Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Cupra skvělá volba! Gratulace

Máte někdo zkušenost s XC90 V8, nejlépe v kombinaci s LPG? Nejde mi o to, jak moc to žere (hodně), ale spíš co se servisu a případných bolístek týče ; pozitiva/negativa.

Mam docela slušnou nabídku na 7-místnou verzi, což by byla zajímavá alternativa k MPV :)

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Maxel: viz. odpoved TLD..známému se na V8 odporoucela asi ve 160tkm prevodovka a neopomnel bych prověřit funkčnost AWD..mel jsem XC90 T6 i D5 a na obou mi odešlo čerpadlo u mezinapravovky, u T6 navíc samozřejmě i prevodovka :)

Jo, haldex je druhej nejčastěji zmiňovanej. Tohle co mam v merku vypadá na slušně servisované, ačkoliv vysr*t se tam muže kdykoliv cokoliv, to je jasný :)

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Aha, no každopádně to chce odvahu. Yamaha super, ale já už se prostě těch automatů bojím. Je k tomu kompletní servisní historie, ta je docela důležitá, jinak ojro nevychází zle, ale chce to opatrnost. A třetí řada sedadel je řešena jak pokud to má LPG? Ta je stejně hdně pohotovostní, ale i tak fajn v případě nouze.

Odkaz ke komentáři

A ještě dotaz - jak je to dneska s dovozem? Konkrétně ze Slovenska. Co je potřeba a na kolik to vyjde?

Co si pamatuju, na SK: převozky nebo plaťák, kontrola originality ; v CZ: dovozová STK a přihlášení. Ceny už dohromady nedam. Je to pořád tak?

Ještě slovenský techničák.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...