Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak další inspirace na super kousek. Zrovna jsem si projížděl opačné barevné provedení a taky nádhera. Gratuluji

Odesláno (upraveno)

No vida, a pak že datumka na dvanáctce (normální, ne big date) musí vypadat blbě. Černá datumka panda dialu sekne.

Ale musím říčt, že ty vintážní od VintageLovera se mi líbí ješt? o fous víc - nemluvim teď o strojku, ceně nebo autenticit?, ale o hranaté datumce, která je víc tool a méně uhlazená, taková chlapšt?jší, a především o tachymetrické stupnici, která na chrona s panda dialem (která vnímám jako sportovní, ne společenská) podle mě patří a která se klidně mohla vejít i na ty nové. Ale to jsou detaily, i ty nové jsou moc povedené. Možná byla tachymetrická stupnice vynechaná pro dosažení maximální čistoty designu... což je u Movada pochopitelná ambice.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Pěkné, moc pěkné, pandí cifr je super, i datumka na 12 se mi líbí, pěkně to k sobě všechno ladí, takže gratuluju a užívej.

Odesláno

Pěkný, neokoukaný model! Ta datumovka na dvanáctce by sice chtěla nějaký čas na zvyknutí, ale společně s těmi subcifry je to pěkně rovnoměrně rozložené, takže vůbec neruší.

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Jsem fotograf na baterky, ale přidám teda nějaký cvaky.

Hodinky mě zatím neomrzely, spíš naopak.

Stroj je perfektní, a) krásnej, B) přesnej - kolem vteřiny do plusu za den

chvilku jsem uvažoval, že bych si koupil i ty druhý - černo stříbrný, ale ne, tyhle jsou mnohem hezčí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...