Přejít na obsah

Pravej Prim vs. levej Prim

Doporučené příspěvky

Myslim ze kdyby pouzivali i nadale jen nazev Elton, tak by se jako lepsi znacka u nas probojovali lepe nez jako Prim. Mit na ruce za desetisice znacku prim ktere nosil kdysi kdejaky smudla od delnika po namestka, tak budu za dobreho blazna.

Jako zmacka pouze Elton mi zni k drazsim hodinkam lepe nez prim. Stejne to tak v budoucnu myslim skonci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim ze kdyby pouzivali i nadale jen nazev Elton, tak by se jako lepsi znacka u nas probojovali lepe nez jako Prim. Mit na ruce za desetisice znacku prim ktere nosil kdysi kdejaky smudla od delnika po namestka, tak budu za dobreho blazna.

Jako zmacka pouze Elton mi zni k drazsim hodinkam lepe nez prim. Stejne to tak v budoucnu myslim skonci.

Neprobojovali. A byl bys za jeste vetsiho blazna, kdyby sis koupil za desetitisice elton s quartzovou rondou i kdyby je nosili jenom namestci.

Odkaz ke komentáři

Upřímně, tento výtvor dokázal, že není levý ani pravý Prim. PRIM skončil a to co tady sledujeme je parodie jménem MPM a Elton bez ohledu na to co si píšou na ciferniky a dynka. Jako takové bych veškeré diskuze k nim přesunul do tématu "Ostatní hodinari", nebo jim založil vlastní tematické složky. Snad by to pomohlo i utisit někdy zbytečně emoce a nemátlo v pojmech.

Odkaz ke komentáři

long

na tohle - 

"Docela jsme si počet Tvoje příspěvky zde v tomto vlákně. Zkus to udělat také. Mnoho slovo o ničem. 

Já si tady nehraji na přespřílišnou koreknost a také sem nechodím citovat různé komoušské poučky a moudra.

Líbí se mi, že mohu říci co chci a jak chci tedy MPM je hnus a Elton je s dost modely krom ceny v pohodě. Že se Čínani  z MPM snaží lhát o Czech made   a hodinky Eltonu kopírují tak jako kecky Adidas je jasné a je to prasárna. To, že to tady bude někdo obhajovat na tom nic nic nezmění"

ti sděluji - žádné komoušské moudra ani poučky nikde ani tady nepoužívám. Pokud máš ten dojem - víš toho o životě ještě velmi málo.V každém případě se však  na tebe nezlobím.  :notworthy:

:cheers:

Odkaz ke komentáři

Ad značka Elton na nástěnných - už jsem to tu někde psal, mají práva na zn. Prim pouze pro náramkové.

Proto u nástěnných už slovo Prim v jakékoliv podobě nenajdete, ani "Prim manufacture 1949".

Projeli nějaký soud, takže kdo má nástěnné ještě s "Prim manufacture 1949", tak má raritu :-)

Odkaz ke komentáři

Tak jim to nandali v regionální televizi s hudbou z výtahu! :D Elton měl rubat levné Primky pod označením PRIM a k tomu dělat třeba ty jejich předražené kousky pod názvem Elton. Takhle se prostě chytili levných Primek ve F-M a stejně to vadí jen nám tady a Eltonu. Nic se MPM neděje už po roky sporu. 

Odkaz ke komentáři

Tak jim to nandali v regionální televizi s hudbou z výtahu! :D Elton měl rubat levné Primky pod označením PRIM a k tomu dělat třeba ty jejich předražené kousky pod názvem Elton. Takhle se prostě chytili levných Primek ve F-M a stejně to vadí jen nám tady a Eltonu. Nic se MPM neděje už po roky sporu. 

Přesně tak. To že s masovkou za rozumnou cenu už dnes nejde prorazit byly jen kecy, jak názorně předvedli MPM.

Odkaz ke komentáři

I tady to vadi tak mozna tretine clenu, dalsi tretine je to sumak a zbytek ma nejeden kousek i doma.

Odkaz ke komentáři

Povídání "na sucho" bez obrázků to není to ono. Já se taky přiznám, že kromě bonbonierové krabice "starých dobrých lidových" Primek mám i krabičku z novovýroby Primů a to dvoje "Manufactůre" a jedny "MPM" - všechny v pěkném stavu postupně od "Bazáristů" za cca pětinovou cenu nových. Teprve na obrázku jsem si všiml rozdílu v průhlednosti safírového sklíčka s antireflexem uprostřed a minerálního skla vlevo.

post-19465-0-56067200-1543972237_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Povídání "na sucho" bez obrázků to není to ono. Já se taky přiznám, že kromě bonbonierové krabice "starých dobrých lidových" Primek mám i krabičku z novovýroby Primů a to dvoje "Manufactůre" a jedny "MPM" - všechny v pěkném stavu postupně od "Bazáristů" za cca pětinovou cenu nových. Teprve na obrázku jsem si všiml rozdílu v průhlednosti safírového sklíčka s antireflexem uprostřed a minerálního skla vlevo.

A jsi si jistý, že ty zlacené jsou MPM?

Nejsou to devadesátá léta v NMnM?

Chtělo by to lepší foto ze všech stran, včetně střev...   :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

ked foto, tak foto ;)

post-7077-0-90027500-1544015203_thumb.jpg

post-7077-0-80021300-1544015210_thumb.jpg

post-7077-0-47177700-1544015217_thumb.jpg

post-7077-0-00142900-1544015223_thumb.jpg

post-7077-0-57859700-1544015228_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...