OldaA Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Není podmínkou pro COSC aby strojek byl vyroben ve Švýcarsku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 (upraveno) Není podmínkou pro COSC aby strojek byl vyroben ve Švýcarsku?Jistě, tak nějak to myslím je, ale já tím nemyslel ani tak fakticky "mít" COSC, to má ze švýcarské produkce taky jen menšina strojů. Ale spíše jsem myslel, že "mít na" COSC, či takto dosahovat identických parametrů. To k takové hodinářské sólo jízdě prostě patří. Když už dělám "in-house" a prodávám hodinky, které nestojí 3 tisíce ale 80, tak to celé musí mít ten principiální "raison d'etre" téhle disciplíny. A to je v téhle branži být na určitých vysokých standardech. Mimochodem, Patek-Phillipe třeba COSC nemá, protože má mnohem přísnější vlastní, Glashütte family má taky vlastní normy naprosto srovnatelné s COSC. Seiko má vlastní certifikaci a taky modely z vyšších řad, o kterých bezpečně ví, že by certifikátem COSC prostě prošly. Upraveno 23. srpna 2018 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Frista:Velkej souhlas.Navic Orliky s in-house co delaj 25s denne do plusu je u hodinek krere maji sroubovaci korunku dost vopruz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Není podmínkou pro COSC aby strojek byl vyroben ve Švýcarsku?Spravně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Jistě, tak nějak to myslím je, ale já tím nemyslel ani tak fakticky "mít" COSC, to má ze švýcarské produkce taky jen menšina strojů. Ale spíše jsem myslel, že "mít na" COSC, či takto dosahovat identických parametrů. To k takové hodinářské sólo jízdě prostě patří. Když už dělám "in-house" a prodávám hodinky, které nestojí 3 tisíce ale 80, tak to celé musí mít ten principiální "raison d'etre" téhle disciplíny. A to je v téhle branži být na určitých vysokých standardech. Mimochodem, Patek-Phillipe třeba COSC nemá, protože má mnohem přísnější vlastní, Glashütte family má taky vlastní normy naprosto srovnatelné s COSC. Seiko má vlastní certifikaci a taky modely z vyšších řad, o kterých bezpečně ví, že by certifikátem COSC prostě prošly.Fristo, jestliže kousek na tímto příspěvkem napíšeš: Protože by ji už dávno měli, kdyby na to měli a bylo by to pro ně požehnání nejvyšší .. Pak je vidět, že vůbec nevíš která bije. Prosím, než začneš psát moudra a apelovat na zisk COSC, tak si o tom aspoň něco přečti. Zachraňování Tvé blamáže slovními obraty typu: já to myslel takhle ..., Já to tak nemyslel .... Je trapné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Ahoj Berte, jak jsem si všiml z naší konverzace - my dva asi kamarádi nebudeme. Škoda. Tak tedy: 1) diskusi jsem vedl a vyargumentoval 2) máš právo na subjektivní názor, já taky. - Tedy než začneš takhle psát, uvědom si, že tohle není zkouška u pana profesora Berta na Vysoké hodinářské, ale volná diskuse. Co je to COSC určitě vím, tobě, jak vidno to vysvětlovat nemusím. Že mě na celém problému vadilo něco zcela úplně jiného - kvalita vs. šílená cenová politika, ti buď - a) úplně uniklo, je ti buřt, jen se chceš do mě trefit. Chtěl bych napsat n***r si... , ale byla by to blamáž a nestojí mě za to na tebe ve zlém myslet. Bylo by to trapné. Nic ve zlém. Čau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Hej, novinky z 'levého', nebo spíš 'levného' Primu Myslím, že se holky a kucí zlepšují... "Malý náhled prvních 3 prototypů?! Budeme nový retro pánský model Focus. Design inspirovaný modelem "PRIM Televize" z roku 1978, upoutá tvou pozornost?" Žádné další info nevím, vylezlo to před chvílí tutem...https://www.facebook.com/primHodinky/photos/a.296170967139381/1858642790892183/?type=3&permPage=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Spíš tvarem pouzdra připomíná něco jako toto:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 (upraveno) Hej, novinky z 'levého', nebo spíš 'levného' Primu Myslím, že se holky a kucí zlepšují... "Malý náhled prvních 3 prototypů?! Budeme nový retro pánský model Focus. Design inspirovaný modelem "PRIM Televize" z roku 1978, upoutá tvou pozornost?" Žádné další info nevím, vylezlo to před chvílí tutem...https://www.facebook.com/primHodinky/photos/a.296170967139381/1858642790892183/?type=3&permPage=1 Levy prim.jpg ty černý vypadají celkem fajn. Ale pvd od teto značky asi bude stát za hovno, stejně jako strojek ale za rozumnou cenu proč ne. Jen jsem se pousmál jak někdo psal, že ručičky jsou kopírka, no ty ručičky nejsou až tak originální takže si myslím že jsem je minimalně na vratislavach a dalších X hodinkách viděl Upraveno 31. srpna 2018 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Hej, novinky z 'levého', nebo spíš 'levného' Primu Myslím, že se holky a kucí zlepšují... "Malý náhled prvních 3 prototypů! Budeme nový retro pánský model Focus. Design inspirovaný modelem "PRIM Televize" z roku 1978, upoutá tvou pozornost?" Žádné další info nevím, vylezlo to před chvílí tutem...https://www.facebook.com/primHodinky/photos/a.296170967139381/1858642790892183/?type=3&permPage=1 Levy prim.jpgTak nejak po ocku to tu sleduju a zatim jsem se nechtel moc vyjadrovat. Pruser je, ze tohle se mi zacina libit. Na detaily jsem se nedival, ale mit tam manual a cenu do 5k, tak je pro me levej Prim ten pravej :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Tak nejak po ocku to tu sleduju a zatim jsem se nechtel moc vyjadrovat. Pruser je, ze tohle se mi zacina libit. Na detaily jsem se nedival, ale mit tam manual a cenu do 5k, tak je pro me levej Prim ten pravej :-/Andy, zatim pisou, ze budou v baterce a az podle zajmu budou uvazovat o mechanice, datumovce,.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Spíš tvarem pouzdra připomíná něco jako toto:)zartujes, vsak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 chlapci zacinaju pekne sliapat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 To co píše Stenley,mi nepřijde úplně mimo. Nějaká podobnost tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 zartujes, vsak? Nežertuji:) Rozhodně to nevypadá jako pouzdro od prim televize. Je to sázka na jistotu, co se týče pouzdra. Číselník a ručky nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 tak ručky jsou PS II ne ?pouzdro dost ala lemanie mno uvidíme, zatím to není nejhorší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Aj mne sa prve vybavili lemanie pri pohlade na to puzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 S lemania velká podobnost. Ale jsem zvědav, kolik lidí z fóra si je koupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 (upraveno) fórum není cílová skupinaedit: doplnění:snad moje odpověď pomůže ukojit tvojí vážně míněnou zvědavost Upraveno 2. září 2018 uživatelem PrimFanatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 pravý/levý, spíše drahý/levný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se