safi Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 Je na ofiko stránkách Toyoty pro ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Yaris GR i GR86 mají v ceníku poznámku "dočasně vyprodáno". U prodejců jsem ale neověřoval. Yaris mi ale připadal jako malé auto, které člověk úplně nechce na delší trasy. Proto jsem také vyřadil Fiestu ST, která byla jinak také jeden z hlavních kandidátů už jak jsem kupoval caymana. Giulie jsou koukám v Polsku skladovky za slušné ceny z 5 letou zárukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Yaris GR se da aktualne jeste koupit v Toyote za 1,2 mega vcetne toho sportovniho paketu a sportovniho vyfuku. Ma ale uz 10k najezd a prijde mi to za takovou nakupni tasku (byt skvelou) desna raketa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Dám sem něco do placu. Jezdím v Cupře ST a víkendovku mám 911 (997S) a nepřijde mi to, že by s Cuprou byla menší zábava. Naopak je pocit v těch autech velmi podobný, jen je v Cupře všechno lehčí a snažší. Myslím, že KFL s RS3 bude ještě o kus blíž. Jezdil jsem v i30N i v Civicu Type R, to jsou obě auta fakt hodně hardcore, hodně rychlá a hodně dobrá, na denní ježdění pro šedovlasého pána je to ale až moc pubertální svezení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 (upraveno) Ještě dodám, že soused, který jezdil v M4, předtím v Impreze WRX STI apod., má už rok Yarise GR a chrochtá blahem. Upraveno 24. června 2022 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Jako, jo. Urcite bude litat skvele. Ale za 1,2 mega ojetou nakupni tasku, to uz bych zvazoval rovnou Alpine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Souhlas, je to raketa za raketu..ale a každej den bych v tom sedět také nechtěl.Jinak lexus nx350h objednán.A radost nula - termín dodání plus mínus říjen příští rokOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Tak to je teda síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Jinak lexus nx350h objednán.A radost nula - termín dodání plus mínus říjen příští rokDo té doby zapomeneš, že máš nějaké auto objednané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Tak na to bych se asi vysr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Jenže plus mínus rok se čaká snad na vše nový, tak nevím kde bych si pomohl.A lexus se boužel ve výběru dostal na první místo.Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 (upraveno) V 24. 6. 2022 v 18:36, miliusportos napsal: Souhlas, je to raketa za raketu..ale a každej den bych v tom sedět také nechtěl.Jinak lexus nx350h objednán.A radost nula - termín dodání plus mínus říjen příští rok Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk To mi je líto... ale pořád ho budeš mít dříve než Kodiaka BTW: To máš akorát času na vyřízení přihlášky do zednářské lóže a dalších spolkům kde se mění partnerky a pořádají se sexuální orgie..... říkali ve starém TOP GEARu... Upraveno 26. června 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 Minulý týden jsem byl na pravidelném "štemplování servisek" a pán ve zdejší Lexusárně doslova lomil rukama že auta sice prodávají, ale co pak přijde zákazník tuší jenom rámcově protože už půjde o nový modelový rok. Do smluv už se píše doložka o akceptování možného navýšení cen o 10-20% - a protože se opulentní barák autorizovaným servisem za stávající ceny neuživí, budou se rušit slevy a práce se přiblíží hodinovce "na pojišťovnu" (takže se na pozáruční servis zase bude jezdit ke garážovým talentům a Toyotou garantovaná úroveň údržby půjde do řiti). S takovou to za pár let bude vypadat jak u Rolexu, že kunčaft bude X roků marně čekat na telefon - a pokud se mu ozvou, bude muset brát co je "jako investici" (i kdyby měl ten pekáč střelit někomu kdo nechce čekat), jinak bude "jako neperspektivní" vyřazen z budoucích "neexistujících" pořadníků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 U Toyoty a Lexusu je to trošku složitější... Výrobce tě motivuje k návštěvě autorizáku i po skončení záruky a to z důvodu prodloužené záruky na baterii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 To mi je líto... ale pořád ho budeš mít dříve než Kodiaka BTW: To máš akorát času na vyřízení přihlášky do zednářské lóže a dalších spolkům kde se mění partnerky a pořádají se sexuální orgie..... říkali ve starém TOP GEARu... Minulý týden jsem byl na pravidelném "štemplování servisek" a pán ve zdejší Lexusárně doslova lomil rukama že auta sice prodávají, ale co pak přijde zákazník tuší jenom rámcově protože už půjde o nový modelový rok. Do smluv už se píše doložka o akceptování možného navýšení cen o 10-20% - a protože se opulentní barák autorizovaným servisem za stávající ceny neuživí, budou se rušit slevy a práce se přiblíží hodinovce "na pojišťovnu" (takže se na pozáruční servis zase bude jezdit ke garážovým talentům a Toyotou garantovaná úroveň údržby půjde do řiti). S takovou to za pár let bude vypadat jak u Rolexu, že kunčaft bude X roků marně čekat na telefon - a pokud se mu ozvou, bude muset brát co je "jako investici" (i kdyby měl ten pekáč střelit někomu kdo nechce čekat), jinak bude "jako neperspektivní" vyřazen z budoucích "neexistujících" pořadníků... Safi: takovou přihlášku asi potřebujiRadek124: Jinak to je mazec no, máme se asi na co těšit..ten dodatek s cenou jsem ještě moc nestudoval ale bylo mi řečeno že tomají k vůli téhle turbulentní době a délce dodávek a že to je k vůli kurzu měny, kdyby se moc změnil a prý to je už skoro u všech výrobců, údajně..Tak uvidíme kam až se to všechno hodlá vysrat.Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 před 41 minutami, miliusportos napsal: Safi: takovou přihlášku asi potřebuji Radek124: Jinak to je mazec no, máme se asi na co těšit..ten dodatek s cenou jsem ještě moc nestudoval ale bylo mi řečeno že tomají k vůli téhle turbulentní době a délce dodávek a že to je k vůli kurzu měny, kdyby se moc změnil a prý to je už skoro u všech výrobců, údajně..Tak uvidíme kam až se to všechno hodlá vysrat. Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk V době, kdy jsem uvažoval o starší certifikované NX300h mi řekli, že moji ženu berou hned, ale mě prý ne… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 @miliusportos Podle drbů co mám přímo z páně Toyodova koncernu už japonské fabriky jedou na plný výkon, problém je že kvůli koronáči vznikl oproti poptávce víc než roční skluz a pro LEXUS samozřejmě mají proritu dodávky do USA - no a i po těch pár nehybridních kusech alokovaných původně pro Rusáky se prý v Evropě jenom zaprášilo. K nirváně už chybí jenom aby nejvyšší sovět vyhlásil úplný zákaz prodeje nových aut se spalovákama bez rozlišení (k čemu taky auta, když načálnici můžou i meziměsto řešit tryskáčem - a na místě jim erár zajistí elektromobil, i kdyby se měl dobíjet přistaveným dieselagregátem?) a časem se s tuzemským vozovým parkem možná přestaneme smát kubáncům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 Ja jsem spíš zvědavej, jak dlouho tuhle eko frašku hodlají hrát, která země jako první sebere koule říct veřejně že je to nesmysl ekelogickej i ekenomickej a kdo vysvětlí všem automobilkám, že vyhodili miliardy do hajzlu.Tuším že to bude ještě hodně velký divadlo.Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 před 7 hodinami, miliusportos napsal: Ja jsem spíš zvědavej, jak dlouho tuhle eko frašku hodlají hrát, která země jako první sebere koule říct veřejně že je to nesmysl ekelogickej i ekenomickej a kdo vysvětlí všem automobilkám, že vyhodili miliardy do hajzlu.Tuším že to bude ještě hodně velký divadlo. Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Myslím si, že ten EL vývoj se neztratí a z povinného EL bude prostě alternativa pohonu, která bude někomu vyhovovat více než benzín / nafta / plyn a někomu méně a tak si ji nekoupí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Potřeboval bych poradit. Chtěl bych si koupit zábavné auto na dojíždění do práce. Vzhledem k tomu, že to mám denně 24km, tak chci benzín. Preferoval bych koncern z důvodu, že mám možnost si přímo vyjet konkrétní díly pro daný vůz, nicméně pokud mi poradíte i jinou alternativu, tak budu rád. Budget mám 200 a hodně se mi zamlouvá Audi S3 8l, nicméně je to vhodné jako "daily car" nebo je to kravina z pohledu nákladů na servis? Na ten motor 1.8t jsem četl převážně kladné reference. Děkuji za rady a doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se