Snow Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 ETERNA ? Adventure Super KonTiki Chronograph Limited Edition Nádhera sama, že. Technical specifications Model: Adventure Super KonTiki Chronograph Reference: 7770.41.49.1382 Black rubber Limited EditionReference: 7770.41.49.1718 Stainless steel bracelet Limited Edition Movement:? Calibre Maison Eterna 3916A? Power reserve 65h? Frequency: 28?800 A/h ? Number of jewels: 35 ? 1 ball bearing Case:? Polished and brushed stainless steel ? ? 45.0 mm/50.90 mm/16.05 mm? Rotating bezel? Screw locked down? Sapphire crystal opening? Crystal: Scratch-resistant, anti-reflective sapphire crystal Dial:? Black Functions: ? Hour, minute, second, date Strap:? Black rubber strap or black Milanese bracelet Price:Black rubber CHF 4 600 / ? 4 650 / $ 4 700Stainless bracelet CHF 4 800 / ? 4 850 / $ 4 900 Strojek je ohavnost sama, alespoň s rotorem si mohli pohrát, i když se schovaný. Takhle vypadá jako z litiny a ne jako in house. Takové KRÁSNÉ hodinky a taková hrůza uvnitř. Jinak mě hrozně těší, že jak to tak vypadá, není potřeba se zatím o Eternu bát. zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2016/03/eterna-super-kontiki-chronograph.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Sakra, me se libi, cim dal vic. Je to kus zeleza a s vlastním kalibrem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Jsou zbytečně velký, fajn by bylo je oživit nějakou barvou. Ale to, co mi přijde zbytečný až hnusný, je to vroubkování tlačítek chronografu, pokud teda nejsou šroubovací, ale to asi nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Budou to cihly, ale jinak jsou pěkný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 A výrobu pouzdra sdílej s Hamiltonem ne? To je škoda, že tenhle typ pouzdra je tak výrazný, že všechny tyhle hodinky trochu unifikuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Oproti H vypadají mnohem víc toolově, což není vůbec na škodu a mě se to líbí, todle se vážně povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 3. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 A výrobu pouzdra sdílej s Hamiltonem ne? Páni P. Ty máš oko !!!! Musel jsem chviličku zaměřovat a hup, Pan Europy byly na světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 No ony to jsou komplet PE jen jim přidali zubaté indexy a chrono tlačítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 (upraveno) Sice jsou tam ty Pan Europy hodně znát, ale bandi má pravdu- při tomto typu pouzdra v kombinaci s bicompaxem z toho vychází vždy velice podobný hodinky. Ale naživo přeci jenom budou trochu odlišný- PE jsou takový kulatější závodnický baculky, Eterny mají ostřejší hrany a působí více "dobrodružně". Celkově se mi líbí- líbí se mi kalibr s flyback chronem, výraznej font na lunetě i mohutný ručky. Co se mi moc nelíbí jsou ty indexy, ale jsou to holt Kontiki a ty trojúhelníky tam zkrátka tak nějak patří. Velikosti bych se vůbec nebál- ano, nejsou to malý hodinky, ale díky tvaru pouzdra v klídku seděj i na normální ruce, PE maj velice podobnou specifikaci a nosej se mi velice pohodlně. Jsem zvědavej, jak bude tento model úspěšnej a třeba se jednou dočkáme i nějakých barevných modifikacích, modrá by jim určitě sekla PS- WR bude asi 100m co? A materiál vložky lunety (moc to nevypadá na keramiku)? Upraveno 3. března 2016 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Mne spis pripominaj autavia 11063MH nez paneurop ale jinak jsou pekny a inhouse jako bonus, no neber to za ty prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Libi se mi, ty vroubkovane tlacitka naopak vitam, trojuhelniky jsou uplne v poho. Strojek by mohl byt hezci o tom zadna, uz Royal ho nemaji az tak pekny, ale tragedie to neni, kouknete na Tudor North Flag. Jen ta velikost mi prijde hodne, ale nejsem chronar, tak co .O Eterna nemam vubec strach, ba naopak. Cinsky kapital ji jen prospeje. Adepti na strmy pad do zumpy budou jini a uz se rysuje kdo by to mohl byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 tano, kdo? Jinak hodinky takový relativně nijaký mi přijde, žádná velká invence. Ale líbivý to je, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Když jsem je před pár dny poprvé zahlédl, byl jsem nadšený. In-house chrono kalibr, líbivý design. Nicméně přehnaná velikost mé zalíbení odehnala. Kdyby je udělali 40-42 mm, měl bych těžké spaní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 tano, kdo? Jinak hodinky takový relativně nijaký mi přijde, žádná velká invence. Ale líbivý to je, no.Napr. Fortis, bohuzel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 A proč? Já neřikám že se mi jejich poslední modely nějak extra líběj, ale celkem držej lajnu a fungujou.. snažil jsem se najít nějaký finanční výkazy, bez úspěchu. Nebo proč by měli padat do žumpy..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 A proč? Já neřikám že se mi jejich poslední modely nějak extra líběj, ale celkem držej lajnu a fungujou.. snažil jsem se najít nějaký finanční výkazy, bez úspěchu. Nebo proč by měli padat do žumpy..?Ber to tak, jako muj subjektivni nazor, nechci se dotknout fandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Ty eterny jsou fakt super. Rikal jsem si, ze by mi slusely, ale pak jsem opet zaplakal nad velikosti... Ale tak jedny eterny uz mam, tak to nemusim prehanet. Navic cena jde mimo me moznosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 6. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Napr. Fortis, bohuzel? Já jsem jeden z těch posledních, který by Foris lidově řečeno žral, ale že byl zrovna tahle značka sjížděla do župy, pokud použiji,Tvé výrazivo více než silně pochybuji. Máš tuhle urban legend nečím solidním potvrzenou ? Pokud ano, teprve potom budu ochoten uvěřit. Předem děkuji za velmi seriozní link. Prosil bych o další firmy, nemluvil si v jednotném čísle. Děkuji. Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Pan Europe, no ... No ale budiš při tomhle tvaru pouzdra, jak tu někdo napsal. Co se mi ale nelíbí je kombinace koleček a trojúhelníků, to mi nějak k sobě nejde. A ten kalibr je opravdu čistej inhouse? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 (upraveno) Jsou paradni a IMHO mnohem dulezitejsi udaj je "lug to lug" nez prumer pouzdra a 50mm je naproso v pohode! Upraveno 6. března 2016 uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se