dr.sphinx Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Aha, já myslel, že ty, co teď skončily u mě. :-)No to si myslíš dobře. S těmi neexistujícími potápkami by to pak bylo Citizen kvatro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 (upraveno) Musím říct, že hodinky bez GPS, nebo aspoň rádia, už nechci. Jedu v autě, časově znamení, kouknu, na sekundu přesně. To je pohoda, jak cyp. Žádné mordování závitu s kroucení korunkama, když je odložím na týden, žádné hledání vůle ve strojku, aby minutovka lícovala s indexama, když je sekundovka na dvanáctce. No, restaurované traktory na ples a Igeny, jako vzpomínku na tatu, budu nosit dál, ale jen výjimečně, jako takovou retro srandu. EDC už jedině s přesným časem bez stresu a poháněné sluníčkem. Chronoklid. "Ommmmmm.." Upraveno 23. května 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Jo, hodinky s nezávislými motorky jsou fajn. Hodně lidí u nich tu "trhavost" minutovky nemá rádo, mě ta preciznost baví (mimochodem, u těch GPS Citizenů skáče minutovka 6x/min, 8X Seiko 12x/min). Mě víc než zobrazovací terminály pro GPS a RC fascinujou autonomní HAQ - dělal jsem si trochu nadějě, že první generace 0100 bude tak 1,5x dražší než Ecodrive One, tu desítku ale fakt nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flax Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Novy ulovek, nemuzu se vynadivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Sice otlcene,ale funkcne prve radiovky s led diodou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Nemecke youngtimery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Německé??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Citizen onehda kupili nejaku hodinkovu tovaren v nemecku a tam skladali niektore modely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Aha, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Sice ... Parádní kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Jako že ve východním Německu? To jsem vůbec netušul. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 ne ne.v zapadnom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Jako že ve východním Německu? To jsem vůbec netušul. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí TapatalkFR Germany je ovšem BRD neboli SRN... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Fr je jasný. Já čet ovšem PR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Po nejakej dobe zase Fugu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Nechapu, kdo mi tyhle krasavice zatajil NJ0100-11E: Miyota 8210, 42 mm, mineral, WR 100 m, 3,5 kKc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Nechapu, kdo mi tyhle krasavice zatajil NJ0100-11E: Miyota 8210, 42 mm, mineral, WR 100 m, 3,5 kKc.fakt podarené, nasadil si hlodavú myšlienku kúpiť ich . spokojný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Nechapu, kdo mi tyhle krasavice zatajil NJ0100-11E: Miyota 8210, 42 mm, mineral, WR 100 m, 3,5 kKc.pěkný, čéče. ten tvar pouzdra a tak vůbec. jak to svítí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 V 18 h jsem je vyzvedl na poste a za 40 minut jsem vyrazel na kolo. Ted piji pivo Lipan a jelikoz jsem si je vzal s sebou, zkoumam je. Sviti! Ala zase nechci vypadat jako uplny dement, takze asi zadne foto. I kdyz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 lub: lumi rychle vadne, ale pozorovaci podminky jeste/uz nejsou idealni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se