Zlý Jabko Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Schválně jak dopadne příští amnestie na nelegálně držený zbraně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Jak mam chapat ten zasobnik na 10 u kratke, kdyz mam standardne treba G19 na 15? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Pořád si říkám, že nařízení z unie ohledně zbraní prostě naši zákonodárci odmítnou. Příčí se mi, že bychom měli vymejšlet nějaký švejkoviny. Prostě nesouhlas a v platnosti zůstávají naše současné zákony. Ale stejně jsem v sportovním střeleckém klubu, v Lexu, v KVZ, u myslivců a mám ve dvou firmách licenci na zbraně v plném rozsahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 u krátké je návrh na 20 Jak mam chapat ten zasobnik na 10 u kratke, kdyz mam standardne treba G19 na 15? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 u krátké je návrh na 20Tak to jo. Dík.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Ono ciste logicky ide len a len o pocet nabojov o nic ine. Taka Browning Bar keby sa tam dal nasadit bubon na 70 nabojov tak nebude o nic menej nebezpecna nez co ja viem RPK. Ja sa bojim ze casom si nad to sadne niekto kto pri tom trochu pouzije hlavu a skoncime na 4+1 v neodnimatelnej schranke,.... prestavba neprestavba uvidite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Tak se mě baba na fízlárně ptala, jak chci skrytě nosit samonabíjecí pušku, že to nosej na obranu jenom teroristi. Odpovědí jí bylo, že do toho jí nic není. Na to reagovala tak, že to tady dopadne jak v Německu. Tak řikám, jak to myslí, jakože nás všechny přejede islamista v náklaďáku? Pak mi řekla, že neznám zákon a že na D by mi nedala ani expanzní zbraň. Tak řikám, jak to s tim souvisí, když mám všechno kromě D? S timhle přístupem nečekám, že by policie vycházela vstříc po přijetí směrnice. Ale nákupko mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 ta paní tam buď není dlouho nebo nebude dlouho, protože tohle je naprosto nepřijatelné jednání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Ja myslim ze tam naopak je dlho a s laskou spomina na casy, ked kvery malo par vyvolenych, ona sa tam cele dni kopala do..... a jedine pozdvizeni nastavalo ked JZDaci raz do roka vyorali minu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Ja myslim ze tam naopak je dlho a s laskou spomina na casy, ked kvery malo par vyvolenych, ona sa tam cele dni kopala do..... a jedine pozdvizeni nastavalo ked JZDaci raz do roka vyorali minu.Taky myslím. Já mám u nás naopak pocit, že jsou policajti skoro rádi, že lidi drží zbraně legálně a chovají se v souladu se zákonem. Dobře vědí, jak je jejich štěstí vrtkavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Nekdy mi pripada, ze je policajti nosi zbytecne.Ad nedavno pobodanej policajt, nejakou kedrou, co na naslesdky zemrel. Ve statech by ten zmrd po par sekundach dostal kouli do hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Legrační, žes to zmínil. Včera na šermu na to přišla řeč a co čert nechtěl, měl jsem s sebou pár cvičnejch plastovejch kudliček. Máš málo šancí i když útok čekáš. Když je to překvápko, nestihneš po něčem u pasu ani sáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Proto se bezpečná vzdálenost udává cca 6,5 m (21-Foot rule). Jakmile je někdo blíž, tak už nestihneš skoro nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Legrační, žes to zmínil. Včera na šermu na to přišla řeč a co čert nechtěl, měl jsem s sebou pár cvičnejch plastovejch kudliček. Máš málo šancí i když útok čekáš. Když je to překvápko, nestihneš po něčem u pasu ani sáhnout.Nevím, jak situace nastala, jestli tam mával kudlou nebo ji měl skrytou a nakrmil ho z půl metru. Byli tam dva. Obranu proti útoku nožem se učí v každém střeleckém kurzu pro pokročilé. A voni policajti, takže by měli mít nějaký výcvik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Klonim sa k Cegymu,.... v USA ked na teba policajti idu ako na nasilnika tak uz maju rovno vytasene a ty si na vyzvu bud lahas na zem, alebo ju kupis. Nasi sa boja vytiahnut aj obusok aby ich sfetovany somrak nezazaloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 (upraveno) Jak píše Cali, není to jen o výcviku. Je to i o těch následcích po útoku. Nikdo nechce být vyšetřtovaný a následně souzený za to že nějakýmu výfetlu ublížil obuchem Upraveno 21. prosince 2016 uživatelem Speedster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Jak píše Cali, není to jen o výcviku. Je to i o těch následcích po útoku. Nikdo nechce být vyšetřtovaný a následně souzený za to že nějakýmu výfetlu ublížil obuchemNjn, tak se raději nechám ubodat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Legrační, žes to zmínil. Včera na šermu na to přišla řeč a co čert nechtěl, měl jsem s sebou pár cvičnejch plastovejch kudliček. Máš málo šancí i když útok čekáš. Když je to překvápko, nestihneš po něčem u pasu ani sáhnout.Právě jsem se z tý obce, kde se to neštěstí stalo, vrátil. Sdělovadla si to trochu zdramatizovala - běžná domácí rozepře v rodině, kde nikdo nepracuje, zavolali na pomoc sousedy /stále bez kudly/, sousedi to nechtěli řešt, tak zavolali policajty a kluk najednou na ně vytáhl kudlu - bylo do "dílo" okamžiku. Tam by neměl šanci ani Rambo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 LEX Ze sdružení Firearms United máme podrobnější informace o průběhu včerejšího jednání COREPER:Proti návrhu byla Česká republika a Lucembursko - Lucembursko ovšem proto, že mu návrh připadal nedostatečně přísný, zejména u sportovních střelců.Rakousko se zdrželo s tím, že má výhrady k přílišnému zatížení podnikatelů, k deaktivaci zbraní a k zásobníkům. Zdrželo se také Švýcarsko, které se také účastnilo, ač není členem EU, protože toto hlasování bylo jen orientační (skutečně platí až hlasy ministrů). I švýcarský zástupce vyjádřil výhradu k omezení zásobníků.Polsko hlasovalo pro, pouze požadovalo prodloužení implementační doby na 2 roky. Litevsko návrh podpořilo, pouze vyjádřilo zklamání, že nebyly lépe podchyceny plynovky. Chorvatsko také souhlasilo, i když s podotknutím, že by klidně akceptovalo i větší omezení. Lotyšsko a Bulharsko řekly, že by se návrh dal ještě vylepšit, ale že nechtějí blokovat dosažení shody. Francie samozřejmě apelovala na rychlé uzavření jednání a Evropská komise návrh podpořila, nicméně předložila a nechala zaprotokolovat dvě deklarace - jednu s politováním, že se nepodařilo zakázat všechny "nejnebezpečnější zbraně", druhou ohledně znehodnocených zbraní (docela by mne zajímalo, co v té druhé bylo - "ano, sedm let jsme na to kašlali, ačkoli jsme měli zákonnou povinnost to řešit, je to naše chyba"? Asi sotva.)Zajímavé je, že se údajně doopravdy nehlasovalo: jen se diskutovalo s tím, že kdo chce, může říct, že nesouhlasí a proč... a kdo mlčí, ten se bere, jako že souhlasí.Slovenské předsednictví nakonec jednání ukončilo s tím, že se podařilo dosáhnout shody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 (upraveno) Právě jsem se z tý obce, kde se to neštěstí stalo, vrátil. Sdělovadla si to trochu zdramatizovala - běžná domácí rozepře v rodině, kde nikdo nepracuje, zavolali na pomoc sousedy /stále bez kudly/, sousedi to nechtěli řešt, tak zavolali policajty a kluk najednou na ně vytáhl kudlu - bylo do "dílo" okamžiku. Tam by neměl šanci ani Rambo.Moja skusenost (3x) je taka ze ak nahlasis ze uz doslo k nasiliu pod vlyvom a hrozi dalsie, tak skupina ktora pride iba raz slovne vyzve dotycneho aby sa vzdal ze pojde s nimi a ak prejavi odpor, tak sa na nho vrhnu sposobom ze 99% populacie by nepomohol ani samurajsky mec. Nepridu samozrejme bezni pomahaci ale zasahovi. edit: Tym chcem povedat ze ak chcete mat ako ohlasovatel pokoj tak to musite zariadit tak aby si ho zasahovi odviezli na zachytku a nie sa mu bezni snazili dohovorit, trochu blbe je ak je z rodiny ono je to totiz potom docela masne aj 15K za akciu Upraveno 21. prosince 2016 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se