnej. PC už mi nechce pochroupat nový Call of duty. A to to není tak stará mašina. Nevíte, co bych měl upgradovat ? 1x Procesor Intel Core i5 Haswell 4430 (BX80646I54430) 1x Základní deska Gigabyte H87-HD3 (rev. 1.0) (H87-HD3) 1x Zdroj Fortron AURUM S 500W (PPA5004100) 1x Case Cooler Master K280 (RC-K280-KKN1) černý 1x Pevný disk 3,5" Seagate Barracuda 1TB (ST1000DM003) 1x Optická mechanika Asus DRW-24F1ST, SATA (90DD0190-B10000) černá 1x Paměťový modul DIMM Kingston HyperX Blu 8GB (1x8GB) DDR3 1600MHz CL10 (KHX1600C10D3B1/8G) 1x Grafická karta Gigabyte Radeon HD7970, 3GB, GDDR5 (GV-R797OC-3GD) 1x SSD Kingston HyperX 3K SSD 120GB (9,5mm) (SH103S3/120G) Jak koukám na požadavky hry (Blac Ops III), tak se divim že bys to nerozběhl.Vůbec se to nepustí nebo to nějak laguje? Pokud to druhé, zkusil bych ubrat detaily nebo rozlišení a mělo by to šlapat. Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Jo, CoD série nikdy nebyla kdovíjak náročná a na tomhle by to podle mě mělo jet bez větších problémů. GPU drivery aktualizovaný? A jak se projevuje to, že to "nechce pochroupat"? Nízkej framerate? Pokud se to vůbec nechce spustit, problém nebude ve slabým HW, spíš v nějaký prkotině.Co mě takhle z hlavy napadá, máš 64bit wokna? Spousta novejch her to vyžaduje, Blops 3 podle mě taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 GPU drivery aktualizovaný, Direct X taky Framerate je v pohodě i na full detaily, ale při sekvencích, kde je hodně grafiky a do toho ještě třeba ingame video je to prakticky slide show a i vyskočení do menu trvá třeba 20 vteřin. A to i když snížím detaily na low. AA mám vypnutý úplně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Máš originál? Mám dojem, že tam byly nějaký framedropy, ale snad by to mělo bejt už aspoň částečně opatchovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Jiank můžeš mrknout třeba na tenhle threadhttps://www.reddit.com/r/blackops3/comments/3rvefe/black_ops_3_pc_stutterfps_drop_fix/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Máš originál? Mám dojem, že tam byly nějaký framedropy, ale snad by to mělo bejt už aspoň částečně opatchovaný. Nemám, takovou krávovinu bych v životě nekoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Já teda měl problém s pamětima, brala 16 giga memory full a byl z toho slide show - i7 3770 a GF970 16GB ram, někde na to byl nějákej návod jak to fixnout. http://gamingbolt.com/call-of-duty-black-ops-3-errors-and-fixes-memory-leaks-yellow-flashes-black-screen-and-more Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Ten memory leak byl právě myslím už opatchovanej. Samozřejmě piráti se musej spokojit s nějakejma tweakama configu nebo si počkat na cracklej update. btw: stěžovat si na nefunkčnost hry s tím, že je to kravina, za kterou bys prachy nikdy nedal, je jak nošení fejkovejch rolexek z pláže s výmluvou, že takový prachy za origo by dal jen šílenec:)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Jenže Rolex je kvalita. Série CoD je už notnou dobu pouze tahání peněz z naivek jako jsem byl já. Když ta hra za něco stojí tak si ji rád koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 tak sem ještě v rámci akce na Steamu včera konečně stáhnul L.A. Noire za 5,99? http://store.steampowered.com/sub/12072/ hrál jste někdo? dycky se mi ta hra líbila, tak sem ji ještě stáhnul, zatím sem vyšetřoval vraždu, což namenalo najít na střeše pistoli, dojet do krámu s pistole najít kdo jí koupil a toho doma zmlátit, protože se bránil;-) zatím se rozkoukávám, ale blbý to vyloženě není a za ty prachy?;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Včera jsem objevil Euro Truck Simlulator 2 pro PC. Neuvěřitelně namáklá hra, spousta detailů, ovládání trucku, umí to malý/velký kvalty, meziplyny, motobrzdu, fyzikální model ucházející, a funguje k tomu volant z Xboxu. Jsem nadšenej! Žena mě bude nenávidět, neb už včera, když jsem všechno rozchodil a rozvalil se v křesle s kafem, abych odvezl traktory do Linze, se na mě nevěřícně podívala a prohlásila: "To myslíš vážně?" O dvě hodiny později šla radši spát, zatímco jsem se prodíral nočním Slovenskem za zvuku pomaloběžného nafťáku se zařazenou H6 (12) a tempomatem nastaveným na 85 km/h . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se