habadej Odesláno 12. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Jo,jo to je přesně ono. Díky za video :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 12. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Tak se mi jen tak náhodou podařilo objasnit tajemství červeného tlačítka. Tak dlouho jsem si s ním hrál, až mi zůstalo v ruce. Na plošince tlačítka zbyla pouze slabá stopa po lepidle. Nejedná se o barvu, lak apod, ale o tuhou plastovou čepičku. Toho lepidla tam bylo fakt ukrutně málo. Teď už je to v pořádku, vteřinové lepidlo Pattex udělalo svou práci. Čepička už drží festovně a můj palec s ukazovákem taky. Alespoň vím, že by se barva s tlačítka neměla nikdá ošoupat. Ještě, že se mi to stalo doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Si dobrý, že kvôli nám zvedavcom rozoberáš hodinky, to sa cení . Hlavne, že to dobre dopadlo. Aspoň vieme ako to tam vyzerá. Žeby si sa ešte pozrel, čo je pod lunetou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Provedl jsem mírný apgrejt, který spočívá ve výměně řemínku: Rios Oxford mahagon.Pak jsem si hrál s makrem, ale ten prach je prostě neodstranitelnej.A na závěr jedna na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Jsou bohovské. Za sebe bych klidně vybral model s ještě více červenými prvky a jednou nějaké musím mít. Když vidím ty svoje plány, tak jsem rád, že jsem ještě relativně mladý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Apgrejt sa vydaril, nemajú chyby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Nádherný hodinky v ideální velikosti. Přidávám se ke gratulantům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Ten novy remen je uzasny, krasna barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 (upraveno) Snad se na mě zakladatel vlákna nebude zlobit, když sem, jako čerstvý majitel tohoto kousku, uvedu pár postřehů a informací.Začal bych upřesněním ohledně tajemství červeného tlačítka, které se zde habadej snažil objasnit i s pomocí síly a čudl nekompromisně urval. Jak již bylo řečeno, nejedná se o barvu nebo lak, ale zároveň to není ani plast. Tlačítko je vyrobeno z keramického materiálu. To platí pro řady Pioneer a Racemaster. U řady Primus jde o eloxovaný hliník. Tak to jen taková drobnost.Hodinky mám od pátku, takže jsem z nich prostě nadšený a nějaké hodnocení by v tuto chvíli vyznělo zcela jednoznačně. Třeba to tak bude i nadále, co já vím!?Tedy jen ve zkratce: Po rozbalení mě příjemně překvapila míra retro vzhledu (oproti vzoru z roku 1938 se liší pouze v detailech), kterou fotografie jen těžko zprostředkovávají. Klenutý safír se silným vnitřním antireflexem je perfektní, stejně jako zpracování pouzdra a jeho povrchová úprava. A když to vše doplní ty červené detaily, tak ... vlastně ani nevím, jak to popsat. K hodinkám skvěle sedí tmavě hnědý řemen z jemně broušené kůže. Je doplněný moc hezkou frézovanou sponou. Její vnější plochy jsou kartáčované, boční a vnitřní leštěné. Při jejím návrhu evidentně někdo přemýšlel a nezvítězil pouze co nejjednodušší výrobní postup. Vzhled nejenže zaujme oko, ale je i funkční. Spona je k řemenu velmi šetrná. Při zapnutí ho ani v nejmenším neláme (i přesto, že se hodně utáhne) a ten jí pouze rovně prochází - pěkný detail. Upraveno 9. října 2016 uživatelem 323GT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Gratuluju k nakupu a at hodinky v poradku slouzi. Mel jsem moznost dat na ruku nekolik modelu a musim rict, ze to bylo super. Hanharty jsou hodinky co maji koule. Na cloveka uplne dychne ta atmosfera. Navic to jsou neokoukane kousky. Clovek na ne hned tak nenarazi. Takze za me pecka a klidne davej vice fotek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Zakladatel vlákna se nezlobí, naopak, jsem rád, že jsou na fóru další Hanharty. Hanharty se postupem času staly mé nejoblíbenější hodinky, absolutní kandidát na "definitivní". Ještě mě, po tu dobu co je mám ani na chvilku nenapadla hříšná myšlenka na prodej. Dokonce i v mém nehodinkovém okolí jsem zaznamenal velice pozitivní ohlasy na krásu těchto hodinek. Díky za doplnění poznatků k červenému tlačítku. Co ve mně trochu probudilo závist, je ten broušený řemen s tou super sponou. Taky jsem to tak chtěl, ale momentálně nebyl v tom shopu, co jsem je kupoval k dispozici.Gratuluji ti a užívej si je :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Hezký, moc hezký - taky moje oblíbená značka, ač jsem se k ní ještě nedostal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
transdriver Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 elegantní kousek, ač červenou na hodinkách nemusím, tak tady sedí. Výborná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Moc hezký. Z "retro pilotek" se mi tyhle líbí nejvíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Krasne hodinky a krasne fotky. Hanharty jsem si opakovane zkousel na ruku a ackoli jsou to povedene hodinky, tak na te me vypadaly nepatricne masivne. Nebo alespon takovy pocit jsem z nich mel. Coz je velika skoda, protoze jinak uz bychbje zreme take nosil ;-)Moc gratuluji k novemu prirustku.Jo, a take musim pochvalit hezke fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Pořád přemýšlím, co jim nazout místo té kůže, teď na léto. Nějaké nápady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Ta kůže jim proste sedí nejlíp. Určitě něco jednoduchýho, napadá mě tak leda HIRSCH Pure. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Som zvedavý čo ti poradia a čo vyberieš. Mám podobný "problém" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Ještě mě vždycky zajímalo, jestli je tohle kůže, bo guma a jestli guma, tak je super a myslím, že by mohla celkem dobře pasovat i v tomhle případě.Má někdo tip na něco takovýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 (upraveno) Na ty Hanharty bych dal na léto nějakej textil, cordura, klidně světlá.. Případně tmavý hrubší textilní nato s červenejma prvkama. Upraveno 28. června 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se