nizkotucnytvaroh Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Já jezdím celoročky z nižšího cenového spektra Nexen N Blue 4Season, a zatím jsem maximálně spokojen, ano, na dálnici a ve vyšší rychlosti, jsou hlučnější, ale zatím na mokru, suchu, při nouzovém brzdění, skvělé. Uvidíme, jak uvádí kolega, s prvním sněhem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Na pojíždění kolem Brna na předokolce Toyota Yaris nazuty celoroční GoodYear Vector 4Season Gen-2 175/65 R15 84H koupené v 10/2020 za 7300,- Kč i s obutím a vyvážením. K 10/2024 najeto 31000 km, opotřebení minimální, nehučí jako čistokrevné zimáky. Bez problémů zvládnou v létě i cestu po dálnici do Německa. Limitem jsou řidičské schopnosti a auto Na cesty do hor asi ne, ale jinak spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Kdysi hodně dávno jsem měl BMW E46 a tam bych nic jiného než pořádné zimní gumy nedal. Nicméně na SUV 4x4 jsou celoroční gumy úplně v pohodě a odpadá to otravné přezouvání. Mám vyzkoušené Yokohama Geolandar A/T, se kterými se cítím v suchu a bezpečí i na horách Pravda, na dálnici to moc není, ale na to mám služebák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října K tématu celoroční pneu. Celý motoristický život, jsem točil zimní - letní ale loni na podzim jsem se nasral, kdy za přezutí 16" chtěli 47 eur a to jsem měl dvě kompletní sady. Koupil jsem Conti allseason 2 aktuálně za rok natočeno 20 tis km tuhle zimu dají taky v pohodě vzorek má tak 60-70% a příští rok vezmu další sadu. Jezdím každý den 20km do práce 90% dálnice + cesty po celé ČSR každý rok 2x moře a v zimě minimálně 10x lyžování. A situaci kdy bych si řekl, sakra škoda že nemám zimní - letní pneu jsem nezažil. A to myslím bydlím v lokalitě, kde je každý rok lehce nadprůměrné množství sněhu. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října https://www.garaz.cz/clanek/novinky-mate-posledni-moznost-koupit-u-nas-velkou-rodinnou-toyotu-jezdi-za-par-na-zbyvajici-kusy-navic-dostanete-obri-slevu-21013385 Další ořez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Podpodnej případ jako camry.. kde komu se líbí, ale nikdo to nekupuje. Roky jsem měl kancl v areálu Toyoty v Brně, highlander a camry co musely odebrat tam vždy stály dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Zdravím Vás,možná hloupá otázka.Žena potřebuje jiný vůz.Zvažuji ji koupit Dacii Sandero,5 roků stáří,její nájezd je 200-500 km měsíčně přes léto,zima 100 km měsíčně.Jen okrsky-vesnice,žádná dalnice.Je to rozumné jít do této značky,či nikoliv?Max 150tis. Moc díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Dneska jsem viděl poprvé naživo nového Landcruisera a vypadá tedy mega dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Vypada skvele. Sem dost nahlodanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Před hodinou, xvoloda napsal: Podpodnej případ jako camry.. kde komu se líbí, ale nikdo to nekupuje. Roky jsem měl kancl v areálu Toyoty v Brně, highlander a camry co musely odebrat tam vždy stály dlouho No nevím, vidět jsou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Před hodinou, mlsoun1 napsal: Zdravím Vás,možná hloupá otázka.Žena potřebuje jiný vůz.Zvažuji ji koupit Dacii Sandero,5 roků stáří,její nájezd je 200-500 km měsíčně přes léto,zima 100 km měsíčně.Jen okrsky-vesnice,žádná dalnice.Je to rozumné jít do této značky,či nikoliv?Max 150tis. Moc díky za rady Co jsem slyšel o Dacii, tak je problém koroze. Jinak snad funkční. Motorizace neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Před hodinou, mlsoun1 napsal: Zdravím Vás,možná hloupá otázka.Žena potřebuje jiný vůz.Zvažuji ji koupit Dacii Sandero,5 roků stáří,její nájezd je 200-500 km měsíčně přes léto,zima 100 km měsíčně.Jen okrsky-vesnice,žádná dalnice.Je to rozumné jít do této značky,či nikoliv?Max 150tis. Moc díky za rady Nikoho se Sanderem neznám, ale znám osobně dva co maj Dastra a chválí si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 15 minutami, DavidLC napsal: No nevím, vidět jsou.... Jasně, něco se prodalo. Ale v porovnání s rav4 a nebo land cruiserem to není nic. Takže ten ořez nabídky taky mohla být jen chladnokrevná bilance zisku na tom modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října (upraveno) Před hodinou, African napsal: Dneska jsem viděl poprvé naživo nového Landcruisera a vypadá tedy mega dobře Me dneska na podobny tema predjizdelo novy Santa Fe a to uz je nejak az moc hranate post-apo, tomu LC to nejak vic.. verim:) Upraveno 5. října uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 25 minutami, DavidLC napsal: No nevím, vidět jsou.... před 8 minutami, xvoloda napsal: Jasně, něco se prodalo. Ale v porovnání s rav4 a nebo land cruiserem to není nic. Takže ten ořez nabídky taky mohla být jen chladnokrevná bilance zisku na tom modelu Camry se prodalo za rok 380 kusů, odhaduju, že z toho většina bude ve fleetech (půjčovny, taxikáři), Land Cruiserů se prodalo 92 a Ravek 2500, třeba Corolla má proti Camry desetinásobný prodeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 58 minutami, TLD napsal: Vypada skvele. Sem dost nahlodanej... Zasloužil by si mladšího bratříčka ten tvůj fešák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října To me prave nedava smysl, mit dve ,,krabice". Nove prado je bozi,ale asi nebudu mit silu to menit. A prodejce me rekl,at neblaznim. budu to mit pujcene,tak sem zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října V 3. 10. 2024 v 8:31, guzmic napsal: K tématu celoroční pneu. Celý motoristický život, jsem točil zimní - letní ale loni na podzim jsem se nasral, kdy za přezutí 16" chtěli 47 eur a to jsem měl dvě kompletní sady. Koupil jsem Conti allseason 2 aktuálně za rok natočeno 20 tis km tuhle zimu dají taky v pohodě vzorek má tak 60-70% a příští rok vezmu další sadu. Jezdím každý den 20km do práce 90% dálnice + cesty po celé ČSR každý rok 2x moře a v zimě minimálně 10x lyžování. A situaci kdy bych si řekl, sakra škoda že nemám zimní - letní pneu jsem nezažil. A to myslím bydlím v lokalitě, kde je každý rok lehce nadprůměrné množství sněhu. Muzes mit celorocni s nizsim rychlostnim indexem nez je v TP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 7 minutami, TLD napsal: To me prave nedava smysl, mit dve ,,krabice". Nove prado je bozi,ale asi nebudu mit silu to menit. A prodejce me rekl,at neblaznim. budu to mit pujcene,tak sem zvedavej Tak ty jízdní vlastnosti budou už asi někde úplně jinde, na druhou stranu čím víc elektroniky tím větší šance že se něco vysere.... kámoš se teď po roce dočkal nové mašiny BMW GS, má doma asi čtyři a říká jízdní vlastnosti absolutně best, prostě ty technologie jdou kupředu. Ale když jsem viděl jak se mu třeba sníží když vystupuje nebo dává na hlavní stojan, tak říkám, tohle ti mechanik v Africe už asi nedá dohromady v případě poruchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října (upraveno) @BobMůžeš, ale musíš mít v autě viditelně upozornění na maximální rychlost, moderní auta to mají nastavitelný v palubním systému, jinak se používaly samolepky. Upraveno 5. října uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se