Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nazdar panstvo,

tak se zase jednou pochlubím né tak úplně obvyklým kouskem v našich končinách. Tyhle Mováda mi padly do oka pár let zpátky a furt mi tak nějak vrtaly hlavou. No a teď se to nějak sešlo a mám je.

Furt jsem se rozhodoval, stříbrnočerná, nebo černostříbrná, rozhodování těžký, přetěžký, takže nakonec rozhodla dostupnost.

Hodinky jsou prostě perfektní. Pro ty co neví, jedná se o reedici původních Movad ze sedmdesátých let, kdy vznikly ve spolupráci se Zenitem. I stávající model má Zenitu tak blízko, že je to v podstatě Zenith pro chudý.

Ergonomie je perfektní, s průměrem 40mm a tvarem pouzdra skvěle sednou na ruku, výška je necelých 13mm, takže nic extrémního. 

Kdysi v diskusi pár lidí spílalo datumovce na pozici 12, ale je to v podstatě odkaz na všechny ostatní Movada, kde je na této pozici ďubka a zároveň to pomáhá naprosté symetrii číselníku. Číselník je pecka, stříbrný sunburst, černé subdialy velice jemným drážkováním, plastické indexy, překrytý safírem s antireflexem, jedna radost pohledět.

Vodotěsnost 50m, takže žádná hitparáda, ale kdo by se chtěl cachtat s takhle blejskavým chronografem.

To je zatím vše, třeba se rozepíšu po pár dalších panácích. Musím trošku oslavit, že se ke mně konečně dostaly. Objednáno 7. prosince v USA a teprve dnes jsem si pro ně musel zajet do Turnova, jinak bych je měl až v pondělí, a to už bych těžko zvládal.

Tady je zatím pár neumětelských fotek, který jsem narychlo odpoledne pořídil. Hodinky ještě nejsou ani vyčištěný. Některý lidi jsou fakt prasata...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Díky chlapci. Jinak teda je v tom Eta 2894-2, což je jedna z nejlepších mašin, co se používá všude možně - Heuer, Omega, Bvlgari, Chopard....

Zatím teda k přesnosti a výdrži nic říct nemůžu.

Každopádně strojek je zdobenej hezky.

Odesláno (upraveno)

Konecne mas poradny voblekofky !!! :-)

Fakt ku.evsky pekny tikatka ;-)

Ač nemám rád výraz "tikátka", tak musím uznat, že jsou "ku.evsky pekny" :D

Každopádně díky, Honzo.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Ano, velice povedene pandy!!

Odesláno

Horhe ,mě na tobě baví že jsi ohledně hodinek srdcař, já už jsem definitivní naštěstí asi našel, ale jo, i když je brzo prodáš tak zářez slušnej...

Odesláno

NOOO Jirko, tak tedy ultragratulace - nádhernej kousek a vezmu-li průběh pořízení, tak myslím, že ke Tvé trpělivosti naprosto excelentní odměna :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...