Boudy Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Můžeš to napsat nějak konkrétněji? Zklamala tě střelnice, přístup, prezentace nebo konkrétní zbraně či nabídka zbraní? Takhle je to jen výkřik, který nic neříká ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Tak za prvé - o nějakém přístupu nemůže být vůbec řeč. Očekával jsem, že když se objednám na prezentaci HK, tak mi budou jednotlivé zbraně představeny, dozvím se o jejich výhodách/nevýhodách, zvláštnostech a podobně. Tam to proběhlo asi tak - jo, vy jste tady na tu prezentaci HK, na střelnici v šupleti jsou zbraně, tady máte střelivo, terč a můžete jít. Také jsem očekával seznámení s nějakými pravidly místní střelnice - nic. Sluchátka, brýle jsou až na střelnici, v zásuvkách za zády ostatních střelců, stejně tak i zbraně v jakési vitríně, pod proskleným poklopem. Na tu vitrínu ta obsluha nevidí, protože je pod úrovní okna. Dveře na střelnici jsou za zády střelců, na dveřích není žádná signalizace, že do prostoru vstupuje osoba bez sluchátek. Otevřel jsem tedy vitrínu, zkontroloval zásobník, nábojovou komoru a kohout vypustil přes palec, tak jsm jsem vycvičen. Vtom na mně vletěl mladík z té kancláře a jestli prý jsem někdy držel zbraň a že prý u něho bych už v té chvíli vyletěl od zkoušek. Potom mi předvedl, jak se má zbraň srávně uchopit - vzal ji dvěma prsty za pažbu /jako použitý prezervativ/ a takto ji odnesl na střelecké stanoviště - tam se prý s ní teprve může manipulovat. Navíc mi sdělil, že tyto zbraně od předchozí střelby nikdo nekontroloval /!/ a v komoře i zásobníku může být náboj. Když jsem mu řekl, že jsen tu kontrolu provedl hned v tom šupleti, tak ho to nezajímalo /zbroják mám od roku 1970, závodně jsem střílel libovolku TOZ 35, rozhodčí, 37 let profesionální praxe ....../ Nechtěl jsem to hrotit, protože syn tam chodí střílet, ale bylo to velké zklamání. O těch zbraních jsem se nedozvěděl nic, jen jsem si párkrát bouchnul /ani mně to nebavilo/. Znám několik střelnic, kde také prodávají zbraně a stačí se před některou vystavenou zastavit a hned je tam prodavač a povídá, vysvětluje ....... Tady dokonce u vystavených zbraní nejsou popisy, jen ceny. Tak jsem si pochopitelně nic nevybral - měl jsem chuť na tu HK P30SK, ale neseděla mi /úchop na 2 prsty je mi málo/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Diky za rozsahlejsi popis. Uz ti rozumim a vcelku to co popisujes je des ... Takhle by to asi byt nemelo, protoze to ucel nesplni ... Pro nikoho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 No právě, já tam jel 2 a 1/2 hodiny a očekával jsem trochu profesionální přístup. Jen tak si "bouchnout" ze zbraně o které nic nevím, o které jsem se nic nedozvěděl, nikdo se nepokusil tu značku ani prezentovat, nejsem na ni zvyklý a ještě dostat vynadáno za jejich nevychytaný věci, podle mého i za špatnou organizaci na střelnici, možná i nevhodný místo /podzemní bunkr Škodovky/, to mně fakt mrzí. Proč to tedy nazývají prezentací značky? Nebo za to mají nějaký bonus od HK? Ví vůbec KH jak to flákaj? Nebo je to schválně, když prý dělají hlavně pro Glock? Nebo je jen zajímá prodané střelivo? Měl jsem s sebou i prachy na zálohu, ale proč je tam utrácet??Abych to vysvětlil - rodina se mně snaží odradit od EVO3, tak mi podstrkují kde co :-) Jasně, HK je výborná zbraň, ale má "svý" a to jsem se chtěl na prezentaci výrobce dozvědět. Holt jsem "stará škola" - už to jiný nebude /ale třeba je to právě tím/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Popravdě sis naběhl sám. Chtít v téhle republice něco po prezentaci, zejména od šašků kolem, je čistá naivita. Lepší, že ti nikdo k tomu nic neřekl, než aby do tebe hustili výmysly. Nejvíc info najdeš na netu. Bohužel je to tak. Teď se nebavím jen o zbraních, ale třeba i o předváděčkách foťáků nebo autech. Co dokážou navymýšlet za nesmysly lidi ve firemních tričkách je na knihu. Od jisté doby si na tyhle akce jdu skutečně věci ošahat s vědomím, že vím víc než prodejce. Bohužel.Je problém dostat se k relevantním informacím a poslední místo je od někoho, kdo daný výrobek prodává. Ani netová fóra nejsou tím pravým místem. Tam najdeš vesměs fanbojz, kteří nekriticky nevidí dál než na špičku svého nosu. Stejně nejvíc poznatků člověk zjistí vlastnictvím a používáním. Proto taky točíme hodinky, že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Popravdě sis naběhl sám. Chtít v téhle republice něco po prezentaci, zejména od šašků kolem, je čistá naivita. Lepší, že ti nikdo k tomu nic neřekl, než aby do tebe hustili výmysly. Nejvíc info najdeš na netu. Bohužel je to tak. Teď se nebavím jen o zbraních, ale třeba i o předváděčkách foťáků nebo autech. Co dokážou navymýšlet za nesmysly lidi ve firemních tričkách je na knihu. Od jisté doby si na tyhle akce jdu skutečně věci ošahat s vědomím, že vím víc než prodejce. Bohužel.Je problém dostat se k relevantním informacím a poslední místo je od někoho, kdo daný výrobek prodává. Ani netová fóra nejsou tím pravým místem. Tam najdeš vesměs fanbojz, kteří nekriticky nevidí dál než na špičku svého nosu. Stejně nejvíc poznatků člověk zjistí vlastnictvím a používáním. Proto taky točíme hodinky, že ? Netrestej, kamaráde :-) Tohle se mě docela dotklo. Osobně :-) To, že v Electroworldu, AAA Auto nebo Sconto Nábytek narazíš na pacoše, co tam za hrubou desítku vaří z vody neznamená, že nejsou lidé, kteří o svých produktech vědí maximum a dokáží to vysvětlit a předvést. Už vůbec to, že Gandalf narazí na někoho, kdo ho zdrbe na akci, kde ten člověk chce vlastně něco prodat ukazuje to, že spíš narazil na úplnýho dementa než na člověka, který má zájem o obchod. Jako krásný příklad uvedu Zelený Sport. Někdy se tam stav, prohoď pár slov s panem majitelem a uvidíš, že je to fajn člověk, který zbraním rozumí, prodávat je chce a záleží mu na tom, jestli jsou s nimi lidé spokojení. Je to jen o přístupu jednotlivce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Tomas_2002: Tak myslel jsem předváděčku typu že dojedou pražáci k nám na vesnici do Zlína, rozbalí tam Nikony a valí moudra a když poznají, že neuspějou s nesmyslama, tak zarogantní a je konec. Vůbec jsem nemyslel prodavače z elektra, páč tihle kočovníci mi přišli přeci jenom blíž předváděčkám kvérů. Doufám, že se do Zeleného nikdy nepodívám. Mám to z ruky a slíbili mi XDS poslat do Vizovic Jo a Glocka ti řezat nebudu. To známe, podej prst...onehdá jsem na pivo donesl na ukázku mosaznou sponu a už mě Jeronimo zaháčkoval a další víkend jsem dělal pro něj. Už jsem se poučil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Gandalfovu překvapení se nedivím, před cca rokem jsem také byl v Leiku na nějaké prezentaci, střelba a uložení zbraní stejné.Ale nemůžu si stěžovat, jen to prostě bylo jiné. Na předváděčce Sig Sauera v Rajské zahradě byl dostatek přítomného a ochotného personálu, ale vyzkoušet v krátké době 3 zbraně několika ranami bylo málo.Takže když to srovnám s Leikem, kde můžu hodinu tahat ze šuplíku jednu bouchačku za druhou a zkoušet všechno možné, radši bych vybral Leiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Mám stejnou zkušenost z Čestlic. Předváděčka Glock a Ruger. Borec na mě skoro zařval, co teda chci za bouchačky. Řek jsem mu, že netušim, co všechno maj, že to nikde neni napsaný. Řikal, že jsem si měl vybrat na baru. Tam mi o tom nikdo ale neřek. Tak jsem z hlavy sázel, co chci.Od Rugeru měli jenom LCR a jinak nic. No prostě tragédie. Pak odešel do hajzlu a nechal mě tam. Měl jsem zaplacenou hodinu a po 40 minutách už mě vyhazoval, že prej ještě nejed. Načež jsem si pro sebe řek, že taky ještě nebude a řek jsem si o další kvéry. Byl jsem tam celou tu hodinu na vteřinu přesně a měl jsem co dělat, abych si terč neudělal z něj. Kvéry tam prodávaj, ale samozřejmě jsem koupil jinde. Spoléhaj na to, že je přebytek poptávky a tak na to serou. Hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Tak jsem si pořídil svou první brokovnici. Nový kus za cenu dvou plných nádrží do auta, tomu nešlo odolat :-D Moc si od toho neslibuju, jestli to na 10 metrů trefí plechovku od piva nebo na 20 metrů shodí popper tak budu spokojenej :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Jo, pumpa Uzkon do kazde rodiny - taky ho mam v trezoru. Dostal jsem ho vloni k Vanocum :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 A jak jsi s tím spokojenej ? Já to byl dnes přihlásit tak dostanu PZ příští týden..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Za me dobry, ja TR-X kupoval za 5.000,-Kc a myslim, ze to je na takovyto domaci zvykani uplne idealni ... Zatim nema vic nez 500 ran, takze zadny extra vykon, ale jak rikam, za ty prachy, kdyz vydrzi 5.000 ran, tak je to v pohode investice ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Včera s kamarádama v Avimu na Florenci. I po letech to furt lítá slušně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Jako krásný příklad uvedu Zelený Sport. Někdy se tam stav, prohoď pár slov s panem majitelem a uvidíš, že je to fajn člověk, který zbraním rozumí, prodávat je chce a záleží mu na tom, jestli jsou s nimi lidé spokojení. Je to jen o přístupu jednotlivce. Prosímtě tohle mi nedělej... Jsem se pobryndal, když jsem to četl a pil čaj... 31.10. - 6.11. bych měl mít v Brandýse předváděčku Glock, Ruger, B&T, Aimpoint. Tak doražte, obyčejně nejsme ani moc hrubí a sprostí, ani lidi nešikanujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Tak jste mi kluci připomněli, že se mi doma válí nákupko na brokovnici. Ažádnou jsem ještě nevybral - co nejmenší, 4-5 nábojů v trubce, pistolová rukojeť + přípojná sklopná pažba ("do práce" bych to ale nosil bez ní..."), když bude lišta na svítilnu, tím lépe. Což o to, Fabarmy, Pistola 11" nebo Ultra Short 14", by mne plně uspokojily, ale ne cena. Cenovým faforitem je Hawk PD-18 Short, nemá lištu (už jsem viděl tuning), ale rozumem bohatě stačí, vždyť vystřelí párkrát za rok, ale znáte to, červík hlodá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Prosímtě tohle mi nedělej... Jsem se pobryndal, když jsem to četl a pil čaj... 31.10. - 6.11. bych měl mít v Brandýse předváděčku Glock, Ruger, B&T, Aimpoint. Tak doražte, obyčejně nejsme ani moc hrubí a sprostí, ani lidi nešikanujeme U nás ve sportcentru ještě funguje střelnice? Před 20 lety jsem tam dělal zbroják Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Asi je rozhodnuto, Uzkon AS42. Sice Turek, ale za babku a na takové to domácí žvýkání v noci kolem baráku stačí. Sklopka se dá oddělat, 4+1, 12x76, v základu lišta na svítilnu, je to malý, lehký, víc nepotřebuju... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Jj,taky jsem na ni koukal z tech ctyrech modelu bych volil tuhle a za cenu je to ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Taky na ni koukam, kdes ji bral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se