Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Co to je evropsky Mustang?

Jinak souhlas, od 2005 modelu se na to da zase koukat, ale jede to jen rovne, i skrzeva tu zadni napravu, interier desnej. Od 2015 uz je to dost zajimavy jak mechanicky, tak vzhledove in/out.

Sice opustili segment levneho sportaku pro studenty, ale stoji to ted za hrich aspon...

Od roku 2015 si koupíš mustanga u ford AD v EU, nemusíš ho dovážet z USA a řešit papíry aby jsi auto mohl provozovat v EU ...tohle jsem myslel tím evropským mustangem

https://auto.idnes.cz/ford-mustang-oficialne-v-prodeji-dol-/automoto.aspx?c=A150120_155953_automoto_hig

Upraveno uživatelem moco
  • Odpovědi 14,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj, co říkáte na ten nový 1,5 TSi motor do passatu?
Bral bych to na leasing, kdy je u této motorizace super cena, tudíž mi je celkem jedno, jestli vydrží 3 nebo 10 let.
Spíše mi jde o to, jestli je to dostatečné, asi by se hodily zkušenosti z Karoqu nebo Kodiaka :)
Díky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Od kterýho roku/modelu je u GT vyřešenej ten problém s tou zadní nápravou? Gen 5 po FL to ještě má?

Jo.

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

nemá tu někdo zkušenost s BMW F10/11??? Docela o něm přemýšlím.

Docela nic moc :) kdyby rozpočet dovolil tak radši G30 a kdyby nedovolil tak Mercedes W212  :)

Upraveno uživatelem Porsche_911
Odesláno

Ahoj, co říkáte na ten nový 1,5 TSi motor do passatu?

Bral bych to na leasing, kdy je u této motorizace super cena, tudíž mi je celkem jedno, jestli vydrží 3 nebo 10 let.

Spíše mi jde o to, jestli je to dostatečné, asi by se hodily zkušenosti z Karoqu nebo Kodiaka :)

Díky

Chápu správně, že jde o ten Arteon 1.5 TSI na operák u Barthu ? :D 

Návštěvník vwtyp11
Odesláno (upraveno)

Vůbec netuším co to znamená být "vlastnických yeti" , Karoq 2.0 TDI DSG váží 1591 kg, o tom, že by tam někdy prasknul světlomet jsem ještě neslyšel a vůbec mi přijde že máš buď upito nebo jsi retard nebo obojí :D

Zes neco neslysel, neznamena, ze jsem retard ty Fakulto

Ano prehlidl jsem se v technicaku, a ano vazi mene

Ale za mne je to shit

S 20tdi a 4x4 hlucne auto o nicem

Upraveno uživatelem vwtyp11
Odesláno

Zdravím,

nemá tu někdo zkušenost s BMW F10/11??? Docela o něm přemýšlím.

Meli sme na firme 530d od novyho do 160tkm a bez problemu. A maxel ted koupil 530d, tak se ho zeptej.
Odesláno

No tak k pleti by ti sel...

Ten je peknej a designove nejbliz tomu puvodnimu, problem je dost slaby brzdy a tuha zadni naprava. Na "klidnou jizdu" ale vpohode. Otec kupoval novej pres simix v r. 2008, tak vim o cem mluvim :)

Odesláno

Ten je peknej a designove nejbliz tomu puvodnimu, problem je dost slaby brzdy a tuha zadni naprava. Na "klidnou jizdu" ale vpohode. Otec kupoval novej pres simix v r. 2008, tak vim o cem mluvim :)

Slabý brzdy měl jen V6. GT brzdí v poho.

Odesláno

Meli sme na firme 530d od novyho do 160tkm a bez problemu. A maxel ted koupil 530d, tak se ho zeptej.

O 530 d v manualu take premyslim, delali se jen do 2013 a je jich pomálu, take by me zajimali plusy a minusy.

Odesláno (upraveno)

O 530 d v manualu take premyslim, delali se jen do 2013 a je jich pomálu, take by me zajimali plusy a minusy.

Já mam zatim málo najeto na nějaký osobní moudra, tak jen krátce. Motor jedna s hvězdou - jede jak lokomotiva a na dosavadních cca 2tkm spotřeba necelých vosum. Převodovku mam 8st. ZT. Řadí hladce až neznatelně. Občas si ?zablbnu? na manuální režim a dobrý, kdyby nic jinýho, aspoň to má správně +/-. Místa vzadu pravda neni na rozdávání, ale pro méně vzrostlé jedince - já aji žena, to nepředstavuje žádný problém (mít 185+ asi bych mluvil jinak). Co si užívám je skvělé odhlučnění kabiny, kdy není problém se normálně bavit při rychlostech kolem 160-180km/h. Samozřejmě dynamika motoru, zejm. v režimu sport kdy se přiostří reakce plynového pedálu. Nakonec doporučuju se dívat po autech s pořádnými sedadly - mam anatomy alcantara/látka v rámci m-paketu a je to dosud to nejlepší a nejpohodlnější, v čem jsem měl možnost sedět. Standardní sitzny jsem taky zkoušel a nepřišly mi tak komfortní. Koukal bych zároveň po modelech s výrobou cca od léta 2012, kdy se začal montovat modernizovaný iDrive NTB, namísto staršího CIC.

Kdyby tě zajímalo něco konkrétního, ptej se. Případně si to můžeš osahat sám, jestli se pohybuješ kole Prahy nebo HK.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Ahoj Radku, dekuju moc, ja bmw tak nak znam, naposledy sem mel e61 v 3.0 benzin s automatem ZF, 200kw a byla to pecka, ventilovany masazni sedacky od bmw sou proste top, vsechny kraviny jako nightvision, hlidani pruhu, tempomat adapt, atd atd, jezdeni nejlepsi co sem s klasickym kombi jezdil, proto bych se rad vratil k novejsi verzi F. Nicmene presne jak zminujes ty i Sibir, prijde mi vzadu oproti e61 min mista a celkove to auto takovy mensi. Motor 3.0 D urcite na pohodu, tam strach nemam, ty prevodovky zf snad taky, ale me se vsechny automaty za posledni roky s...i, ne teda v bmw(koncern), takze chci ted manual no a u nas ani jeden a v zahranici cca 30 kousku asi z 500. Takze celkem problem. Nicmene je pro me rozhodujici asi ten kufr a misto v kabine, kvuli vecem, vozime toho mrak a uz nam je mala q5;-)

Za moznost vyzkouseni moc diky, kdyby to bylo aktualni, tak bych se ozval.

Chci velky kombi, suv uz me neba;-)

Odesláno

Já bych to s tim místem neviděl zas tak tragicky. Jako Superb to vzadu sice nejni, ale zas taky žádná katastrofe. Chce to zkusit, každej to vnímá trochu jinak.

Stran kufru, což pro mě bylo jedno z nej témat. Nacpe se tam komplet kočárek na 3 měsíční cácoru, moje taška a dokonce aj bagáž ženy s klukem na víkend ; což je cca loďák a půl :) No prostě, kufr dle mých měřítek naprosto dostačující. V porovnání s nový Mondeem, co mám teď služební, bych podle voka řekl plichta. Co si užívám hodně, je el.ovládání - sice ne švihnutím nohy pod nárazníkem, jen na klíčku, ale i tak je to pro mě pro další auta must-have fíčura.

Kdybys na to chtěl mrknout/projet, dej vědět. Jinak good luck při výběru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...