USER47 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Na steamu vyšlo demo American Truck Simulatoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Hele kluci je v Parze nejakej bazar/burza, kde se daj prodat a koupit hry? Kam prijdu a prinesu 10 her a oni je za 3 kila koupi a ja tam za další 3 kila koupim jiný?Sem si totiž včera koupil PS a trochu v tom jedu :-)třeba tady http://www.hry-presto.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Tak jsem pořídil The Division a je to pecka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Co problémy s odpojováním? Slyšel jsem, že ubisofťácký servery to moc nezvládaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Tak jsem pořídil The Division a je to pecka :-)Taky sosám, jsem zvědavej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Co problémy s odpojováním? Slyšel jsem, že ubisofťácký servery to moc nezvládaj...zatim v pohode - frcim na PS4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Lol.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Ahoj, nejaky tip na hry, ktore hrajete s polovickami? Chcel by som zenu zatiahnut aspon trocha do hrania, nech to neni 'zase sedis a hras sa' a ona sa nudi ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Na tohle by mohlo bejt ideální Trine nebo Trine 2.http://store.steampowered.com/app/35700http://store.steampowered.com/app/35720 Skvělý plošinovky, který by paní nemusely odradit obtížností či komplikovaností a navíc maj velmi pohlednou grafiku a skvělou hudbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Dohrál jsem s manželkou obě Trine a oba Little Big Planet. Little Big Planet nás bavilo trochu víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Lego hry jsou ve dvou taky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Ja hraju s drahou polovickou jiny hry :-) Jsou kratsi a prijemnejsi, ale aspon mam pak vic casu na Playstationa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Ahoj, nejaky tip na hry, ktore hrajete s polovickami? Chcel by som zenu zatiahnut aspon trocha do hrania, nech to neni 'zase sedis a hras sa' a ona sa nudi ...... my na odreagovacku tusim ze loni davali tohlehttp://www.metacritic.com/game/xbox-360/how-to-survive je to takova nenarocna zabava a i zena to dokazala ovladat velmi dobre a to neni zadnej gejmr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Chlapi, a teraz otazka za milion... PS4 alebo Xbox One? ..... Si nad tym lamem havu uz tyzden ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Podle mě jde o to, jak moc hraješ na PC...PS3/4 mívaj podle mě obecně trochu zajímavější exkluzivity než xbox. Ale já nemám ani jedno a už nějakou dobu to nesleduju, tak se třeba něco změnilo. Upraveno 30. března 2016 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 imho xbox ma lepsi ovladac, me se urcite lepe drzi, ale to si musis zkusit samo tituly zas tak nejde, je to celkem vyrovnany, gtacko je vsude a vic neni potreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Pre mňa zas top ovládač PS.. Preto som mal 1,2,3 a teraz 4 Upraveno 30. března 2016 uživatelem stepecken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Jedu The Division a baví mě to :-)Story už jsem dokončil, frčím v Dark zone B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Na jakejkoli ovladač se ve výsledku dá asi zvyknout, to bych neřešil. Většina her je na obou platformách a na PC, nabídka se liší pár specialitama. Killzone/Resistance/Gran Turismo/některý Metal Geary/God of War/Uncharted/Journey si zahraješ jen na playstationu... ...a Forza/Halo/Gears of War/Fable jsou zase xboxový věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Chtěl bych někomu pořádně rozbít držku... :-) napadá vás nějaká taková hra na PC?Ideálně s určitou volností pohybu, arkádový styl jako např. Mortal Combat mě moc nevyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se