Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

No to CRX bych uplně nezatracoval, pokud bude hledat něco levnýho. Skládací pevnou střechu měl ještě golf/eos a astra a beztak ještě další němci... Mezi targama bude ještě trochu větší výběr...

např.

https://auto.bazos.cz/inzerat/77532974/Opel-Astra-19-CDTi-TWIN-TOP-IRMSCHER-DESIGN.php

https://auto.bazos.cz/inzerat/77072044/VW-Eos-20-FSI-2006.php

CRX byly skvělé, ale teď už je to hodně staré auto, není jich moc a navíc byly vždy terčem tunerů, takže sehnat nějakou v normálním stavu a ještě k tomu zachovalou bude prakticky nemožné.

S EOS a Astrou se obávám, že to moc na zábavu nebude, už od pohledu je to za mě hrozná nuda.

Horhe - je ta skládací střecha vysloveně podmínkou? mě třeba ty skládací střechy přijdou takové nijaké, respektive takový krok mezi, buď bych chtěl kabriolet jako takový, tzn s plátěnou střechou a nebo už raději čistě kupátko. V případě kupátka za málo bych měl tip na Toyotu Celicu, denně jednu potkám po cestě do práce a je to krásné auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nefrancouz kabro se skládací střechou - Volvo C70. S motorem T5 by s tim mohla být i nějaká ta zábava. Akorát se bude dost blbě shánět, je to samej dýzl.

Právě to co jsem sem dával bylo zrovna benzínový a nebylo úplně za nesmysl...

https://auto.bazos.cz/inzerat/76244884/Volvo-C70-Cabrio-24i-benzin-125kwTOP-STAV.php

Odkaz ke komentáři

Soráč Jardo, nevšiml jsem si žes C70 už zmiňoval.

Sice to na odkazu neni T5 (2,5l a nějakých 2302 kobyl), ale svezení s dvačtyřkou to bude imo pěkný. Šéf měl stejný motor v manželčině V50 a docela to prej jelo.

Jen škoda automatu. Jinak moc pěkný povoz!

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Tak ja jsem taky za ,,sveda´´. Toto je pro me krasnej kousek, paradni barevne kombo, slusnej motor. Prodava to clovek dost znamej ve volvo komunite, tak by to nemusela byt zadna past. A servis tomu u sebe taky verim dal.

https://www.sportovnivozy.cz/88839-volvo-c70-cabrio-24t-covertible-praha

Odkaz ke komentáři

CRX je uz fakt stary. Ale, jelo to jak bejk. 1.6 Vti byl mazec. Co by mohla byt porad zajimava volba je Honda S2000 (ale za kilo to urcite nebude) S hard topem se sehnat da. Ale, za kilo bych se celkove na takove auto vykaslal. Myslim, ze ten stav tomu bude odpovidat. Ale, treba budes mit kliku. A pocitej s tim, ze to budes chtit asi preprodat, tak by to melo byt neco, co bude sen pro mlady kluky co touzej po nejakym "cool aute" ;)

Odkaz ke komentáři

Jako tipy dobrý, ale pohyboval bych se tak kolem kila. Zatím vede to SLKáčko. Máte to někdo?

Ser na to a kup si hodinky :D Benzin a pojistku to nepotrebuje, servis 1x za pet let a kdo vi jestli vubec ;-) Za kilo Expy 36ky (ne ty moje, neboj, neni to inzerat) a mas hodinky na furt.

Stejne si workoholik a na jezdeni v kabriu nebudes mit cas. Hodky ti budou delat radost kazdej bozi den.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Já SLKacko 350 mám, koupený tady na fóru, a zatím jen chvála. Bezproblémové, perfektní svezení a když zavreš střechu tak plnohodnotný auto, nemusíš se bát proriznuti ani zatekaní. V mx5 jsem si připadal jak v autíčka na pouti...

Odkaz ke komentáři

nedávno jsem řešil podobný dilema, kilo budget a blbých nápadů plná hlava. V kabrioletu si připadám jak ve stanu, pevná skládací střecha je pěkná, efektní, ale taky těžká a na úkor jizdních vlastností. 

Prozatím jsem si koupil jedničkový ereso a asi si ho i nechám (koupil jsem 3, ale nechám si jen jedno) . A mám roupy že bych koupil ještě Mini Cooper S. Kolem kila mě nic jinýho zábavnýho nenapadá.

CRX targu jsem kdysi měl, Esi nejede a VTI se blbě shání. a asi nebude za kilo

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...