Gustaf Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 před 21 hodinami, Somalec napsal: Myslím, že na naprosto zbytečné. Hyundai krom toho, že zdražuje, tak i ruší nějaké Benefity... Takže až budu shánět Nko,tak přes tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 před 7 hodinami, Prochy68 napsal: V 7. 5. 2020 v 22:50, Somalec napsal: Myslím, že na naprosto zbytečné. Hyundai krom toho, že zdražuje, tak i ruší nějaké Benefity... Ty urcite vis, kdy bude ta nova i30 (facelift) na showroomech? Nevím, měla být v Dubnu. Díky všemu bude předpoklad kolem pulky Června. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Takže až budu shánět Nko,tak přes tebe No, klidně můžeme zkusit, ale N půjde objednat nejdříve v 11 měsíc. Na konci roku budu vracet svojí služebku N Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 před 8 hodinami, Somalec napsal: No, klidně můžeme zkusit, ale N půjde objednat nejdříve v 11 měsíc. Na konci roku budu vracet svojí služebku N Tak já nám ještě 2 roky co mě bude muset sloužit RSo. Ale po Hjunde koukám jako o dalším nástupci. Ale tak ještě je čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Panové, ale ty automobilky to moc dlouho nevydrží, když pojedou jenom auta na objednávku, která ovšem nebude. Jsme na začátku nejhorší ekonomické krize století, počkejte na podzim, co budou auta stát..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 (upraveno) Buď šrotovné nebo spláchnutí emisních limitů do zachoda nebo jednodušší auta a méně elektronických a bezpečnostních fičur. To jsou cesty jak slevnit auta. V české kotlině bych na šrotovné nevsadil. EU se emisních regulací taky nevzdá bez boje. Tak už zbývá jen to že budem kupovat Dacie nebo dokonce Číňany. Jaké další možnosti se nabízejí? Tak jako tak automobilky co nebyly ziskové doteď čeká bídná budoucnost... Upraveno 9. května 2020 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Tak na srotorovne cekat nehodlam, toho se clovek u nas nedocka. Leda to bude jednou na e-mobily, ale to neni podle meho gusta. A ani mi to nevadi, srotovne mi prijde takove lehce nemoralni. Pokud EU odpusti (cast) em.pokut, tak to stejne pujde automobilkam. Max. ze nezdrazi o tolik. Spis je podle me ve hre nastupujici krize a omezeni poptavky. Hodne lidi a firem nakupy odlozi, ale vyroba jede az na drobne vypadky dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Po roce a půl přemýšlení , jestli to není zbytečnost a potřebuju to sem si konečně splnil sen.. Máte někdo někoho dobrého kde servisovat MB kdyby bylo potřeba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Myslim, ze automobilky radeji snizi vyrobu a propusti lidi, nez by zlevnily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Já nevím, co si kdo představuje, že je za marži na novém autě. Ale statisíce, zvlášť na autech do milionu, to fakt nejsou. A prodávat pod náklady nikdo nebude, to jaksi nenaplňuje definici businessu. To je celý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 před 29 minutami, denyhami napsal: Po roce a půl přemýšlení , jestli to není zbytečnost a potřebuju to sem si konečně splnil sen.. Máte někdo někoho dobrého kde servisovat MB kdyby bylo potřeba? Tak tohle rozhodně zbytečnost není:-)! Hezkej povoz, taky se na něj chystám, asi na podzim... Tip na servis taky budu shánět, protože podle všeho tyhle auta servis celkem potřebujou;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Tip na dobrej MB servis zde: https://www.autotechnologi.cz Pokud by byl zájem, poskytnu konkrétní jméno a kontakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 před 58 minutami, dawe009 napsal: Já nevím, co si kdo představuje, že je za marži na novém autě. Ale statisíce, zvlášť na autech do milionu, to fakt nejsou. A prodávat pod náklady nikdo nebude, to jaksi nenaplňuje definici businessu. To je celý. U nových aut pokles cen taky moc nečekám, to spíš ojetiny půjdou dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fAUSt Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Ahoj,umí tady někdo vykouzlit ještě nějakou slevu na skladovce Škoda? Je mi jedno od kterého dealera.Kdyžtak ať mi na sebe nechá kontakt v SZ.DíkySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 10 hodinami, fAUSt napsal: Ahoj, umí tady někdo vykouzlit ještě nějakou slevu na skladovce Škoda? Je mi jedno od kterého dealera. Kdyžtak ať mi na sebe nechá kontakt v SZ. Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Záleží na konkrétním modelu. Máš už nějakou představu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fAUSt Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Ahoj, sháním něco do max 350 tis. Kč a díval jsem se, že se na skladovkách dají pořídit i např. Scala nebo Kamiq (ovšem jen 1.0 TSI 70kW). Teď ještě brouzdám po Škoda Plus a tam bych bral asi spíš tu Octavii nebo nějakého lepšího Rapida, tam bych se asi chtěl vejít do 300k no. Pokud máš nějaký tip nebo umíš slevu jak na skladovce nebo u Škoda Plus, tak napiš do SZ a pověz víc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Psal jsem SZ :-) Ale zkus si raději nejdříve ujasnit, jaký vůz vlastně chceš - jestli nový, předváděcí, nebo ojetý ? Scalu, Kamiqa, Rapida nebo Octavii ? Máš ten rozptyl jako když koza chčije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fAUSt Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Já vím, řeším to na rychlo, odešlo auto, tak je to takové spontánní rozhodnutí. Ujasním si to a ozvu se. Díky moc, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Tak zlevni, nebo nezlevni? Tento rok me to dost zajima... https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/analytici-auta-vyrazne-zlevni-40323674#seq_no=2&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=tJ3k9j3QUvd-202005141410&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se