Beladona Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 před 11 minutami, Bobisek napsal: No tak to si pogratuluj a pokud nemáte velmi specifické majetkové okolnosti a tvůj styk je "standardní" (tj. třeba 5/14), doporučuji ti posílat při dvou takto starých dětech okolo 25-30 % tvého čistého platu. Jo díky, to tak cca vychází. Co znamená prosím 5/14? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Sorry, hatmatilka otců snažících se o rozumný styk s dětmi, značí počet dnů, které děti mají u sebe ve 14 denním cyklu, tj. zde 5 dnů ze 14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Jasně díky, to by také mělo probíhat v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Bohužel hlásím se do klubu… vypadá to, že se snad dohodnem…děcka to snad nějak dají taky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Jak dlouho jste spolu a kolik je dětem? U nás to tak nějak držíme zuby nehty, ale dlouhodobě se to vydržet nedá. Buď se něco změní, nebo budeme muset od sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 před 11 hodinami, Pavelpu27 napsal: Jak dlouho jste spolu a kolik je dětem? U nás to tak nějak držíme zuby nehty, ale dlouhodobě se to vydržet nedá. Buď se něco změní, nebo budeme muset od sebe. To je právě ono, držet se zuby nehty nebo začít znovu skutečně žít... Tohle dilema řešíme taky. Manželství nemá být vězení, nebo vojna kde člověk stříhá metr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Hlavně se nic nezmění samo od sebe.. Co tak pozoruju lidi ve svým okolí, spousta z nich na to ale spoléhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Spolu 15 let, deti dve. Holky 5 a 10 let. Je to vlastne treti krizovatka. Poprve se manzelka chtela rozvadet rok po svatbe… cukla u pravnika, kdy byla dohoda o vyrovnani k podpisu…. Ja mladej a furt zamilovanej. Tak jsem kyvl na zustani spolu… podruhe pred 4 lety, prisel jsem na nevery s kolegy… no a ted prisla s tim, ze se rozvedem….objevila v sobe sve nove ja. Otuzuje se, narovnava cakry a objevuje zenskou bohyni v sobe… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Spolu 15 let, deti dve. Holky 5 a 10 let. Je to vlastne treti krizovatka. Poprve se manzelka chtela rozvadet rok po svatbe… cukla u pravnika, kdy byla dohoda o vyrovnani k podpisu…. Ja mladej a furt zamilovanej. Tak jsem kyvl na zustani spolu… podruhe pred 4 lety, prisel jsem na nevery s kolegy… no a ted prisla s tim, ze se rozvedem….objevila v sobe sve nove ja. Otuzuje se, narovnava cakry a objevuje zenskou bohyni v sobe…To ty vole! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 To je tak, když se na 1. křizovatce rozhodneš špatně. Ne nepoučuju, je to bohužel vlastní zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Já vím, jsem kokot. Ale rodina pro me byla a je priorita… teda spis decka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 No tvl, jsem to rozklikl, tak pevne nervy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 No ty voe. Drzim palce at to co nejmin boli ve vsech smerech. Kolik je vam let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 45 a 42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Vypadá to, že už to asi dál nemá cenu prodlužovat. Psal jsem tu před časem, co se u nás děje, a posouvá se to spíš k horšímu. Zítra se jdu podívat na byt, zatím se na čas odstěhuju a pak uvidíme. Žena nejspíš někoho má. Strašně se změnila, nechápu já ani děti. Vlastně už nějak nemám chuť to řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Kolik je detem? Kamos ted resi neco podobnyho jak pres kopirak a je to hrozny. Navic, kdyz je partnerka pinda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Kluci jsem taky rozvedený. Už pět let. Po dvaceti pěti letech. První rok dva to bylo hodně divné a živé. Teď vidím, že to byla správná cesta a jediný možný krok. Jen u nás jsem si hned přiznal na rozdíl od Vás, že ten rozvod byla moje chyba a došli jsme k němu, protože jsem se choval jako debil a dělal jsem co jsem neměl. Když si přiznáte, že ta vina za stav vedoucí k rozvodu, je na obou stranách je to jednodušší pochopit. Někdy i tu ženskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Tak vina je vždy na obou. Manželce a tchýni. (to jen tak trochu na odlehčení - taky si to užívám...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 před 8 hodinami, Pavelpu27 napsal: Vypadá to, že už to asi dál nemá cenu prodlužovat. Psal jsem tu před časem, co se u nás děje, a posouvá se to spíš k horšímu. Zítra se jdu podívat na byt, zatím se na čas odstěhuju a pak uvidíme. Žena nejspíš někoho má. Strašně se změnila, nechápu já ani děti. Vlastně už nějak nemám chuť to řešit. Pokud můžeš, tak jdi a hned. Před Vánoci je to blbé, pokud Ti frajerka ujede jinde, tak asi není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 před 3 hodinami, long napsal: Kluci jsem taky rozvedený. Už pět let. Po dvaceti pěti letech. První rok dva to bylo hodně divné a živé. Teď vidím, že to byla správná cesta a jediný možný krok. Jen u nás jsem si hned přiznal na rozdíl od Vás, že ten rozvod byla moje chyba a došli jsme k němu, protože jsem se choval jako debil a dělal jsem co jsem neměl. Když si přiznáte, že ta vina za stav vedoucí k rozvodu, je na obou stranách je to jednodušší pochopit. Někdy i tu ženskou. Ahoj, kdyby žil doktor Plzák, tak by tě za ta slova pochválil před nastoupenou jednotkou. (na opušťák by to ještě ale nebylo).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se