walter10 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Krásné... Paráda! (I ta CT Red & Navy Puppytooth; nedávno jsem bral z oné Business Casual řady čtyři kousky, za tu cenu jsou moc pěkné. Srovnával jsem i s nedávno pořízenou konkurencí od T.M. Lewin, CT je látkou i některými detaily opravdu o ždibec lepší...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Vo chlup vedle, Voltre :-) Paradni hodinky, Vite, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Víte, moc krásná záležitost, čím jsem starší, tím víc mě tyhle legendy baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 navitimery a polarky, to je genialni kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Paráda Víťo, obrovská gratulace.. Vzal jsi i tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Díky všem, vzal jsem kompletní balení.Zatím ale sbírám odvahu je na tom tahu nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 (upraveno) Vítku snad promineš, když sem hodím dvě rozlučkové mobilovky s chlapáckými Aerospace EVO . Jinak můžu říct, že na ruce ty Navi sedí opravdu parádně. Upraveno 17. února 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 navitimery a polarky, to je genialni komboJestli to tak dneska mas i ty, tak mi volej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Jestli to tak dneska mas i ty, tak mi volej... Karle, jako já? Ano mám. Haló .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Nene... Pan v klobouku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Nene... Pan v klobouku... Zbytečná otázka, je takový hodinkový Chuck Norris, má nebo měl všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 To ja dobre vim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Gratuluji k této legendě od Breitlingu. Jsou to opravdu skvělé hodinky, a že vím, o čem mluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Moc pěkné, gratuluji k těmto legendám a těším se na fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Gratuluji. To se bude fotit jedna radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1234 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Gratuluji, ty Navitamery jsou nádherné, taky jsem se na ně díval:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Paráda, gratuluji. Nikdy se mi nijak nelíbily, pak je jednou přines bedja, dal jsem si je na ruku a... Naštěstí jsem neměl peníze. :-) Ať slouží! Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Díky všem. Paráda, gratuluji. Nikdy se mi nijak nelíbily, pak je jednou přines bedja, dal jsem si je na ruku a... Naštěstí jsem neměl peníze. :-) Ať slouží!Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk Petře díky za pochvalu a také za radu ohledně synka. Po odstranění mandlí už nebyl nemocen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Tak nevím, jestli máme doma labradora nebo pitbula ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Díky všem. Petře díky za pochvalu a také za radu ohledně synka. Po odstranění mandlí už nebyl nemocen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Tak nevím, jestli máme doma labradora nebo pitbula ...To je dobře, není zač. Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 To je dobře, není zač. Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalkvidím ducha, jak žiješ kamaráde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se