CEGY Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Fugu jsou jenom s hranatejma indexama. Nějak se tady rozmohlo, že každý NY00- krom černý jsou fugu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 (upraveno) před 38 minutami, Chronopetr napsal: Co je to, prosím, za model? Fugu znám pouze s lichoběžníkovými indexy. Co jsem hledal, tak ty s kulatými indexy ani neměly na dýnku rybu Fugu. To je tedy nějaká nová řada? Jde o titanovou variantu NY0100-50M. Stále se prodává. Na dýnku nemá rytinu ryby Fugu. Fugu jsou všechny modely se specificky modelovanou lunetou, a to již od modelu NY0040, který dostal tuto přezdívku od fanoušků tohoto modelu. Upraveno 12. března 2023 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 před 43 minutami, lukassob napsal: Jde o titanovou variantu NY0100-50M. Stále se prodává. Na dýnku nemá rytinu ryby Fugu. Fugu jsou všechny modely se specificky modelovanou lunetou, a to již od modelu NY0040, který dostal tuto přezdívku od fanoušků tohoto modelu. Počkej, takže všechny Promastery s touto lunetou jsou "Fugu"? Tedy takto byly přezdívané dávno předtím, než vyšly Fugu s hranatými indexy a rybou Fugu na dýnku, které mají u prodejců celosvětově v názvu označení Fugu? To jsem tedy něco zaspal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 S nazvom Fugu bola oficialne limitka s hranatymi indexami a rybou na dynku. Potom sa bohuzial rozmohol takovy nesvar, ze vsetky NY00 sa zacali nazyvat fugu, co je hovadina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Ono to bylo naopak, fanoušci modelu NY0040 mu začali podle lunety dávno říkat Fugu (NY0040 vznikl v roce 1993 a první varianty s Fugu na dýnku vznikly až v roce 2018) a Citizen se k tomu až o hodně později přihlásil a dal oficiálně Fugu na dýnko pozdějších variant. Takže ano, všem variantám s touto specifickou lunetou se může říkat Fugu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 No, znova, oficialne fugu s rybou su od 2018, ostatne su len nazyvane ako fugu. Napr. uz aj tu skor spominane, toto su pre mna fugu. https://monochrome-watches.com/introducing-3-new-citizen-promaster-diver-automatic-fugu-inspired-watches-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Oficiálně se žádná varianta nejmenuje Fugu. Tady je např. popis od Citizen: Promaster Dive Automatic NY0136-52L Product Description A classic never goes out of style. The newly reimagined Promaster Dive Automatic men’s watch by Citizen goes deeper into the history of the original version of this diving watch that was released in 1989 for the new generation of dive watch enthusiasts. In silver-tone stainless steel, A design element that stands out is the distinctive, serrated bezel design that was inspired by a “Fugu,” the Japanese name for pufferfish. Featuring a 3-piece, 44mm case, anti-reflective sapphire crystal, and a silver-tone stainless steel case and bracelet, the blue easy grip aluminum ring surrounds the blue dial and luminous hands and markers, while the case back features an engraving of a fugu or pufferfish. This technically advanced and stylish men’s sport watch powered by the motion of your wrist comes in an exclusive collector’s dive tank box and is ISO compliant with a screw-down crown and water resistant to 200 meters. Caliber 8204. https://www.citizenwatch.com/us/en/product/NY0136-52L.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Moje nové Citizen Jen originál kov nahrazen půleným modrým nato řemenem a jsou z toho dokonalé hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 13 hodinami, lukassob napsal: Ono to bylo naopak, fanoušci modelu NY0040 mu začali podle lunety dávno říkat Fugu (NY0040 vznikl v roce 1993 a první varianty s Fugu na dýnku vznikly až v roce 2018) a Citizen se k tomu až o hodně později přihlásil a dal oficiálně Fugu na dýnko pozdějších variant. Takže ano, všem variantám s touto specifickou lunetou se může říkat Fugu. Přesně tak - díky za doplnění. Je to model NY0100-50ME. Taky jsem se dočetl (např. zde https://www.hodinky-365.cz/blog/citizen-promaster-marine-ny010-recenze), že přezdívka Fugu vznikla od fanoušků kvůli lunetě a pak to Citizen potvrdil vygravírováním ryby na dýnko u některých modelů. Každopádně jak jsem psal, tak za ty peníze fakt super hodinky (ať už budeme říkat NY0100-50ME nebo Fugu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aris Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 16 hodinami, DavidC3 napsal: Moje nové Citizen Jen originál kov nahrazen půleným modrým nato řemenem a jsou z toho dokonalé hodinky... Ty jsou super. Střízlivé, pěkný tvar pouzdra i barva. Co to je za referenci? Nikde jsem je nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robocop Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Jedna z dnešního rána . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Fugu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 A jsou doma. Bazarovka z Helveti za 6320 kaček. Původní majitel je vrátil prý po cca týdnu. Na sponě malá tečka jinak nic. Nový hodinky. Záruka mi dokonce běží od začátku, tedy od včera. Jsou super a s barvou jsem rozhodně vedle nešlápl i když vlastně za tuhle cenu nebylo z čeho vybírat. Modrý sunburst je klasika a vypadá hlavně na slunci skvěle. Jo, ta spona mohla mít překlápěcí pojistku, to mám rád, ale žádná katastrofa to není jak tady nekteří píší. Je to rozhodně lepší než na Vostoku, který sice pojistku má, ale aby držela, musiš si s ní vyhrát s kleštěma. Tah je jinak opravdu krásnej a dokonale se k hodinkám hodí. A ty krásně ostrý hrany. Luxus po Japonsku za super dostupnou cenu. Nelituji ani v nejmenším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Pěkné hodinky ala T+ PRX za parádní cenu, gratuluji! Jak to mají s hackingem ?... prodejci t moc neuvádějí (např. Helveti), na blogu hodinky365 psali že původní série jej nemá, nové je prý mít mají.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Nemají, taky jsem čuměl, když jsem vytáhl korunku. Hlavně jsem si v tu chvíli uvědomil, že se o tom všude taktně mlčí. Takže se to ani nedá brát jako podraz. Informace o strojcích uvádějí verze s i bez. Ale mě to nevadi. To bych nemohl mít rád ani svoje starý pětky ani SKX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Strojek 8210 hacking nemá. Jen možnost použít ruční nátah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 V 17. 3. 2023 v 15:40, Jiří Sedlák napsal: A jsou doma. Bazarovka z Helveti za 6320 kaček. Původní majitel je vrátil prý po cca týdnu. Na sponě malá tečka jinak nic. Nový hodinky. Záruka mi dokonce běží od začátku, tedy od včera. Jsou super a s barvou jsem rozhodně vedle nešlápl i když vlastně za tuhle cenu nebylo z čeho vybírat. Modrý sunburst je klasika a vypadá hlavně na slunci skvěle. Jo, ta spona mohla mít překlápěcí pojistku, to mám rád, ale žádná katastrofa to není jak tady nekteří píší. Je to rozhodně lepší než na Vostoku, který sice pojistku má, ale aby držela, musiš si s ní vyhrát s kleštěma. Tah je jinak opravdu krásnej a dokonale se k hodinkám hodí. A ty krásně ostrý hrany. Luxus po Japonsku za super dostupnou cenu. Nelituji ani v nejmenším. Parádní jsou! Co to vysoké dýnko? A kyklop, není na parádu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 (upraveno) To vysoké, ta kuželová plocha není už dýnko, ale pořád pouzdro. Kyklop určitě funguje, to datum je úplně miniaturní a kyklop ho dělá čitelným. Napsal jsem takové menší hodnocení do tématu o modelu Tsuyosa. Tam se dozvíš víc. Mají jiné mouchy, ale které hodinky žádné nemají? Upraveno 18. března 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se