Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tam mi také napadlo je někde v Praze nebo blízkém okolí střelnice s trpělivým instruktorem který by moji ženu když už ne naučil střílet ji alespoň naučil co se se zbraní nemá dělat. Když ji to budu učit já pohádáme se a já budu bez večeře.   :gunsmilie:

Odesláno

Tam mi také napadlo je někde v Praze nebo blízkém okolí střelnice s trpělivým instruktorem který by moji ženu když už ne naučil střílet ji alespoň naučil co se se zbraní nemá dělat. Když ji to budu učit já pohádáme se a já budu bez večeře.   :gunsmilie:

Ano, zde http://www.ulovcihohuberta.cz/

Zatím nejlepší přístup, který jsem zažil. Je to tam takový komorní a moc příjemný. Ptej se na Františka a domluv paní u něj kurz.

Odesláno

Co nosíte na střelnici za hodinky? Chodím si občas zastřílet rovnou z práce a suunta by sice střelnici měly v pohodě zvládnout, ale jsou ke košili "divný". Pořídil jsem proto zde citizen as 4030-59e, které mi příjdou pracovně a společensky přijatelnější a doufám, že jim to nebude vadit :-) Jaké máte zkušenosti použití pistole vs. hodinky?

Odesláno

Žádný ze 3 automatů (1x ETA, 2x Seiko) s tím nemá problém. Nosím na levé, střílím obouruč, silná ruka je pravá, levá jen tak přicmrndává, nějaké otřesy se na hodinky přenesou, ale nepozoruji žádné zhoršení přesnosti chodu nebo cokoli jiného

Odesláno

"Nosím na levé, střílím obouruč, silná ruka je pravá, levá jen tak přicmrndává"

Mám to stejně, ale kdysi - kdesi se ke mě dostala informace, že jim to opravdu nedělá dobře, tak se ptám na zkušenosti. Automaty sundávám, s digi v košili si připadám jako blbec, proto se ptám.

Odesláno

Seiko SKX si po masáži na střelnici vyžádalo servis za litr, nepřesnost chodu byla přes mojí toleranci. Od té doby se mi do stáje vrátily quartzky, které jsem dříve zapudil. Aspoň jsem zas objevil krásu laciných a přesných hodinek.

Odesláno

Ale taky si myslím, že síla, která by ti poškodila hodinky by ti spíš předtím utrhla ruku z ramene :D

Ruku jsem mel naprosto v poradku, ale omegy mi znicila pulhodina s brokovnici. Takze si to myslis spatne.

Odesláno

Ale taky si myslím, že síla, která by ti poškodila hodinky by ti spíš předtím utrhla ruku z ramene :D

Ruku jsem mel naprosto v poradku, ale omegy mi znicila pulhodina s brokovnici. Takze si to myslis spatne.

Odesláno

Takže si z toho beru - mechanické hodinky to vydržet mohou ale nemusí, quartz je jistota. Takže za mne - TRASER:-).

Odesláno

Já chodím s Traser super sport chrono ... A vím, že někteří s mechanikami si je před začátkem sundávají. Asi bych to u těch dražších taky radši neriskoval ...

Odesláno (upraveno)

Těch zničených mechanik při střelbě je víc, ono tak dlouho se chodí se džbánem...až se strojek...znáte to :-) Nedělejte si iluze, i devítka má nepříjemné vysokofrekvenční vibrace a čím déle střílíte a pevněji "to" držíte, tím víc toho pobere zápěstí. Netobože když jste příznivci "velké rány" a úplně nejlíp z revolveru ;-)

Já jsem na střelbu a divočejší aktivity pořídil Casio Rangeman (to Range mi evokovalo střelnici) a když už jsem se náhodou objevil na střelnici s mechanikou, šla do kapsy.

Upraveno uživatelem DaveG17
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Tak já du vybírat nějaký digitálky teda ale je to ponižující.

EDIT: CASIA nepřežiju. Nemohly by to bejt aspoň B1 brajtlingeny? Nebo ty se taky zničej???

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík
Odesláno

A co varianta, ze si hodinky strcis na tu hodinu do kapsy nebo polozis na stolek? :-)

To se mně moc nezdá, jednou jsem to zkoušel a neměl sem z toho dobrej pocit.

Odesláno

Ted jsem si byl osahat to co jsem mel predvybrany a jsem z toho zase o neco blbsi. My dva favoriti, tedy GP K100 a Taurus 92AF (nebo tak nak, proste ta skoro-Berreta 92:) Ten Taurus je strasne osklivej, takovej neforemnej.. to uz radsi CZ. GP se mi divne a blbe drzi a prej se to musi furt mazat. No a pak jsem si vzal SIG SP2022 a byt je mensi a drazsi, ten sednul krasne.. teda mit jeste o dva milimetry kratsi uchop (i s botkou zasobniku), uz by byl malej. Takhle perfekt. Jediny co me odradilo od toho, hned ho vzit, byl ten rachtajici zasobnik - ta botka ma fakt nehezkou vuli, u obou kusu co maj na prodejne. Zase krasne vyjizdi, u plastaku je to prej normalni.. no ale nejak me to otravilo. Tak nevim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...