long Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Richarde kamaráde, mám to za sebou od února. Po dvaceti šesti letech. Já jsem byl ten iniciátor, syn je dospělý chlap s krásnou vlastní rodinou.Spolu s rozvodem si po mně sáhla hnusná nemoc. Teď se zase začínám i v padesáti dvou letech radovat ze života. Někdy jen lepší ten krok udělat, než se trápit a netěšit se "domu" a z víkendů mít dopředu hrůzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Prý si chtěla dokázat, že ve 40 ještě není "na odpis" a lákalo jí "dobrodružství", zkusit si ho. Kámoš byl sám, známý svou zálibou v zadaných ženách (už rozjebal více párů), navíc "uměl naslouchat" a tak to s ním zkusila, přišlo jí to s nim nejjednodušší... Tohle je většinou nejčastější scénář. Ženský si chtějí dokázat, že ještě nejsou k zahození. A pak do toho spadnou.. Když se ženská zamiluje, tak s ní nic nenaděláš. Nejlepší je nechat ji jít a sám jít dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Tohle je většinou nejčastější scénář. Ženský si chtějí dokázat, že ještě nejsou k zahození. A pak do toho spadnou.. Když se ženská zamiluje, tak s ní nic nenaděláš. Nejlepší je nechat ji jít a sám jít dálPřesně takhle mluví i spolužák gynekolog na základě "zpovědí" u něj v ordinaci - 90% ženskejch má tenhle "problém" kolem čtyřicítky. Z nich cca 80% to zkusí, pogratulujou si vnitřně k úspěchu a nechaj toho. Mimochodem si vzal spolužačku mojí ex - odešla o mu o měsíc dřív než ta moje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Čistě v zájmu objektivity je ale třeba říct, že chlapi v jistým věku taky často pěkně blbnou... pardon zkoušejí, jestli na to ještě mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Já teď manželce říkal, ještě pět let, máš ještě pět let na to mě podvést. Tvářila se jako, že ona určitě ne. Takže mám připravenou půdu pro to abych ji to vplálil do tváře s větou "Já jsem ti to říkal!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Já teď manželce říkal, ještě pět let, máš ještě pět let na to mě podvést. Tvářila se jako, že ona určitě ne. Takže mám připravenou půdu pro to abych ji to vplálil do tváře s větou "Já jsem ti to říkal!"Jo, ta moje to taky strašně odsuzovala. Se dvěma kámoškama, které to už udělaly, se přestala na pár let i bavit. No a teď už jsou zase nej kamarádky a notujou si, jak je skvělý bejt zase free... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Chlapci ten prípad kedy zadrbe chlapovi máme aktuálne doma. Tatko 59 rokov. Vozí sa po meste v land roveri otvorené okná a naplno pusteny rap. Všade sa vychvaluje aký on je mladík a koľko pipiek on môže mať. Totálne mu zadrbalo. A beda keď mu začne vypisovať nejaká 30ka ako ho veľmi miluje. Totálne sa zblázni. Matka ho vyhodila z baraku a chlap ktorý je zvyknutý bývať vo vile je zrazu v malom byte. A práve v takýchto situáciách sa ukáže aký je váš vzor hrdina. Nonstop vypisoval matke a prosil aby ho vzala späť. Že prerobí si garáž a tam bude. Po tomto všetko môj otec veľmi klesol v mojich očiach pretože nie je taký hrdina akeho zo seba robil po celom meste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Ty enslow, mlčeti zlato... Jednou je tatovi 57, pak 60 a dnes 59... Smutné, nebýt si jistý, kolik je otci let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Kto nezažil nepochopí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Co nezazil? Cestu rozbitym strojem casu??(Sorry ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Land Rover DMC-12? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Kto nezažil nepochopí.Tak jebnout ti může kdykoli. Řekl bych, že když je to kvůli babě ještě to není taková tragédie :-) To se prostě stává. Vem si, že jsou lidi, kterým přeskočí z práce. To mi přijde horší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Land Rover DMC-12? )S.A.R.C.A.S.M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 (upraveno) Kua enslow dyť ty budeš mít za dva měsíce bráchu, tak se raduj V kolikati to tam ten tata vlastně prsknul?? Upraveno 25. července 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Já mám známýho, který poskákal všechno, co se v okolí hejbalo. Taky šedesátník. A když jsme se ho ptali, proč to dělá, tak nám s vážnou tváří povídal: ?Až umřu a svatý Petr na bráně ae mi podívá do očí a zeptá se, ošukal jsi tam Zdenku na světě všechno, co jsi mohl, tak co mu povim, he, co?? Na to nemáš argument Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 To, že někdo poskáče všechno v okolí, ovšem nemusí nutně znamenat, že nemůže mít vedle toho spokojený manželství bez rozvodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 (upraveno) To, že někdo poskáče všechno v okolí, ovšem nemusí nutně znamenat, že nemůže mít vedle toho spokojený manželství bez rozvodu.Jj, já myslel spíš na ta ostatní manželství . Von je v pohodě Upraveno 26. července 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 (upraveno) Ja nevim. Asi existuji partnerstvi , kdy maji oba domluveny free rezim, nebo jen jeden a funguje to, ale plnohodnotny to podle me nemuze byt. Asi jsem ale stara skola, doba se meni, lide se meni, pristup se meni, hodnoty se meni...Edit: posledni dobou, ac nemam FB, tak nechapu ty vztahy, co navenek prezentuji svoji lasku, pisou si jak se miluji, a pak jim tam lidi pisou komenty a lajky. I vztahy jsou dnes verejne a sdileji se pro ostatni. Upraveno 26. července 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Jelikož mě tohle téma zajímá a je tu většina chlapů, tak se zeptám na důležitost sexu ve vztahu. Jak moc je důležitý? Podle mě hodně. Zda dřív přestal bavit sex a nebo vztah, nebo vztah a pak sex. Něco jako co bylo dřív, jestli vejce nebo slepice. Kamarád tehdy po pěti letem vztahu ukončil další trápení z důvodu, že na týdenní dovolené ani jednou nebyl sex, byli všude jen spolu. Další kamarád, říkám tebe už nebaví sex s manželkou? Prej já byl šukal, ale už nejraději něco jiného! Takže se ptám jestli sex je koření vztahu a nebo jed? Trochu z toho dělám mimibazar, ale chci se ptát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Prej když si lidi ve vztahu říkaj "táto" a "mámo", tak spolu nešukaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se