Bells Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Dobra volba, budes spokojeny. Beres tu verzi se ctyrkolkou? Tak nakonec jsem se rozhodl, že nebudu čekat na i30N a kupuju Cupru v kombíku 290k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Tak nakonec jsem se rozhodl, že nebudu čekat na i30N a kupuju Cupru v kombíku 290kparáda teda,jsem zvědavej až budou fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Díky moc, beru loňskou 290k dvoukolu. Barevná kombinace je trošku šílená, ale mně se líbí. Jak to bude doma, udělám fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 (upraveno) Cupra skvělá volba! Gratulace Máte někdo zkušenost s XC90 V8, nejlépe v kombinaci s LPG? Nejde mi o to, jak moc to žere (hodně), ale spíš co se servisu a případných bolístek týče ; pozitiva/negativa. Mam docela slušnou nabídku na 7-místnou verzi, což by byla zajímavá alternativa k MPV Upraveno 26. října 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Známý to měl a ani to zas tak snad nežralo,Yamaha umí :-) Dle jednoho mechoše blbý přístup při serisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Díky moc, beru loňskou 290k dvoukolu. Barevná kombinace je trošku šílená, ale mně se líbí. Jak to bude doma, udělám fotky. Že by orange line? Nic šílenějšího mě nenapadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Maxel,prover si prevodovku, mam pocit ze jsem nekde na volvackym foru cetl, ze moc nestihala silu motoru. Ale nevim, zda si to dobre pamatuju... Jinak super volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Zrovna to študuju. Píšou vesměs, že reakce na povely jsou vlažnější a při snaze o ostřejší jízdu převodovka nestíhá.Na druhou stranu, XC je chváleno obecně spíš v přímce, na nějaké hrátky v zatáčkách to každopádně neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Maxel: viz. odpoved TLD..známému se na V8 odporoucela asi ve 160tkm prevodovka a neopomnel bych prověřit funkčnost AWD..mel jsem XC90 T6 i D5 a na obou mi odešlo čerpadlo u mezinapravovky, u T6 navíc samozřejmě i prevodovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 A ještě dotaz - jak je to dneska s dovozem? Konkrétně ze Slovenska. Co je potřeba a na kolik to vyjde?Co si pamatuju, na SK: převozky nebo plaťák, kontrola originality ; v CZ: dovozová STK a přihlášení. Ceny už dohromady nedam. Je to pořád tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 (upraveno) Maxel: viz. odpoved TLD..známému se na V8 odporoucela asi ve 160tkm prevodovka a neopomnel bych prověřit funkčnost AWD..mel jsem XC90 T6 i D5 a na obou mi odešlo čerpadlo u mezinapravovky, u T6 navíc samozřejmě i prevodovka Jo, haldex je druhej nejčastěji zmiňovanej. Tohle co mam v merku vypadá na slušně servisované, ačkoliv vysr*t se tam muže kdykoliv cokoliv, to je jasný Upraveno 26. října 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Jestli už má přes dvě kila, tak si dej pozor a nech to prověřit. Tak nějak tuším, že vítr vane ze Slovače ... V8 + LPG není moc. Každopádně od koho je plyn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 ..mel jsem XC90 T6 i D5 a na obou mi odešlo čerpadlo u mezinapravovky, u T6 navíc samozřejmě i prevodovka Vidím, že nejsem jediný, kdo měl trable s T6 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Má nakrouceno 205tkm. Je to - slovy toho našeho - od váženého člena Volvo fóra Na detail kolem LPG a dalších věcí ještě čekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Aha, no každopádně to chce odvahu. Yamaha super, ale já už se prostě těch automatů bojím. Je k tomu kompletní servisní historie, ta je docela důležitá, jinak ojro nevychází zle, ale chce to opatrnost. A třetí řada sedadel je řešena jak pokud to má LPG? Ta je stejně hdně pohotovostní, ale i tak fajn v případě nouze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 To je ta tmave seda na heico diskach ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 A ještě dotaz - jak je to dneska s dovozem? Konkrétně ze Slovenska. Co je potřeba a na kolik to vyjde?Co si pamatuju, na SK: převozky nebo plaťák, kontrola originality ; v CZ: dovozová STK a přihlášení. Ceny už dohromady nedam. Je to pořád tak? Ještě slovenský techničák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 (upraveno) Že by orange line? Nic šílenějšího mě nenapadá Bingo. Upraveno 26. října 2017 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se