Jump to content

Rozvod

Guest Kamil

Recommended Posts

V posledních týdnech nám pocuchal nervy. Střevní potíže, zhubnul skoro 3 kila. Ale už je zase na svých 40 kg a vychutnává si roli korunního prince 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

před 1 hodinou, Duke650 napsal:

V posledních týdnech nám pocuchal nervy. Střevní potíže, zhubnul skoro 3 kila. Ale už je zase na svých 40 kg a vychutnává si roli korunního prince 

Jestli se s tímhle ksichtíkem rozvedeš, seš nelida!

před 12 hodinami, Jerryl napsal:

Skočili byste s padákem z letadla, kdyby to bylo 50 na 50?

Ale ženit se, to jó, i když zde je bilance ještě horší.

Já skočil do obojího a vyšlo jenom jedno. Kdyby to dopadlo obráceně, tak by to bolelo víc 😂 Takže je to vlastně dobrý!

Hezký příměr :)

Jak tu někdo pár stran zpět psal, tak tohle vlákno jsem taky víceméně přehlížel, ale očividně je dobré se do něj čas od času podívat :)

Za pár týdnů nás čeká svatba a z toho co tu čtu, tak jsem rád, že jsme zašli za notářem a SJM nám ani nevznikne ;)

Já bych to asi ani neřešil, ale přišla s tím sama a já se tomu nebránil :)

Ještě si svou kopii zápisu musím dobře uschovat :D

před 30 minutami, klobadysek napsal:

Hezký příměr :)

Moc ne, protoze ne/otevreni padaku nemuzes nijak ovlivnit. Fascinuje me, jak hnusne jsou lidi schopni mluvit/psat o nekom, s kym se predtim rozhodli spojit svuj zivot.

to skalis:

Každý (snad kromě mé ex manželky která v den svatby řekla, že pokud se jí to v manželství nebude líbit, tak se rozvede - toto samozřejmě neřekla mě, to jsem se dozvěděl později) se domnívá, že si bere tu pravou. Jenže když prohlédneš a zjistíš, že šlo jen o hypergamii pro pohodlnější život a po té když jsi byl jen za užitečného idiota/ATM, nic jiného než realistické vyhodnocení celé situace není na místě.

A opravdu nemáš kontrolu nad ženskou strategií a uvažováním. Jediné co můžeš udělat je se rozhodnout zda skočit nebo ne. Te je v tvé moci.

Já tu nic zlého o své ex nepsal. A to i přes to, že rok před podáním rozvodu tu kontaktovala člena fóra a zjišťovala cenu mých hodinek o které se taky soudí. 

Edited by klobadysek

klobydasek: Nemiril jsem konkretne na Tebe. Ale tohle vlakno je toho plny a plati to i naopak o zenskych, co plivou na svoje byvaly manzely. Nemuzu s Tebou souhlasit ohledne strategie, kontroly atd. Ve vztahu nejde o to nekoho kontrolovat, to je fakt jasna cesta k rozvodu. Jestli budu uzitecnej idiot, nebo jestli naopak budu zkouset manzelku kontrolovat je v rezii a mentalnim nastavenim obou. A ze vetsinu penez pro domacnost generuju ja taky neznamena, ze na vetsinu mam narok - protoze manzelka obstarava jiny zasadni veci, na ktery ja nemam cas a rodina by se bez nich okamzite rozpadla. Uzavrel bych to tim, ze doufam, ze se do podobnyho stavu nedostanu - zenatej jsem pres 11 let, mame 3 deti a vsechno klape perfektne (tuk tuk na drevo).

před 19 minutami, skalis napsal:

klobydasek: Nemiril jsem konkretne na Tebe. Ale tohle vlakno je toho plny a plati to i naopak o zenskych, co plivou na svoje byvaly manzely. Nemuzu s Tebou souhlasit ohledne strategie, kontroly atd. Ve vztahu nejde o to nekoho kontrolovat, to je fakt jasna cesta k rozvodu. Jestli budu uzitecnej idiot, nebo jestli naopak budu zkouset manzelku kontrolovat je v rezii a mentalnim nastavenim obou. A ze vetsinu penez pro domacnost generuju ja taky neznamena, ze na vetsinu mam narok - protoze manzelka obstarava jiny zasadni veci, na ktery ja nemam cas a rodina by se bez nich okamzite rozpadla. Uzavrel bych to tim, ze doufam, ze se do podobnyho stavu nedostanu - zenatej jsem pres 11 let, mame 3 deti a vsechno klape perfektne (tuk tuk na drevo).

Po 11 letech jsem si to taky myslel 😉 ale to už se pelešila jinde...

Bavili jsme se o tom zda můžu ovlivnit zda se padák otevře a tam to vidím podobně jako Jerryl.

před 20 hodinami, petr_cha napsal:
před 21 hodinami, helit napsal:
 takých sú mraky a hlavne ak sa jedná o ženy. 
Ja osobne napr. nedokážem nájsť jeden dôvod prečo sa vôbec ženiť. Nechápem prečo do vzťahu ťahať ešte štát a potom nechať rozhodovať o min. dvoch a viac životoch totálne cudzieho človeka ktorý Vás má maximálne u prdele.
Mne sa do vzťahov častokrát miešali spoloční kamaráti a už to mi stačilo, fakt si neviem predstaviť že by o tom ako sa rozísť alebo ako vyriešiť vzťah miešal niekto cudzí a ešte podľa osnovy ktorá silne preferuje druhú stranu... 

No jo, kdyz ony chteji ty saty... a ten slavnostni obrad.. 🙂

Paradox je že ony väčšinou dostanú všetko čo chcú nech to je akákoľvek blbosť, ale chlap častokrát nemá ani to základné čo by chcel a to je pokoj :) hlavne pri rozvode. 

Myslím že vo všetkých prípadoch, či už si slobodný, ženatý, rozvádzaš sa, si rozvedený, príp. sa znova oženíš (prešiel som všetkým😀) platí jediné : “jaký si to uděláš, takový to máš”, len to treba robiť s plnou vážnosťou a s vedomím si všetkých dôsledkov😉

Jenomže to je prakticky nemožný, protože to příroda zařídila tak, že zrovna v tu kritickou rohodovací dobu, máš mozek ve vejcích 🥚🥚. Takže se z toho stane tak trochu ruská ruleta 🤭

Žena má od tý stejný přírody dáno za cíl, aby našla co nejschopnějšího otce pro sebe a své děti, jako živitele s přístupem ke zdrojům.

Dokonce je dokázáno, že takové ty věčně nespokojené ženy to mají dáno geneticky, protože tou buzerací nutí muže, aby pro ní a děti furt něco dělal a vylepšoval. Tato nespokojenost je konkurenční výhodou nespokojených žen proti těm milým a spokojeným. Proto je tak těžké najít pohodářku.

Prostě jsme také jenom zvířátka.

Edited by Jerryl

před 7 hodinami, skalis napsal:

Tvl skalisi normalne se o Tebe bojim :)

V tomhle vlakne obvykle kdo se v minulosti podivoval nad smutnym koncem vztahu jinych clenu a chlubil se jak mu to doma klape, ten sem za cas sam psal smutny litanie... :)

Dnes mi došel dopis od právníka,chce mě oškubat jak slepici 😉 Vlastně se skoro těším,byt na půl, vlastně vše napůl,operuje něčím co měla před svatbou,bez smluv. Nejvíc ji sere, že bydlí jinde za tržní nájemné. Bude tam bydlet ještě dlouho, když se chce soudit 😋

před 1 hodinou, martar napsal:

Tvl skalisi normalne se o Tebe bojim :)

V tomhle vlakne obvykle kdo se v minulosti podivoval nad smutnym koncem vztahu jinych clenu a chlubil se jak mu to doma klape, ten sem za cas sam psal smutny litanie... :)

To je v poho, ja se nebojim :).

před 2 hodinami, bohus76 napsal:

Dnes mi došel dopis od právníka,chce mě oškubat jak slepici 😉 Vlastně se skoro těším,byt na půl, vlastně vše napůl,operuje něčím co měla před svatbou,bez smluv. Nejvíc ji sere, že bydlí jinde za tržní nájemné. Bude tam bydlet ještě dlouho, když se chce soudit 😋

A měla to "něco před svatbou, bez smluv"...?