Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

BMW 540i 9.800? r.v.06 190tis.km

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 14,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

mě by dost vadilo Privatanbieter, na kterém si nic nevezmeš... Raději slušný prověřený autohaus

Návštěvník Zmizík
Odesláno

mě by dost vadilo Privatanbieter, na kterém si nic nevezmeš... Raději slušný prověřený autohaus

Autohaus muzes dat k soudu.

Odesláno

Autohaus muzes dat k soudu.

Mimo jiné. A uzavřít pořádnou smlouvu, vč. třeba záruky

Návštěvník Jagman
Odesláno

Volba to neni špatná cena dobrá pokles bych nečekal BMW už takové auto nevyrobí a je to stará 4,4 což je podle mě nejlepší BMW motor vůbec(spolehlivost, spotřeba, výkon, provozní náklady)

CO je podle mě špatně:

Nemá M-Packet tato generace je bez něj hnusná

Špatná barva(prostě hůře prodejná)

Základní sedačky které jsou imho. dost nepohodlné

Dle mého názoru se dá vybrat lépe podobné auto

Odesláno

Já naopak vždycky raději koupím od majitele, než od turka. Serviska je?

Nebyla řeč o turkovi/albánci/arabovi, ale o prověřeném autohausu, který znáš třeba 25 let

Odesláno

Volba to neni špatná cena dobrá pokles bych nečekal BMW už takové auto nevyrobí a je to stará 4,4 což je podle mě nejlepší BMW motor vůbec(spolehlivost, spotřeba, výkon, provozní náklady)

CO je podle mě špatně:

Nemá M-Packet tato generace je bez něj hnusná

Špatná barva(prostě hůře prodejná)

Základní sedačky které jsou imho. dost nepohodlné

Dle mého názoru se dá vybrat lépe podobné auto

Díky za postřehy, určitě je zohledním při dalším výběru. Problém je že 98% těchto motorizací je v automatu.

Odesláno (upraveno)

No mám teď relativně čerstvé zkušenosti právě s nákupem z Německa a velká výhoda peivatanbieter je smlouvání o ceně. Zatím co u autohause musíš myslím ze zákona dostat záruku na motor + getriebe tak se s nima o ceně jedná špatně. U soukromníka se dá ukecat i 1500 až 2000 Euro dolu. A to i v téhle cenové relaci. Taky privát pokud je rozumnej ti tam nechá třeba na pár dní svoje značky, což je na převoz super pokud pro to člověk nejede s plaťákem.

Otázka je jak je to pak z uplatňováním reklamace. Zatím co u origo dealera si myslím to nebude až takovej problém u handler to problém být může.

Na druhou stranu pokud peivatanbieter není osi (východní Němec) tak jsou většinou dost upřímní co se týče stavu auta. Ale samozřejmě člověk může mít smůlu na hajzliky vždycky.

Upraveno uživatelem VasekN
Odesláno

No mám teď relativně čerstvé zkušenosti právě s nákupem z Německa a velká výhoda peivatanbieter je smlouvání o ceně. Zatím co u autohause musíš myslím ze zákona dostat záruku na motor + getriebe tak se s nima o ceně jedná špatně. U soukromníka se dá ukecat i 1500 až 2000 Euro dolu. A to i v téhle cenové relaci. Taky privát pokud je rozumnej ti tam nechá třeba na pár dní svoje značky, což je na převoz super pokud pro to člověk nejede s plaťákem.

Otázka je jak je to pak z uplatňováním reklamace. Zatím co u origo dealera si myslím to nebude až takovej problém u handler to problém být může.

Na druhou stranu pokud peivatanbieter není osi (východní Němec) tak jsou většinou dost upřímní co se týče stavu auta. Ale samozřejmě člověk může mít smůlu na hajzliky vždycky.

No já nevím. Jel jsem pro auto za 12000 ? do autohausu a odvezl jsem si o rok mladší a s méně km za 10000. Záleží asi na zkušenosti

Odesláno

Sakra to je krasny auto. Jenom ta natrzena kuze na bocnici ridicovy sedacky to kazi. Ale normalne premyslim dat do pryc sveho kombika a koupit tohle... da se to vzit jako jedine auto pro cloveka co zije sam a 99% casu sedi v aute jenom on, a ma rad svizne svezeni?

Odesláno

Sice je to "jenom" starší 328i, na druhou stranu je díky tomu za zajímavou cenu oproti zachovalé 330ci. Na první pohled vypadá zachovale na rok 1999.

Odesláno

Jasně, že jo, naopak cokoli větší je zbytečnost. Kupovat si velky auto jen proto ze je treba neco jednou za rok odvest je nesmysl... urcite mas kamarady s velkyma autama co ti jednou za čas pomůžou. Já jsem taky sám a tahle kategorie aut mi naprosto vyhovuje, naopak premýšlím, že koupím ještě menšího spidera :-)

Sakra to je krasny auto. Jenom ta natrzena kuze na bocnici ridicovy sedacky to kazi. Ale normalne premyslim dat do pryc sveho kombika a koupit tohle... da se to vzit jako jedine auto pro cloveka co zije sam a 99% casu sedi v aute jenom on, a ma rad svizne svezeni?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...