John_Lenon Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 A to tu ještě nikdo pořád nezmínil, že jsou hnusný...
Anela Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 A to tu ještě nikdo pořád nezmínil, že jsou hnusný...já myslím že na tohle bylo buď vlastní vlákno, nebo je to už hodně stran dozadu. ale pamatuju si, že jsem, podobně jako zmizík, maloval jakési srovnání umístění subcifrů... akorát jsem na to neměl corel
Snekofon Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Anela, neresilo se tehdy srovnani subcifru, k velikosti a tvaru pouzdra ruznych znacek? Ted se resi "jen" nevycentrovana rucka...ale stale je co krouzkovat...dobry start budovani znacky Elton
Arcturus Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 (upraveno) Nechápu co tady řešíte, sami to zdůvodňují na svých webovkách - jde o výsledek téměř roční práce novoměstských hodinářů s řadou konstrukčních inovací Upraveno 5. února 2019 uživatelem Arcturus
Roman-ZA Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 presne tak, hovno o tom viete, to su tie konstrukcne inovacie :D kolega ma predbehol
Anela Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Anela, neresilo se tehdy srovnani subcifru, k velikosti a tvaru pouzdra ruznych znacek? Ted se resi "jen" nevycentrovana rucka...ale stale je co krouzkovat...dobry start budovani znacky Eltonano, srovnával jsem je s moony a zenithy. v podstatě se řešilo jen to, že je novinka od eltonu hnusná k detailům jsme se tehdy nedostali.
skalis Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 No jo, ale rozhodit kvůli tomu celej zbytek.Jsem tam mel smajliky... Sent from my iPhone using Tapatalk
geometr Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 (upraveno) Vím, já to taky myslel v legraci, pochopil jsem. Snad ty smajlíky nemusím dávat všude, když už před tím se nesla debata v humorném duchu. Počkej... nebo to bylo k pláči? ... :-))) Upraveno 5. února 2019 uživatelem geometr
adamg Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 https://archiv.ihned.cz/c1-66470590-tahanice-o-primky-ani-po-dvaceti-letech-sporu-neni-jasne-komu-patri-znacka-legendarnich-hodinek
Snekofon Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Nebyl by ten článek někde dostupný v plném znění? Nemám zatím předplaceno HN+, ikdyž už o tom uvažuji dlouho... a zaujala mě zmínka o vlastním pátrání po rozdílech a rozhodnutí které Prim jsou víc levé ze strany HN... ikdyž si nedělám iluze o tom, že je to zase spíš placená masáž, akorát z druhé strany než posledně...
Fajkus Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Si myslím, že zadarmo ti novináři do Frýdku nepojedou.
Snekofon Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Upřímně - dřívější i současný přínos PRIM (původní/levý/pravý) do hodinářského světa je na úrovni značky HMT, která alespoň používala v širším měřítku ocelová pouzdra... a potkat na pultu HMT s cenovkou v řádu desetitisíc tak to se mnou sekne smíchy.... ale je možné, že se nějaký pohrobek HMT vyloupne a bude dělat echt INDIA MADE hodinky, aby si mohly státnické a obchodní návštěvy z Indie odvážet od hostitelů dary... hostitel za dar vyplázne balík, aby hosta obdařil šperkem pro muže s puncem autentické domácí výroby, obdarovaný honem založí do šuplíku, aby ho nikdo nepotkal s HMT na ruce, když tam má své rolády... nějak mně to primkaření omrzelo... škoda, do určité míry se na tom podílí i nesmyslné dohady levých a levějších a pak překupnické šponování cen, které neodpovídá tomu co ve skutečnosti Prim je...
Roman-ZA Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 (upraveno) Upřímně - dřívější i současný přínos PRIM (původní/levý/pravý) do hodinářského světa je na úrovni značky HMT, která alespoň používala v širším měřítku ocelová pouzdra... a potkat na pultu HMT s cenovkou v řádu desetitisíc tak to se mnou sekne smíchy.... ale je možné, že se nějaký pohrobek HMT vyloupne a bude dělat echt INDIA MADE hodinky, aby si mohly státnické a obchodní návštěvy z Indie odvážet od hostitelů dary... hostitel za dar vyplázne balík, aby hosta obdařil šperkem pro muže s puncem autentické domácí výroby, obdarovaný honem založí do šuplíku, aby ho nikdo nepotkal s HMT na ruce, když tam má své rolády... nějak mně to primkaření omrzelo... škoda, do určité míry se na tom podílí i nesmyslné dohady levých a levějších a pak překupnické šponování cen, které neodpovídá tomu co ve skutečnosti Prim je... hmmm .... velmi pekne si to zhrnul. prirovnanie k HMT nema chybu Upraveno 11. února 2019 uživatelem Roman-ZA
Beet Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 nějak mně to primkaření omrzelo... škoda, do určité míry se na tom podílí i nesmyslné dohady levých a levějších a pak překupnické šponování cen, které neodpovídá tomu co ve skutečnosti Prim je...Mám to naprosto stejně. A mrzí mě to.
Mipa Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Dohady Levých a Levějších jsou asi pro to, že ta značka PRIM pořád něco znamená a stojí za to platit právníky a soudy, jinak by to asi nedělali.
Taylor Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Dohady Levých a Levějších jsou asi pro to, že ta značka PRIM pořád něco znamená a stojí za to platit právníky a soudy, jinak by to asi nedělali. Jenže než se dodohadují, tak už nic znamenat nebude. Už teď zajímá jen nevelkou skupinu nositelů hodinek, což je taky skupina, které není velká a zmenšuje se.
miguel Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Here we go again..... Nemoze pan Strnad ten MPM kupit a bude pokoj?
Frostie Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Asi může, ale ještě mu to nikdo neřekl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se