Wanderer Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Super tip, díky. Budu mít po večerech co studovat... tady je na to dobrý forum tudle sem tam čet, že de z hovna udělat dobrej burgr http://www.rozpad.cz/forum/index.php?sid=378efa923af7d44e2a7a466973f04387 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Tak mi to připadá,že všichni jsou připraveni na střelbu,ale je otázka kdo je připraven na ty následky.Dobrá beru,že když už tak alespoň devítku,ale kdo z Vás má už něco nastříleno a dá ruku do ohně za to,že vystřelí na člověka?Kecy jsou jedna věc a realita pak jiná.Sám za sebe říkám,že nevím jestli jsem připraven střílet do lidí a to jsem na střelnici už něco nastřílel.Moje řeč. Těžko si představuju že bych vůbec střelil do živýho (čehokoli mimo bodavého hmyzu ), ale asi bych to dokázal, být v situaci, kdy jde třeba o to bránit rodinu, nebo ji nakrmit. V každém chlapovi asi dřímá lovec, možná i bojovník. Ale jestli by to opravdu dokázal, jinde a jinak než tady na fóru a kecama, to nikdo neví. Ale už mockrát tenhle národ našel svých pár hrdinů (a obvyklý konvolut sviní) jako každý jiný. Tak si myslím, že mnozí by se dokázali postavit násilí a bezpráví se zbraní v ruce. Na takovou věc se lidi těžko připraví. Až pokud takový čas (nedejBůh) přijde, bude mezi lidmi dost takových zbraní, aby si s jejich pomocí další, lepší, dokázali opatřit. Za protektorátu to asi bylo taky tak, a těch kořistních walterů a parabell je mezi lidma ještě dodnes řádka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Chválabohu,že mám jednoho Walthera doma-po našem Stadtführerovi,co bydlel v našem baráku za války. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 (upraveno) Moje řeč. Těžko si představuju že bych vůbec střelil do živýho (čehokoli mimo bodavého hmyzu ), ale asi bych to dokázal, být v situaci, kdy jde třeba o to bránit rodinu, nebo ji nakrmit. V každém chlapovi asi dřímá lovec, možná i bojovník. Ale jestli by to opravdu dokázal, jinde a jinak než tady na fóru a kecama, to nikdo neví. Ale už mockrát tenhle národ našel svých pár hrdinů (a obvyklý konvolut sviní) jako každý jiný. Tak si myslím, že mnozí by se dokázali postavit násilí a bezpráví se zbraní v ruce. Na takovou věc se lidi těžko připraví. Až pokud takový čas (nedejBůh) přijde, bude mezi lidmi dost takových zbraní, aby si s jejich pomocí další, lepší, dokázali opatřit. Za protektorátu to asi bylo taky tak, a těch kořistních walterů a parabell je mezi lidma ještě dodnes řádka.Co s váma ten patriarchální katolicismus udělal, není lovec a bojovník výhradně jen ten, kdo má koule a jak debil se furt vohání nějakým kusem železa. Kvér za gatěma je tak deset procent šance na celkový vítězství. Na ty procenta je to trochu nepohodlný,ale populární a bez námahy. Navíc to takovýmu bojovníku virtuálně značně prodlouží jistej druh nářadí. Ten pak vyšle samčí mačo signál do samčích mačo mozkovejch center a ty následně rozpoutaj mačo tělní chemickou bouři. Většinou takovejhle kvérovej pseudo mačo bojovník ani neví s jakou energií má tu čest a výsledky jsou dost často velmi žalostný. Vočas si tady rád přečtu nějaký konkrétní postřehy, ale jak to začne eskalovat do toho, že každej je tu minimálně Riddick žijící na planetě plný voslizlejch monster....tak mám vždycky velkou chuť něco debilního napsat...."noflame" Upraveno 22. února 2014 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Zhruba před hodinou jsem na jedné opuštěné střelnici měl na mušce člověka, no spíš takovou potvoru tlustou, voslizlou... a dostal jsem ho. (Ji). Takže žádný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Ypo, díky za to fórum, vůbec jsem to neznal! To je přesně něco pro nás paranoiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Co s váma ten patriarchální katolicismus udělal, není lovec a bojovník výhradně jen ten, kdo má koule a jak debil se furt vohání nějakým kusem železa. Kvér za gatěma je tak deset procent šance na celkový vítězství. Na ty procenta je to trochu nepohodlný,ale populární a bez námahy. Navíc to takovýmu bojovníku virtuálně značně prodlouží jistej druh nářadí. Ten pak vyšle samčí mačo signál do samčích mačo mozkovejch center a ty následně rozpoutaj mačo tělní chemickou bouři. Většinou takovejhle kvérovej pseudo mačo bojovník ani neví s jakou energií má tu čest a výsledky jsou dost často velmi žalostný. Vočas si tady rád přečtu nějaký konkrétní postřehy, ale jak to začne eskalovat do toho, že každej je tu minimálně Riddick žijící na planetě plný voslizlejch monster....tak mám vždycky velkou chuť něco debilního napsat...."noflame" Kdepak, tady žádní mačové nejsou. A když, vyjadřujou to hodinkama . Jo, pěkný stroj na zápěstí mi vzbouří hormóny i v mým pokročilým věku.To se mi při pohledu na hezkou palnou zbraň nestalo už dlouho, i když nevylučuju že by se to ještě třeba stát mohlo, mám k civilním kvérům kladný vztah. No- a to je tak se vzrušujícími podněty asi všecko, vždyť šukání je pro děcka, chlapi si vypijou... No ale zpět k věci, jsme ve vláknu o zbraních, tady asi o pacifistu nezakopneš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Ač to tak nevypadá, tak pacifista nejsem, Já toho mača uvedl záměrně, protože takovej pořádnej mačo ve svý vrcholný formě je čistý asertivně maskulinní chování. Takže ani devět milimetrů důraznejch argumentů není pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Ač to tak nevypadá, tak pacifista nejsem, Já toho mača uvedl záměrně, protože takovej pořádnej mačo ve svý vrcholný formě je čistý asertivně maskulinní chování. Takže ani devět milimetrů důraznejch argumentů není pravdaTeď jsem se v tom maličko ztratil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Straspol: ale jo, já asi pacifista budu, ikdyž občas do tohoto vlákna zavítám. Jediné zbraně, které mi vyplavují endorfíny a rozšiřují zorničky jsou tyto : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 No tak tohle ale je dost těžkej kalibr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Na to by měl být ZP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 A ty fikaný holstry... jakpak se to asi tasí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Jenže ono to bejvá dost často klamání nepřítele. Dokud jsou v holsteru tak bys tipoval .50AE a když tasíš tak jsou z toho jetý .22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 No tahle nevypadá na devitku s prevložkováním na kalibr 22. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Co se týká malých revolverů - dají se sehnat krásné kousky výrazně pod deset tisíc. Ted je totiž doba, kdy se objevují málo používané revolvery třicet až čtyřicet let staré. Tenkrát si je někdo koupil, vystřelil dvě tři krabičky, dal do trezoru a ted je na stará kolena rozprodávají. Navíc jsou ty zbraně mnohdy kvalitnější než ty vyráběné dnes... Ostatně, pár se mi jich válí na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Paráda, vybral bych si. Ten S&W vlevo nahoře je kouzelnej. Klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Já už se těšim, jestli se mi povede získat zbroják, jak budu místo hodinek hromadit (čti sbírat) doma kvéry. Už teď mám 4 oblíbený revolvery, 3 pistole, 2 brokovnice... To bude žena nadšená :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 (upraveno) Co se týká malých revolverů - dají se sehnat krásné kousky výrazně pod deset tisíc. Ted je totiž doba, kdy se objevují málo používané revolvery třicet až čtyřicet let staré. Tenkrát si je někdo koupil, vystřelil dvě tři krabičky, dal do trezoru a ted je na stará kolena rozprodávají. Navíc jsou ty zbraně mnohdy kvalitnější než ty vyráběné dnes... Ostatně, pár se mi jich válí na stole A co Ty seš jako zač? :D Musím říct, že mě revolvery docela okouzlily a velmi vážně přemýšlím. Toto je Tvůj celý výběr? Mě se hrozně líbí ty v nerezu totiž. Zatím jsem se snažil něco dočíst o zvolení ráže a pro 2" prý neposkytuje 357 Magnum své výhody a spíše jen větší zpětný ráz. Takže je u těch 2" jasná volba 38 Spec? Conově mi přijdou taky ve stejné hladině. Upraveno 24. února 2014 uživatelem solidus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Presne tak, 357 ve dvoupalci ne - ta energie jen zmizi v obrovskem zablesku, takze aspon 3 palec nebo radsi 6palec. Pro dvoupalec ideal .38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se