Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Vím, ze sou pryc... ráno mě říkal že cena je pět a půl tisíce, nejdou a oprava cca 20 za repas strojku, ale že už tam po deváté hodině má někdo přijet.

Kolik teda nakonec pro zajimavost?

Odesláno z mého SM-A705FN pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)
  V 21. 2. 2020 v 11:15, radek123 napsal:

Vím, ze sou pryc... ráno mě říkal že cena je pět a půl tisíce, nejdou a oprava cca 20 za repas strojku, ale že už tam po deváté hodině má někdo přijet.

Kolik teda nakonec pro zajimavost?

Odesláno z mého SM-A705FN pomocí Tapatalk

Do tel. mi řekl, že je pustil za 20...pokud je to pravda, tak má někdo fajnový pátek. Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno

Však ony se tu určitě za pár dní objeví v inzerci :))

A teda dost mě fascinuje, že když někdo inzeruje hodinky na netu, tak neudělá o klik na Google víc a nezjistí, jakou mají cenu... hodně drahá lenost :D

Odesláno
  V 24. 2. 2020 v 16:52, Hector napsal:

jmenuj, leckoho to bude zajímat......tyhle výkřiky do tmy

Proc vykriky do tmy?

Bylo to asi takhle. Nez jsem je podedil tak jsem vedel taky prd. A kdyz jsem zjistil co ze to mam tak jsem si nebyl jistej jestli jsou prave. Tak jsem na oko poslal fotky jednomu sberateli z Prahy pres jeho stranky a on mi pak volal ze by je chtel a da mi 20-25 tis.. Jmenovat ho konkretne neni potreba, nemam duvod si vymejslet.

• po měsíci...
Odesláno

Jak pro koho. Byly doby kdy se hodinky měnily za něco k snědku nebo holý život. A to má ve zlých časech sakra velkou hodnotu. 

Odesláno

Pánové... omlouvám se za mírný offtopic, ale stále to se mnou cloumá, kdybyste někdo někde viděli v rámci hledání zajímavý Viceroyky, budu rad za info do SZ, díky moc ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...