Jeronimo Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Panečku, krásné hodinky. Ty by se mi hodily. Mám rád neokoukané kousky.
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Horhe, ty jsi takovej srdcař průkopník. Gratulace!
Chorche Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Horhe, velká gratulace k velice zajímavým a neokoukaným hodinkam!Máš dobrej vkus
villain83 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Prackama už mi něco málo prošlo,vopravdickej panda dial jenom jednou,ale tohle je fakt dobrý...
reno.f Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Tak další inspirace na super kousek. Zrovna jsem si projížděl opačné barevné provedení a taky nádhera. Gratuluji
martar Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) No vida, a pak že datumka na dvanáctce (normální, ne big date) musí vypadat blbě. Černá datumka panda dialu sekne. Ale musím říčt, že ty vintážní od VintageLovera se mi líbí ješt? o fous víc - nemluvim teď o strojku, ceně nebo autenticit?, ale o hranaté datumce, která je víc tool a méně uhlazená, taková chlapšt?jší, a především o tachymetrické stupnici, která na chrona s panda dialem (která vnímám jako sportovní, ne společenská) podle mě patří a která se klidně mohla vejít i na ty nové. Ale to jsou detaily, i ty nové jsou moc povedené. Možná byla tachymetrická stupnice vynechaná pro dosažení maximální čistoty designu... což je u Movada pochopitelná ambice. Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem martar
Bells Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Pěkné, moc pěkné, pandí cifr je super, i datumka na 12 se mi líbí, pěkně to k sobě všechno ladí, takže gratuluju a užívej.
StanoBare Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Perfetný model, pre mňa jeden z najkrajších chronografov.
Locky Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Pěkný, neokoukaný model! Ta datumovka na dvanáctce by sice chtěla nějaký čas na zvyknutí, ale společně s těmi subcifry je to pěkně rovnoměrně rozložené, takže vůbec neruší.
Jiribartl Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Po dlouhe dobe neco zcela jineho a moc koukatelneho. Paradni vyber
ondralbc Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 A je to venku, peknej cifr. Nevim proc, ale nejakymi prvkami mi pripominaj El Primera... Gratuluju!
prazskej Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Ty jsou fakt skvělé, díky za rozšíření obzorů! A ty původní zlaté, uff...Přesně kvůli takovým neobvyklým kouskům mě to tady tak baví
MíraMíra Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Moc krásný hodinky. Fakt parádní cifr. Dodatečně gratulace.
Horhe Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Jsem fotograf na baterky, ale přidám teda nějaký cvaky.Hodinky mě zatím neomrzely, spíš naopak.Stroj je perfektní, a) krásnej, přesnej - kolem vteřiny do plusu za denchvilku jsem uvažoval, že bych si koupil i ty druhý - černo stříbrný, ale ne, tyhle jsou mnohem hezčí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Dokazu si predstavit, ze tyhle hodinky jednoho bavi ;-)Jsou fakt krasny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se