Přejít na obsah

Citizen na ruce...

Nicolas02

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Dushakx napsal:

Myslím, že ne. To mi ale nijak nevadilo, beru je jako bezstarostné hodinky. Dlouho jsem vybíral různé potápky, field watch apd… Málem jsem jich pár objednal, ale vždycky jsem se na to vyspal a chuť byla pryč 😄 U těchto ta chuť zůstala, byla to láska na první pohled, ani nevím proč, ta jednoduchost, čitelnost… na ruce jsou super + lehoučký.

Jak mě přestane bavit ten titanovej tah tak půjdou ke každýmu řemínku :)

A2EFA412-E122-4CD3-9A4A-48792EF766FE.jpeg

Jsou fakt super, přehledné, lehké, WR 300!!!!! Dokonalé tooly! A svítí určitě taky krásně, že?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bylo rychlé, je to přesně tak, máš bludišťáka 😉

Je to NB0070 neboli Grand Touring. Je to další model z automatické Grand řady Signature. Po Grand Classic (ty už nemám), přes Grand Touring Sport (ty stále mám) tedy konečně tyto. Musím říct, že se hrozně těžce sháněly, to už se dají lépe sehnat ty GTS. Trvalo mi přes rok najít jedny v přijatelném stavu za ještě akceptovatelnou sumu.

Mají asi skoro stejné pouzdro jako GTS, ale vypouklé sklo (vylepšený AR), pevnou lunetu bez ničeho, lesklý (a nádherný) cifr a korunka překvapivě není šroubovací (ale má to stejných 200m jako GTS). Dýnko je s průhledem víceméně taky stejné, tah je asi také identický. První pocity - paráda, i když GTS se mi asi stále líbí více. Dám tady více fotek, až se mi je podaří rozumně nafotit.

Odkaz ke komentáři

Tak se mi opět potvrdilo, že je nejlepší sem nechodit 😇 Člověk dostane rady zdarma, ale okamžitě se nakazí a vzápětí za ně zaplatí.... A protože vlákno o opravě AS4020 ještě není uzavřené, byť jsem skoro rozhodnutej pro opravu, trochu se to táhne... No a mě to závaží na ruce prostě chybělo. Váha vzhled super, jsem malinko na vážkách, jak moc mě bude vysírat absence radia... Ale to se uvidí. 

DSC_0644.JPG

Upraveno uživatelem (Miloš)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...