Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem dneska málem skončil v kufru auta, na zelenou pán (paní) zabrzdil a dával přednost chodci co stál u přechodu, co měl na značce jsem si nevšiml, ale málem můj nárazník.......

Včera jsem musel zastavit, aby mě nesmetl pán co předjížděl kamčák (který samozřejmě neslevil) ve vsi.....

Na českobrodský, proti mě, bávo předjíždí zleva auto, co do leva odbočuje..........

Tvoe koupím si Humra nebo BVPéčko :evil:

Odesláno (upraveno)

Taky si nechám poradit. Auto do 700 s daní, určitě s jinými světly než halogeny, automat a pokud možno 4x4, celkem se mi to hodí. Max 2 roky staré. Zatím mě hodně zaujal Forester, ale tam to nevychází a Levorg. Tam ale trochu mám strach z CVT. OctIII v LK nebo Scout se dá taky sehnat. Ještě něco vás napadá. Palivo je mi fuk.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Upraveno uživatelem hreba
Odesláno

Když už jsi začal se Subaru, mrkni na XV. Pokus bys chtěl větší, v průběhu léta má být opět akce Forester Entry, sice s manuálem, ale do ceny se v pohodě vejdeš.

Odesláno

2hreba: CVT je u Subaru v klidu, mam ho v XT. Ve meste na I, mimo S#, na S# je to pocitove tak, jak kdyby tam tech 8 kvaltu bylo...

Akorat ta obyc atmosfera 2.0 benzin u Forestera se musi vic tocit aby auto jelo, pak vic zere. XT zere vic furt...

Levorg - dobra volba, pokud nevadi nizsi posez, mne vadil, jsem zvyklej uz dyl sedet vys... 125kW je tak akorat, da se s tim jezdit jak na klobouka, tak docela svizne, podvozek je super... trochu mi vadil design zadnich svitilen, ale to je subjektivni.

Nepises ale na co to auto chces, teda krome jezdeni, pomer asfalt a mimo, rodina, prevoz veci...

Na XV bych se osobne vybod...

Odesláno

LovecK díky za rozbor. Chtěl jsem Forestera v automatu původně. Bohužel budget mám 550 bez. Tam se v comfortu a automatu nevlezu. No a pac mám dva metry tak Levorg je jasná volba místo klasické Octavie 3. Skončím ve výbavě trend, protože ta nemá to debilní střešní okno, které mi bere tolik potřebné centimetry nad hlavou :) Decka mám 6 a 3 roky, jezdíme furt mým autem, když jedeme společně. Kufr mi stačí, místo za mnou když jsem vzadu a dole jak to mám rad, tak je taky v pohodě. Nájezd cca 30 ročně, půl město a cesty do práce blízko a půl výlety.

XV bych chtěl domu pro ženu. Kdyby někdo chtěl prodat... :)

Odesláno (upraveno)

SCIFI já mám doma W211 320CDI. Na nový se můžu zatím jenom koukat :)

Upraveno uživatelem hreba
Odesláno
  V 6. 3. 2017 v 9:11, hreba napsal:

SCIFI já mám doma W211 320CDI. Na nový se můžu zatím jenom koukat :)

hledám právě někoho kdo má přehled ve starých. na který rok a model si dát pozor atd

Odesláno
  V 6. 3. 2017 v 12:42, SCIFI napsal:

hledám právě někoho kdo má přehled ve starých. na který rok a model si dát pozor atd

S Éčkem ti poradím. Pokud chceš můžeme i telefonicky. Kdyžtak PM

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...