Ondrej71 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Jak pro koho... Jasně, je to individuální . Me zatím hodinky staly celkem vice nez v mem" zbranovem" období tehdejší hračky. Ale faktem je ze jsem vetsinou nebral nove, ale spis dobre zajete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Muj kamos razil ze Beretta je proste naprosta jednicka a nic jineho nechce ale nakonec jsem ho presvedcil ze Glock je proste genialni konstrukce a tak jej nakonec koupil-Glock 17 s compenzatorem a musim rict ze je to naprosto jednoducha zbran az se nechce verit ze v jeji konstrukci neni jediny sroubek:rolleyes:ale Ja jsem byl nejak vzdy ujety v revolverech a tak jsem proste mnel rad znacky jako Ruger,Smith&Weson,atd:D<br /><br />Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Chalani, mate niekto skusenost s PPK (9 mm kurz)? Ma to v dnesnej dobe zmysel ako edc?Coby ne. Pokud se s ním naučíš. Mě to nebavilo, na nějaký akce a srandy to fakt neni, takže s ním jen spím.A nosit něco jako edc aniž bych to měl skutečně v ruce je blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Abych rekl pravdu tak mne vzdy zajimala raze 357 mag pro jeji perfektni presnost a pruraznost(narozdil od 9mm a 44 mag)ikdyz napr pruraznost raze 9mm je v nekterych pripadech vynikajici a lepsi nez raze 357mag No to bych netvrdil. Záleží na p. f. daného náboje. Jestli chceš průraznost, kup si TT33 nebo cz 52 na náboj 7,62x25 Tokarev a uvidíš jak se dá prostřelit cihlová zeď s plných. S 0357 nebo 9L se nechytáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 No asi maš pravdu Ja jsem to teda až zas tak moc nezkoušel co raže 357mag prorazí ale myslím že v ručních palnich zbraních je to určitě težký kalibr asi jako 50AE Desert Eagle:D-taky jsem si z teto raze vystrelil a je to fakt zazitek i financní;)80Kc za naboj je fakt dost kdyz jsme z kolegou na strelnici vystrileli 500kusu teto raze:Dale nosit pod kabatem bych to nechtel nehlede na sileny zakluz závěru:blink:<br /><br />Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Hele, co je to ,,blink:<br /><br />" ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 No asi maš pravdu Ja jsem to teda až zas tak moc nezkoušel co raže 357mag prorazí ale myslím že v ručních palnich zbraních je to určitě težký kalibr asi jako 50AE Desert Eagle:D-taky jsem si z teto raze vystrelil a je to fakt zazitek i financní;)80Kc za naboj je fakt dost kdyz jsme z kolegou na strelnici vystrileli 500kusu teto raze:Dale nosit pod kabatem bych to nechtel nehlede na sileny zakluz závěru:blink:<br /><br />Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2<br /><br />Ty jsi dal 250ks .50ae? Tak to jsi king! Nikoho takovýho neznám a to deserta půjčuju dost často spoustě lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Ty jsi dal 250ks .50ae? Tak to jsi king! Nikoho takovýho neznám a to deserta půjčuju dost často spoustě lidí. +1 Obecně se zase diskuse na téma 9L vs. 357M rozjela do roviny lidového moudra... Ale 250 ks padesátek na posezení, to není ani tenisovej loket... To je ruka za rohem. (O tom, že by to ani nebyl žádnej požitek, ani nemluvě.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Tak jiste ze ne najednou:Dto bych uz neměl žádnou ruku:rolleyes:bylo to za nekolik let co chodime na strelnici ale byl to teda zazitek to je fakt:rolleyes:Jinak cim jsem starsi tim chodime na strelnici min a min nejak uz mas to nebere jako tak jako kdyz jsme byli greenhorns:Da taky jsem si vzdycky rikal co kdyz se dostanu do situace kdy budu muset aspon podle mne pouzit zbran:(nevim nevim jestli bych to udelal?<br /><br />Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Vždy vzniká hranice mezi "muset" a "muset" a tu má každý jinak. Proto chodím radši beze zbraně - nemusím to rozhraní hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Ty jsi dal 250ks .50ae? Tak to jsi king! Nikoho takovýho neznám a to deserta půjčuju dost často spoustě lidí.Padesátka je hustá ráže. Vystřelil jsem z toho dvakrát a dal jsem to z ruky. Není to humánní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Padesátka je hustá ráže. Vystřelil jsem z toho dvakrát a dal jsem to z ruky. Není to humánní Jak pro kterou stranu, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) Jak pro kterou stranu,No, když někoho trefíš, tak nechá ledviny na stromě. Jenže Ty tu ďahu koupíš, ať se s tím trefíš nebo ne,Tvý ruce-a záda- ji prostě mají jistou na moje starý kosti to bylo fakt trochu moc. Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Mival jsem CZ82, CZ75, Glock 26... Ted mam Glock 23 (40 S&W) a jsem spokojenej...nejspokojenejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Nevím, nevím. Měl jsem revolver 357 magnum a běžně jsem z něj na střelnici vysypal sto až dvěstě a i víc(podle financí) ran a nikdy mi ruka nebolela. Desert Eagl má kompenzační pohyb závěru, tak to nemůže být o tolik horší - nikdy jsem z něj nestřílel, tak nechci dělat chytrého. Když jsme u toho - Gunmane, co jít někdy na střelnici spolu - rád bych si ho vyzkoušel, už mne dlouho láká si ho pořídit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Až pojedem do Eltonu pro Orlíky, můžu pro místní osazenstvo domluvit střelnici v Česticích Nebo klidně dřív, ideálně nějaká neděle dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 nickolas: kam chodíš střílet? někdy bychom mohli zajít, já byl naposled párkrát loni na jaře vzadu na Latarně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Až pojedem do Eltonu pro Orlíky, můžu pro místní osazenstvo domluvit střelnici v Česticích Nebo klidně dřív, ideálně nějaká neděle dopoledne Neděle mám volné - takže jestli budeš mít čas a náladu, pošli SZ a rád se sejdu, pokecám a postřílím si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Takhle vypadala ruka po odstřílení asi 200ks .38Spl za den. Druhý den jsem pokračoval asi 160ks a bylo to čirý utrpení... Je to sice pár let, ale docela bych si dovolil říct, že jsem zvyklej, ale i tak Důvod byl nízká hmotnost zbraně (380g) a krátká hlaveň. Jak mi ta ruka natekla, byl to druhý den problém vůbec vzít do ruky... Jinak rozjíždíme vnitřní střelnici v Brandýse nad Labem. Mohli bysme udělat nějaký malý setkání a provětrat pár hraček, co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 (upraveno) Nevím, nevím. Měl jsem revolver 357 magnum a běžně jsem z něj na střelnici vysypal sto až dvěstě a i víc(podle financí) ran a nikdy mi ruka nebolela. Desert Eagl má kompenzační pohyb závěru, tak to nemůže být o tolik horší - nikdy jsem z něj nestřílel, tak nechci dělat chytrého. Když jsme u toho - Gunmane, co jít někdy na střelnici spolu - rád bych si ho vyzkoušel, už mne dlouho láká si ho pořídit?https://www.stream.cz/nicenipovoleno/10001439-desert-eagle Tak to nějak nefachčí,tak si to vyber Honzo zde https://www.stream.cz/porady/nicenipovoleno Upraveno 17. dubna 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se