Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

zvažují obměnu své Dacia Duster 1.6 16v (předělané na plyn) za něco většího.

K ježdění 90%mesto a zbytek dálka.(Proto jsem pro benzín i turbo.) Na hory ani lyžovat nejezdíme, jen běžný zimní provoz, proto mi stačí predohráb. Převodovka je mi jedno.

V užším výběru mi zůstaly Nissan X-trail (zatím vyhrava i poměr výbava/cena) dále Mitsubishi Outlander, Honda Cr-V, a Hyundai Tuscon, Mazda Cx-5.

Cena do 650k.

Dik za Vaše postřehy.

Klidně SZ, ať to tady případně moc nezas...... ?

Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk

Pokiaľ turbo benzín tak ti zostáva len X-trail, alebo Tuscon... (ostatné sú atmosféry)... z týchto dvoch určite x-trail

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tuscon v benzínu s turbem je prý strašně žhavý. (a Hyundai-vnitřně ne).

Honda Cr-V, ano je levnější i 4x4(dle vybavy), a k 2.0 atmosféře-s tímto autem nepočítám že bych závodil a dálniční nájezd km mám malý. Takže v poho. Ale pro mě má nepěkný interiér.

Rav4 za mě dráha a malá,proto jsem ji vyřadil z výběru.

X trail už není jak předchozí verze tolik do terénu, i 2L a silnější motory tomu chybí. I přesto mě oslovil nejvíc.

Nepočítám ani s tahání návěsů apod. Takže 1.6 v turbo mi neva a když jsem s tím motorem jel, tak byl dost v poho a svižný.

(téma Renault a jeho znak atd.,neřeším : milion lidi=milion názoru)

Asi zůstanu u X trailu.

Možná se zeptám, zda je tady někdo kdo již má tento Xtrail v této motorizaci a zda ma nějaké postřehy. To je asi jediná věc která by mě víceméně ještě zvyklala.

Chlapi dík za Vaše názory.

Upraveno uživatelem ben.liszok
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Zdravím, je tu nějakej Mitsubishák? Mám jen dotaz k benzinovému motoru co je v novém Outlenderu 2.0 MIVEC 2WD

(110 kW/150 k) 

Bohužel je to jedinej benzínovej motor v manuálu. Trochu mě děsí že je to jen 5 kvalt. Jsem nyní zvyklej na 6 rychlostí. Máte někdo s touto motorizací zkušenosti. Jak na to tak koukám, tak ač nerad, tak asi budu muset volit naftu...a 6st. převodovku...

http://www.mitsubishi-motors.cz/modely/novy-outlander/outlander-cenik.xhtml

Odkaz ke komentáři

Zdravím, je tu nějakej Mitsubishák? Mám jen dotaz k benzinovému motoru co je v novém Outlenderu 2.0 MIVEC 2WD

(110 kW/150 k)

Bohužel je to jedinej benzínovej motor v manuálu. Trochu mě děsí že je to jen 5 kvalt. Jsem nyní zvyklej na 6 rychlostí. Máte někdo s touto motorizací zkušenosti. Jak na to tak koukám, tak ač nerad, tak asi budu muset volit naftu...a 6st. převodovku...

http://www.mitsubishi-motors.cz/modely/novy-outlander/outlander-cenik.xhtml

Tam navíc píšou 2 wheeldrive, to je nějaká blbost né? Běž do Cvt, ten jejich variátor je úplně výborný, hodně chválený. V terénu máš i možnost ručního řazení.

Odkaz ke komentáři

Benzín s manuálem je holt jen jako předokolka, to blbost nebude, naši se kdysi zajímali o naftové ASX s předním náhonem což nakonfigurovat prostě nešlo. K té verzi 2.0 MIVEC jsem nenašel ani moc recenzí na mitsubishiclubu ale tady http://www.auto.cz/test-mitsubishi-outlander-2-0-lpg-levne-a-bez-kompromisu-95107 ho celkem nedávno testovali ve verzi na LPG. 

Odkaz ke komentáři

Tam navíc píšou 2 wheeldrive, to je nějaká blbost né? Běž do Cvt, ten jejich variátor je úplně výborný, hodně chválený. V terénu máš i možnost ručního řazení.

Jj je to jen predokolka...to by ani nevadilo.ale spíš mě vadib tech 5 rychlostí. to se musi točit do červeného,ne? automat nechci. jo a vadí mi, že manuál benzín není ve výbavě intense + takže volba pak bude nejspis nafta.
Odkaz ke komentáři

teda, tak sem prelouskal ten článek o outlenderu a nic moc chvály ..:/ snad nebudu nakonec nucenej jít do toho chjundé :)

Musíš se v tom určitě projet a nebát se dát si okrsku, dálnicí no a do lesa tě asi moc nenechají, ale za mě super :-) Mitsubishi je od jakživa stavěný aby dřel a nenechal tě v žádné situaci na holičkách, ale tím samozřejmě přicházíš o pěkný interiér, malou spotřebu a kolikrát i komfort v jízdních vlastnostech. Projeďte se celá rodina a pokud budete mít výhrady, hledejte v jiných vodách, nové auto kupujete na dlouhou dobu, tak v klidu a neunáhlit se, každému vyhovuje něco jiné :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...