moco Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Odesláno 23. července 2018 Pěkně, taky jsem se rozhodl nechat si tuhle sedmu do 1.000.000 km a zatím co jsem měl radost z páteční výměny kotoučů a oleje tak mi jeden panelákovej pí...s nacouval do auta dodávkou od české pošty a v klidu ujel.... A já kokot jsem mu to ještě ráno umyl. Měl smůlu, paní blažková ho viděla a zapsala si číslo.Nová služba? Balík do auta?
Robert Honza Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Vážení přátelé a milovníci hodinek,jsou jen dva druhy aut ,1. Pro práci 2. Pro radost. Samozřejmě budete namítat v tom se odvíjí vše auto pro práci potřebuje malou spotřebu, dlouhou životnost,relativní pohodlí vzhledem vyuzitelnosti pro rodinu.pokud to není náklaďák. A auto pro radost nepotřebuje honit spotřebu ani pohodlí ba ani kufr jak kráva. Takže je na každém aby zvážil pro co si kupuje žrouta peněz. Ja to vyresil jedno do práce jedno na hraní a dodávky nepočítám.
CEGY Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Forester XT MY2016 - dela se jen CVT. Na poslednich 1100km mam dle pocitace cca 12,4L, ale o 0,5L to podmeruje proti skutecnosti. Se to taky po 10t km nuluje, ale predtim to bylo stejne stejny... Aha, tak to jo. Ja myslel, ze mas XV.
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 (upraveno) Vážení přátelé a milovníci hodinek,jsou jen dva druhy aut ,1. Pro práci 2. Pro radost. Samozřejmě budete namítat v tom se odvíjí vše auto pro práci potřebuje malou spotřebu, dlouhou životnost,relativní pohodlí vzhledem vyuzitelnosti pro rodinu.pokud to není náklaďák. A auto pro radost nepotřebuje honit spotřebu ani pohodlí ba ani kufr jak kráva. Takže je na každém aby zvážil pro co si kupuje žrouta peněz. Ja to vyresil jedno do práce jedno na hraní a dodávky nepočítám.Pro začátek bych doporučoval upgradovat generátor vět na nějakou novější verzi a pohrát si s klíčovejma slovama. Upraveno 24. července 2018 uživatelem Zmizík
instant Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 (upraveno) siedmy prispevok a uz sa jebe do Zmizika. to jsou dnes lidi.. Upraveno 24. července 2018 uživatelem instant
Roman-ZA Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Zrovna zacinam vybirat auto a uvazuju, zda to tu vubec procitat?Asi ne.ved ty uz mas vybrane, nie?
moco Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 siedmy prispevok a uz sa jebe do Zmizika. to jsou dnes lidi..Třeba už má přetočené hodiny a jede podruhé
Roman-ZA Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 (upraveno) tak som zistil, ze si skrtam dalsi model z mojho vyberu - SEAT Toledo. 3-hrniec nechcem, ani keby mi zaplatili. Upraveno 24. července 2018 uživatelem Roman-ZA
Lion Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 tak som zistil, ze si skrtam dalsi model z mojho vyberu - SEAT Toledo. 3-hrniec nechcem, ani keby mi zaplatili.Tak koupíš 1,4 tsi?
Návštěvník tolja Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Tak koupíš 1,4 tsi? toledo s benzínovým 4válcem asi nekoupíš
instant Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 trojvalec je koncepcne najlepsi kompaktny motor, ak sa hlada siroky rozsah otacok a priebeh krutaku. akurat to nie je stastna volba do utilitarneho automobilu. ale zase sa da odniest v prirucnej batozine do lietadla.
Lion Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 toledo s benzínovým 4válcem asi nekoupíšNo jo, tak už je doprodanej. A 1.5 tsi nebude??
CEGY Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Hosi, co vas dneska vede si kupovat obsah 1.5? To mi hlava fakt nebere..
instant Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 (upraveno) divneho? je to zla miera aj na pivo edit: teda ak je z coho vyberat, samozrejme.. Upraveno 24. července 2018 uživatelem instant
CEGY Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 divneho? je to zla miera aj na pivo edit: teda ak je z coho vyberat, samozrejme..Tak nějak, no..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se