Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkně, taky jsem se rozhodl nechat si tuhle sedmu do 1.000.000 km a zatím co jsem měl radost z páteční výměny kotoučů a oleje tak mi jeden panelákovej pí...s nacouval do auta dodávkou od české pošty a v klidu ujel.... A já kokot jsem mu to ještě ráno umyl. Měl smůlu, paní blažková ho viděla a zapsala si číslo.

Nová služba? Balík do auta? :)

• Odpovědi 14,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vážení přátelé a milovníci hodinek,jsou jen dva druhy aut ,1. Pro práci 2. Pro radost. Samozřejmě budete namítat v tom se odvíjí vše auto pro práci potřebuje malou spotřebu, dlouhou životnost,relativní pohodlí vzhledem vyuzitelnosti pro rodinu.pokud to není náklaďák. A auto pro radost nepotřebuje honit spotřebu ani pohodlí ba ani kufr jak kráva. Takže je na každém aby zvážil pro co si kupuje žrouta peněz. Ja to vyresil jedno do práce jedno na hraní a dodávky nepočítám.

Odesláno

Forester XT MY2016 - dela se jen CVT. Na poslednich 1100km mam dle pocitace cca 12,4L, ale o 0,5L to podmeruje proti skutecnosti. Se to taky po 10t km nuluje, ale predtim to bylo stejne stejny... ;)

Aha, tak to jo. Ja myslel, ze mas XV.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Vážení přátelé a milovníci hodinek,jsou jen dva druhy aut ,1. Pro práci 2. Pro radost. Samozřejmě budete namítat v tom se odvíjí vše auto pro práci potřebuje malou spotřebu, dlouhou životnost,relativní pohodlí vzhledem vyuzitelnosti pro rodinu.pokud to není náklaďák. A auto pro radost nepotřebuje honit spotřebu ani pohodlí ba ani kufr jak kráva. Takže je na každém aby zvážil pro co si kupuje žrouta peněz. Ja to vyresil jedno do práce jedno na hraní a dodávky nepočítám.

Pro začátek bych doporučoval upgradovat generátor vět na nějakou novější verzi a pohrát si s klíčovejma slovama.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

siedmy prispevok a uz sa jebe do Zmizika. to jsou dnes lidi..

Třeba už má přetočené hodiny a jede podruhé ;)

Odesláno (upraveno)

tak som zistil, ze si skrtam dalsi model z mojho vyberu - SEAT Toledo. 3-hrniec nechcem, ani keby mi zaplatili.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

trojvalec je koncepcne najlepsi kompaktny motor, ak sa hlada siroky rozsah otacok a priebeh krutaku. akurat to nie je stastna volba do utilitarneho automobilu. ale zase sa da odniest v prirucnej batozine do lietadla.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...