martar Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Já vždycky ve svým okolí upínal "naději" k několika párům, takovejm těm vzorovejm, srostlejm, a říkal si " no možná sám nejsem matroš na manželství, ale jinde to fungovat může a hezky" ... no a dneska už nejsou spolu ani jeden z těch párů. Úplně mi to vzalo iluze. Takže moc rád slyším, že vám to fachčí a že je vás tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Taková Italská domácnost bez italský kuchyně, řekl bych. Ale nudu jsem nezažil, to určitě, už 15 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Zažívám to "teprve" podruhé a vzhledem k tomu, že mi už není 24 (nyní 47), nechci odejít s dvouma igelitkama jako dříve. Těžko budu v tomhle věku začínat od začátku s nějakou perspektivou... Může mi pls někdo (samozřejmě do SZ a za úplatu) poradit, co dělat...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Zažívám to "teprve" podruhé a vzhledem k tomu, že mi už není 24 (nyní 47), nechci odejít s dvouma igelitkama jako dříve. Těžko budu v tomhle věku začínat od začátku s nějakou perspektivou... Může mi pls někdo (samozřejmě do SZ a za úplatu) poradit, co dělat...?Najít si dobrého právníka a zkusit se dohodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Step Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 naprostý souhlas! Najít si dobrého právníka a zkusit se dohodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Najít si dobrého právníka a zkusit se dohodnout.Pravda pravdoucí, investice do zastupování, je v této situaci investicí životní ! Každopádně je důležité, aby tvůj právník byl dravec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Hele ricous, já už jsem šel s igelitkama 4x, (doslovně, jsem na to totiž sr.l, nechtěl jsem se nervovat) naposledy v 56ti a dá se to, ve tvém věku bych fakt hlavu nevěšel.Vřdycky se dá začít znovu a třeba od začátku, věř mi. Teprve teď po páté je to to správné už devět let. Nicméně rada "aby tvůj právník byl dravec" je určitě dobrá rada. Ale bude to nerv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Hele ricous, já už jsem šel s igelitkama 4x, (doslovně, jsem na to totiž sr.l, nechtěl jsem se nervovat) naposledy v 56ti a dá se to, ve tvém věku bych fakt hlavu nevěšel.Vřdycky se dá začít znovu a třeba od začátku, věř mi. Teprve teď po páté je to to správné už devět let. Nicméně rada "aby tvůj právník byl dravec" je určitě dobrá rada. Ale bude to nerv.Dravec je důležitý ... ideálně, když je to advokátka, ty mývají větší drive ... a nejlíp tak, aby ani náhodou vzdáleně neznala někoho z rodiny, pak je to vždy hledání dohody, která není výhodná pro nikoho. Důležité je i zjistit si, kdo to bude soudit, jestli ženská nebo chlap ... chlapi i ženský, tak nějak z podstaty, vždy drží při sobě, takže vzhledem k tomu, že rozvody většinou soudí soudkyně, je advokátka lepší volba ... věř zkušenýmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Hele tohle je vyloženě strašící vlákno.Nicméně platí, že pokud máš k tomu druhému stejnou úctu jako k sobě samému je vše v pořádku. Manželství je sice boj, ale zatím tak nějak napříč generacemi, nic lepšího, anebo jinak důvěryhodnějšího vymyšleno nebylo. Nakonec jde o děti. Blbý na tom je to, že to je ten skutečnej triviální důvod, nevyhynout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 ... pokud máš k tomu druhému stejnou úctu jako k sobě samému je vše v pořádku...To je svatá pravda, ale musí to být vzájemně ... jinak ten, kdo je větší sfině odejde nejen s větším rancem, ale často i s dětmi :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 (upraveno) No,já už to mám týden za sebou.Malou má žena,ale já mám neomezený kontakt a zatím vše funguje.Jinak jí mám 2x v týdnu a každý druhý víkend.Co se týče majetku,tak to nebylo tak hrozný jak jsem čekal. Nový POčka sice nebudou,ale mohlo by to být horší. Měl jsem tu výhodu,že jsem na ni měl páku a tak si nemohla moc vyskakovat a i finančně by právníka nedala.Nakonec to tedy dopadlo dohodou. Kamarád právník nám sepsal smlouvu a hotovo Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 21. prosince 2017 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Já při prvnim rozvodu vyklepanej jak drahej pes, bejvalka naprosto v klidu. Přišla soudkyně, já slušně pozdravil a ony mezi sebou tykačky a ahoj Liduško. V místnosti kromě nás tří nikdo, ani zapisovatelka, a normálně se mezi sebou domlouvaly, jak na mě. Já myslel že mě vomejou. Já bych chtěla, aby už neviděl holku - hele Lído to je tak nedokážeme, aspoň na jedem den v měsíci musíš, ale třeba bude holka nemocná. A podobné rady - no šel jsem jak spráskanej pes. Zápis byl samej žvást, co jsem ani neřekl (třeba že já někoho mám, ona ne - přitom mi s jinym zdrhla). Po x letech prodávala náš byt, já šel dávat souhlas - spiklenecky na mě mrkla, ať to podepíšu, že se pak vyrovnáme. To jo, dostal jsem lahev bílého vína...No a teď to vidim podobně, zase za vola, zase přijdu o děti - a nové už asi mít nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 @Juraj11, tak aspoň že takto, drž se chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 No já byl vyklepanej celou dobu,dokud jsme nepodepsali rozvodTen půlrok byl docela pekelnej Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 ty woe je tady někdo komu vzah funguje ? nebo za to všechno můžou hodinky.......? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Samozřejmě že je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 ty woe je tady někdo komu vzah funguje ? nebo za to všechno můžou hodinky.......? Jako mě jo, tedy žena si nestěžovala a dcera ještě nemluví. Ale slyšel jsem že s dalšíma už to na rovod bude. Tak jsem jí řekl že SMP nebo Moony prostě budou a za tím si stojím.Zatím neví o čem mluvím. Mám velmi tolerantní a hodnou ženu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Už jó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Jako mě jo, tedy žena si nestěžovala a dcera ještě nemluví. Ale slyšel jsem že s dalšíma už to na rovod bude. Tak jsem jí řekl že SMP nebo Moony prostě budou a za tím si stojím.Zatím neví o čem mluvím. Mám velmi tolerantní a hodnou ženu.Tak já jsem také v pohodě,o Moonech ví a určitě by mi je koupila,jen ty prašule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Já při prvnim rozvodu vyklepanej jak drahej pes, bejvalka naprosto v klidu. Přišla soudkyně, já slušně pozdravil a ony mezi sebou tykačky a ahoj Liduško. V místnosti kromě nás tří nikdo, ani zapisovatelka, a normálně se mezi sebou domlouvaly, jak na mě. Já myslel že mě vomejou. Já bych chtěla, aby už neviděl holku - hele Lído to je tak nedokážeme, aspoň na jedem den v měsíci musíš, ale třeba bude holka nemocná. A podobné rady - no šel jsem jak spráskanej pes. Zápis byl samej žvást, co jsem ani neřekl (třeba že já někoho mám, ona ne - přitom mi s jinym zdrhla). Po x letech prodávala náš byt, já šel dávat souhlas - spiklenecky na mě mrkla, ať to podepíšu, že se pak vyrovnáme. To jo, dostal jsem lahev bílého vína...No a teď to vidim podobně, zase za vola, zase přijdu o děti - a nové už asi mít nebudu...Tak jsi právě hodil vidle do posledního zbytku důvěry v náš právní systém... to je fakt otřes. To aby člověk chodil k soudu s kamerou a svědky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se