alex09 Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února V 28. 1. 2025 v 23:35, uff napsal: 33k bez dane, ale zase nemame penzijko, multisportku ani stravenky. Ale mas recht, v minulym dzobu jsem picoval na Superb s 206kw, ze by nam mohli dat radeji volnou ruku a ted mi uz mi nevoni ani auto za cenikovku pres 2,6 mega. Fakt nevdecnej zamestnanec... Ale jak jsem blaznivej autickar, tak jsem byl ochotnej delat ustupky na mzde. Car policy bez omezeni CO2 je v dnesni dobe skoro unikat a bylo mi to mega sympaticky. X5 u Drivalia by se mohla vejit do tohodle limitu, po dohodě asi i Toyota Land Cruiser u Tibiq, X5 přes Carhunter, .... u Drivalia by tě neměli na konci j**at za odřený kola, např. U Tibiq jsem za to měl ňákej doplatek. Jedno auto jsem měl přímo od dealerství a tam černý odřený kolo neřešili se slovy: provozní oděrka. Ale Tibiq byl poslední operák cca 2.5 roku zpět, mám teď jedno na operák od Loudy přímo a v květnu uvidíme, co řeknou při vrácení. Vlastně možná poptej i u toho Loudy, nám to vyšlo zajímavě a proto to auto máme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února To si budeš muset vyhledat a porovnat sám. Původně jsme koukali po Peugeotu Rifter,ale v sálonu Most jsme si připadali jak blbci co chtějí utratit prachy a tam nebyl moc zájem tak to vyhrála Toyota hned vedle . Objednali jsme v srpnu a na podzim šla cena cca o 20t. nahoru. Jak slíbili tak auto dorazilo, bez nějakých čekaček jestli ho můžou prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Ahoj, nemáte někdo Ford Kuga v hybridu? Zkušenosti, spokojenost? Hledám náhradu za Focuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Ted zrovna si to nezavisle na sobe koupili moji dva znami, meli to pujceny a objednali, budou to mit ale cca az v kvetnu. Oba 2.5 benzin hybrid. Vzhledem k tomu, kolik casu tomu venovali, tak to asi neni uplne nahoda, asi to nebude spatny. Jeden prechazi z Focuse a druhej z Mondea. Odrosly jim deti, takze jim to vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Kdyz to klapne, tak je to i muj plan.. aktualne sluzebni focus.. a pristi rok obmena.. s povinnou hybridizaci...Tedka tu Kugu docela zlevnili, ne? Uz vidim, jak pristi rok utru cenove.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února před 8 hodinami, guzmic napsal: Má aktuálně Toyota nějakou extra přednost oproti Berlingu který stojí v základu o šedesát litrů míň? V rodině máme první prodané Berlingo na Slovensku které mělo robotickou převodovku a už má 200 tis a funguje na 1* Možná jsem blbě hledal,ale Toyota v základu 528 t. Citroen 550 t. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Dodge RAM 1500 z posledni generace, Hemi... hodne nad tim premyslim. Hemi v RAMu konci, mozna posledni prilezitost mit ho v po vsech strankach dobrym aute (dle vetsiny recenzi nadprumerne dobrym). Dokonce i vystredni profik Vaculik z toho byl celkem hotovej :). Jen ta velikost je docela sila no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Size doesn't matter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února @Americkej ano aj nie....v sobotu som videl pod zjazdovkou zaparkovany nejaky "mid-size US Pickup" (o cislo vacsi ako F150 raptor) a ked som si predstavil ako by som s tym vchadzal do podzemnej garaze a parkoval tam, tak ma hned presli myslienky. Ale na lyzovacku by to slo, nie ze nie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Slíbil jsem info, tak ho sem hážu. MR2025 už dodávají, teď papíry, platby, formality a pak hned hurá na silnici 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února před 1 hodinou, LovecK napsal: Slíbil jsem info, tak ho sem hážu. MR2025 už dodávají, teď papíry, platby, formality a pak hned hurá na silnici Fešák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února před 3 hodinami, zacik napsal: @Americkej ano aj nie....v sobotu som videl pod zjazdovkou zaparkovany nejaky "mid-size US Pickup" (o cislo vacsi ako F150 raptor) a ked som si predstavil ako by som s tym vchadzal do podzemnej garaze a parkoval tam, tak ma hned presli myslienky. Ale na lyzovacku by to slo, nie ze nie.... RAM 1500 je velikostne jako F150. Ale porad je to delka skoro 6m.. a hlavne sirka. Me spis znervoznuje, ze by s tim mela dost jezdit i zena . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Borci, s RAM 1500, nebo F150 na podzemní garáže zapomeňte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února před 1 hodinou, H-B napsal: RAM 1500 je velikostne jako F150. Ale porad je to delka skoro 6m.. a hlavne sirka. Me spis znervoznuje, ze by s tim mela dost jezdit i zena . Právě šířka, měl jsem Ford Expedition a ty zrcadla to hezky rozšíří jsou prostě velký. Po městě celkem voser.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Nemam uplne tak velke auto. Podzemky sou mimo kvuli vejsce. Ale zena s nim jezdi moc rada. Je z nej krasne videt a ma peknej rozhled z vrchu. Ja bych to neresil a splnil si sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února V 5. 2. 2025 v 14:04, Rybkin napsal: Ahoj, nemáte někdo Ford Kuga v hybridu? Zkušenosti, spokojenost? Hledám náhradu za Focuse. Ahoj. Už třetím rokem mám Kugu FHEV a jsem s ní spokojený maximálně. Spotřeba přes léto kolem 5l, přes zimu 6l a to jezdím docela svižně. Ale není to auto primárně na dálnice, spíš na státní, nebo okresky. Kdyby tě něco zajímalo, napiš mi SZ. Teď váhám, jestli si ji ještě chvíli nechat, nebo jít do faceliftu, ale tam mě pár věcí trochu mrzí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února před 1 hodinou, Fester napsal: Ahoj. Už třetím rokem mám Kugu FHEV a jsem s ní spokojený maximálně. Spotřeba přes léto kolem 5l, přes zimu 6l a to jezdím docela svižně. Ale není to auto primárně na dálnice, spíš na státní, nebo okresky. Kdyby tě něco zajímalo, napiš mi SZ. Teď váhám, jestli si ji ještě chvíli nechat, nebo jít do faceliftu, ale tam mě pár věcí trochu mrzí. Super, no, mě u té nové vadí ovládání, vše přes displej je zlo, ale zase sedačky AGR a světla jsou určitě lepší, je fakt škoda že nezachovali aspoň samostatný panel klimatizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Mrzí mě zrušený panel klimatizace, přesunutí tlačítka jízdních módů a u nové je bezklíčové otvírání jen u dveří řidiče. Jinak je nová asi rozhodně zase krok vpřed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února před 3 hodinami, Fester napsal: Ahoj. Už třetím rokem mám Kugu FHEV a jsem s ní spokojený maximálně. Spotřeba přes léto kolem 5l, přes zimu 6l a to jezdím docela svižně. Ale není to auto primárně na dálnice, spíš na státní, nebo okresky. Kdyby tě něco zajímalo, napiš mi SZ. Teď váhám, jestli si ji ještě chvíli nechat, nebo jít do faceliftu, ale tam mě pár věcí trochu mrzí. Ahoj, predsa sa spytam, ako sa to sprava na dialnici,a ked sa presuvas +/- konstantnych 150, aka je spotreba? A spolahlivost? To vies, auto na F... (skor nez sa do mna niekto zacne navazat, mam doma stary Focus so 430K nabehanymi - a to posledne roky skoro nejazdi, takze nieco o tom viem) My sme Kugu zvazovali, ale zene to bolo velmi velke, vyhrazala sa ze to urcite oderie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Na dálnici, při rychlostech kolem 140-150 km/h si to vezme kolem osmičky, pokud jedeš po dálnici dlouhou štreku. Jakmile ale sjedeš z dálnice, jde spotřeba zase celkem rychle dolů. Fakt jsem z toho auta nadšenej, to se jim opravdu povedlo. A za ty dva a půl roku, co to mám, s tím žádný zásadní problém nebyl, pár prkotin. A velikost je jak u RAV4, nebo CR-V. Jen kufr by byl potřeba trochu větší, obsadila nám ho s klecí naše vlčanda, tak jsem musel dokoupit batoh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se