Jump to content

Recommended Posts

Posted

Členovi Prochy68 jsem prodal dvoje vintážní hodinky. Rychlá komunikace, flexibilita, obchod fyzicky uzavřen během šesti hodin od umístění hodinek do inzerce. Díky za příjemný pokec a o snahu vhodit do rozjížd?jícího se vlaku mou hospodskou podložku pod hodinky z Ikea v ceně 30 Kč :D

• 7 months later...
Posted

Vše v pořádku a jako kupujícího doporučuji. Výborná domluva a rychlá platba. Děkuji za obchod.

• 7 months later...
Posted

Já můžu s klidným svědomím také doporučit, vše proběhlo na jedničku a bez jakýchkoliv problémů.

• 6 months later...
Posted

Kupoval jsem. Proběhl rychlý bezproblémový obchod. Vše v nejlepším pořádku. Vřele doporučuji a děkuji za obchod.

Jiří

• 10 months later...
  • 7 months later...
  • 6 months later...
Posted

Děkuji za nezištnou pomoc s tahem. Chtěl jsem ho koupit, ale peníze nechtěl, daroval mi ho,  ani za poštu si nevzal. Díky.

Ahoj, to bude asi omyl :-)

• 1 month later...
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...
Posted

Vše v pořádku, včetně skvělého after sale servisu. A to já většinou rád využívám :)

• 3 months later...
Posted

Borec a vsechna cest!

Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.

Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.

Dekuju a vsem urcite doporucuji!

• 1 month later...
Posted

Kupoval jsem NTB v nehodinkové části. Odesláno ihned po rychlé domluvě, ještě jsem ani nestačil poslat peníze, dobře zabaleno. Děkuji a vřele doporučuji!

• 10 months later...
Posted

Velmi příjemný kupující, rychlá domluva, vše dohodnuté platilo, za mě palec nahoru

• 9 months later...
Posted

Diky za obchod. Vse dopadlo jak bylo domluveno. Pavla urcite doporucuji. 

• 3 weeks later...