Prochy68 Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 @long Nejmladsi nejsem, ale spis bych to tipnul na nedostatecnej trenink Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 před 34 minutami, Prochy68 napsal: ….nedostatecnej trenink dobrá motivace na únor jdi proti proudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 dobrá motivace na únor jdi proti proudu Beru to jako tema k zamysleni Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Kokot.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Předminulý víkend na párty jsem vypil 2 flašky kořalky a asi 10 piv. To by nebylo tak divný, ale varovný signál vidím v tom, že jsem ani nezvracel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Tak jak? já začal v pondělí….bohužel má žena za 2 týdny narozky….ještě že je ten únor tak krátkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Ja mel suchej leden a v unoru jsem zjistil, ze chlastani jak jezdeni na kole, jak se to naucis, tak nezapomenes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Tak jak? já začal v pondělí….bohužel má žena za 2 týdny narozky….ještě že je ten únor tak krátkej A v pondeli si zacal abstinovat nebo chlastat? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Ne. Vystřízlivěl z neděle nějak jsme se už dlouho neviděli se sousedem a časově nám to vyšlo jen na konec týdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 No nekdy se zadari Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Dal jsem si suchý leden i únor. Při diskusi mi kamarád doktor poradil, ať zkusím chvíli nepít alkohol a méně jíst, jelikož jsem chrápal a blbě i málo spal. Taky jsem byl tlustej (to sem pořád) Dal sem to v pohodě, menší porce na obědy a večer jen ty chřupavé chlebíčky které mi naštěstí chutnají ( Knackenbrot) s čímkoliv a alkohol vůbec. Zhubnul jsem za ty dva měsíce sedm kilo a jedl jsem fakticky normálně včetně sladkého. Chrápu prý pořád stejně ( i po složité operaci nosu asi před deseti lety) a včera sem vstal, tedy rozuměj v sobotu ráno, když chodím spát kolem půlnoci v 4:45 hod. Kašlu na ten alkohol, jídlo už jsme si zažil. Dnes si dám k obědu dobé víno a večer taky!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Porad drzim a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Tak letos se nejak nepovedl hned zacatek (hory), takze tu mam 7 zoliku na dodatecny odskrtnuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Soused Honza to drží každý rok, letos dokonce o den déle. Prvního března si bere vždycky dovolenou, protože jak padne půlnoc posledního dne v únoru, vytahuje z ledničky 4 lahváče a pulitr rumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 My si dali leden s vyjimkou na jedne navsteve a cajk. Zjistil jsem, ze bez chlastu dokazu v pohode vydrzet, coz byl cil. Takze od unora jedeme zase standardni spotrebu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 (upraveno) V zasade dodrzen. Pokud nepocitam tyden hor a dalsich cca 5 selhani:-) Upraveno 29. února 2024 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Drzim nekdy od pulky ledna, nijak extra mi to nechybi a dam si asi az koncem brezna v Madarsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 1 hodinou, safi napsal: V zasade dodrzen. Pokud nepocitam tyden hor a dalsich cca 5 selhani:-) Tak od toho jsou výše zmínění žolíci ;-). Si je pěkně musím odškrtat během března. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se