Tag Heuer LV Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Držím palce aby to pre teba už konečne s tým Jeepom dopadlo dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 13 hodinami, mAra_ napsal: .......já si sem budu moct chodit pro rozumy jak dál ... Koukal bych po necem, kde spojis vsechny sve zaliby dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Uz jsem se v tom placal, ale zarekl jsem se, ze novy vuz nebudu vybirat, dokud nebude vyreseny jeep. To by bylo v podstate setrvale trapeni. Takze az to bude, tak s velkou slavou odstartuju dalsi kolo vyberu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 G nebo cayenne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Balenciaga nebo Gucci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 g v benzinu (500) nebo cayenne v8 nafta? paradox je G nové, Porsche pak jete, protože v rámci dieselgate přestali dělat naftu. zdanlive nesrovnstelne, presto, vo jiného? Land cruiser ne, Lexus ne... @Tomas_2002 nevim o tom, ze by tyhle 2automobilky byly z jedne staje:) A pod Keringem mi balenciaga pripada vic gucci nez gucci:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Vzal bych legendu. Do toho segmentu to G sedne jako hrnec na prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 vyhledove (rok - dva) planuju nahradu zvolna dosluhujiciho dieseloveho outbacku... ma smysl urvat lehce jety benzinovy outback, dokud jeste nejake jsou, nebo za rok - dva uz budou realne zkusenosti s jejich novym hybridem? nebo mate tip na nejaky podobne prostorny rodinny kombik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 před 54 minutami, moco napsal: Vzal bych legendu. Do toho segmentu to G sedne jako hrnec na prdel. To mi taky nějak laka, s ohledem na moji “staj” je G vhodným doplněním. vic klasickej mastodont už asi neexistuje:D u cayenne mě překvapuje reakce majitelů, kteří na nej v kombinaci s naftou V6 i V8 nedají dopustit. pravda, je ze litam nizko a rychlost a ovladatelnost je priorita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Ak je ovládateľnosť a rýchlosť priorita tak G je až na druhom mieste alebo by si si kúpil auto napríklad 7 mu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Právě teď, Petr72 napsal: Ak je ovládateľnosť a rýchlosť priorita tak G je až na druhom mieste alebo by si si kúpil auto napríklad 7 mu G klame tělem, ono ve spojení s V8 jede velmi dobre a je z mého pohledu uvnitř praktičtější než cayenne na dálnici to není extratrida, naopak cayenne na vzduchu je v terénu velmi podceneny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner200 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Mam Cayenne V8 diesel a maximalna spokojnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Do Cayenna dávají V8 diesel , já myslel, že to je v6 z Tuarega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 4,2 - 385 koníkov (Audi ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Cayenne V 6 i V 8 dvoji motorizace, zatím co koukám, tak ačkoli G mastodont je etalonem třídy, cayenne mu šlape na zada a na silnici ho nechává daleko za sebou... @runner200 muzu se zeptat na nájezd? Já jezdím 5/6 k měsíčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Cayenne je pro holky, jdi do G. V zivote jsem v Gcku nesedel (Cayenne jsem ridil kdysi a jelo na SUV moc pekne, klobouk dolu), ale kdyz G nekde potkam, tak se dycky otocim. Jak sam pises, je to mastodont a nic podobneho na silnici neuvidis. Jak nejsem zavistivej, tak tady bych byl... :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 G-čko, protože má charisma. Dlouho se mi ošklivilo, teď už se mi pár let líbí. Ale nikdy mě nenechalo klidným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 1 hodinou, uff napsal: Cayenne je pro holky, jdi do G. V zivote jsem v Gcku nesedel (Cayenne jsem ridil kdysi a jelo na SUV moc pekne, klobouk dolu), ale kdyz G nekde potkam, tak se dycky otocim. Jak sam pises, je to mastodont a nic podobneho na silnici neuvidis. Jak nejsem zavistivej, tak tady bych byl... :))) Je to těžký no... G je kategorie pro sebe sama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 G je ikona, G je skvělý. Dva dny zpět na dálnici jen prosvištel za zvuků brum brum, prostě medvěd s obrovským srdcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Pánové:) G je G o tom žádná:) ale doufam v radu majitelů jako @runner200 jelikoz v průběhu několika projížděk s oběma auty, která jsem absolvoval, jsem nebyl schopen vytvořit si zdravy usudek:) kdybych to měl brát rozumne, tak vyhrává x5, které @sibirnayadela praktickou reklamu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se