Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Poraďte, jestli máte někdo osobní zkušenost... Poohlížíme se po nové kárce, která by nahradila současné Mondeo. Myslel jsem na něco jetého, buď A6 avant nebo 5er. Ideálně tak 3 - 5 let staré... Cenově jsou si dost podobné, velikostí taky... Co se vám zdá lepší? Komfort, jízdní vlastnosti, výhledově údržba... Napadlo mě i něco ve smyslu nového Passatu nebo Superbu, ale pořád ve mně je touha po šestihrnku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze chlapi drzte mi palce zajtra mi privezu staru americku rarohu v podstate za cenu srotu. Som sa rozhodol ze na garaz kaslem a necham to normalne hnit vonku, za tento peniaz to neva. Uvidime prinajmensom budem o skusenost bohatsi.

Odkaz ke komentáři

Poraďte, jestli máte někdo osobní zkušenost... Poohlížíme se po nové kárce, která by nahradila současné Mondeo. Myslel jsem na něco jetého, buď A6 avant nebo 5er. Ideálně tak 3 - 5 let staré... Cenově jsou si dost podobné, velikostí taky... Co se vám zdá lepší? Komfort, jízdní vlastnosti, výhledově údržba... Napadlo mě i něco ve smyslu nového Passatu nebo Superbu, ale pořád ve mně je touha po šestihrnku.

Superb s Passatem šestihrnek nevylučuje.

Odkaz ke komentáři

Takze chlapi drzte mi palce zajtra mi privezu staru americku rarohu v podstate za cenu srotu. Som sa rozhodol ze na garaz kaslem a necham to normalne hnit vonku, za tento peniaz to neva. Uvidime prinajmensom budem o skusenost bohatsi.

Když to bude venku, tak to shnije úplně (asi uvidíš silnici pod sebou už teď), každopádně budeš překvapený, jak se v USA vyráběly auta :D

Odkaz ke komentáři

Přemýšlím, že koupím něco obsluze na nákupy abych nemusel každej den nakupovat jak vocas sám. Stačí něco malého každej den to nejede pár kilaku po městě. Napadlo mne Polo nebo Fabie 1.4 benzín kolik do toho mám dát abych s tím nebyl furt v servisu? :-)

Chci samozřejmě koupit něco staršího :-)

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

Přemýšlím, že koupím něco obsluze na nákupy abych nemusel každej den nakupovat jak vocas sám. Stačí něco malého každej den to nejede pár kilaku po městě. Napadlo mne Polo nebo Fabie 1.4 benzín kolik do toho mám dát abych s tím nebyl furt v servisu? :-)

Chci samozřejmě koupit něco staršího :-)

To tam nefunguje zásobování?

Odkaz ke komentáři

Uvidime aky to zajtra urobi dojem, este som ho nevzal. Vravim si ze ked to nezhnilo do teraz, tak dva roky to este vydrzi,.... viac od toho za ten peniaz ani necakam. Aj do tej garaze ho mozno nakoniec nejako dostanem vrata beztak potrebujem nove :D , alebo mu za 5K postavim na dvore OBI pristresok, ak teda nadobudnem dojem, ze si to zasluzi :D

Odkaz ke komentáři

Tak to není starý auto, 1995 jsou nejstarší (ty stojí 500-1000 EUR), u nás se prodávají mladší asi máš namysli TOHLE. No je to na plyn, takže to draze jezdit nebude a kupodivu to nevypadá blbě, za ty peníze a shnilý to tak moc nebude. Já myslel že chceš 80tá léta.

Odkaz ke komentáři

To tam nefunguje zásobování?

Já jsem zásobování, funguju dobře, ale pomalu bych to na někoho předal.

Teď mne napadlo se mrknout jestli není nějaký operativní leasing třeba kolem 4 až 5 tis. měsíčně to by bylo lepší než koupit něco za 100 nebo 150 tis. A to si myslím, že je stejně za ojetou Fabii nějak strašně moc :-)

Odkaz ke komentáři

Já jsem zásobování, funguju dobře, ale pomalu bych to na někoho předal.

Teď mne napadlo se mrknout jestli není nějaký operativní leasing třeba kolem 4 až 5 tis. měsíčně to by bylo lepší než koupit něco za 100 nebo 150 tis. A to si myslím, že je stejně za ojetou Fabii nějak strašně moc :-)

Toyota Yaris je fajn
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...