Tomas_2002 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 To jsou Black Mamby ne ? Tady u nás se prodávají třeba v Gunner Svitavy nebo Zelený Sport ve Slatině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) Jarett: Co to máš za náboje? Kde se to dá sehnat?http://www.armyarms.cz/fiocchi-45-acp-fmjtc-185-grs-black-mamba-e258.html http://www.beareka.cz/strelivo/pistolove-strelivo/naboje-fiocchi-black-mamba-45acp-fmjtc-12g.htm Upraveno 9. února 2017 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Článek k ústavnímu zákonu o zajištění bezpečnosti - celkem rozumný názor /podle mého/.http://www.halonoviny.cz/articles/view/44980164 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Myslite, ze to odpali? Myslim ten veprostred s vylezlou zapalkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 No hlavne aby to pred odpalenim uzamklo zaver. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Upřímně řečeno bych to asi zbytečně nepokoušel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Upřímně řečeno bych to asi zbytečně nepokoušel...Taky bych do toho nešel... tohle bych upřímně řečeno ani nechtěl ládovat do zásobníku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Dik, taky si myslim, ze to zkouset nebudu. Mimochodem je to novej SB 140 subsonic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Jo když jsem naposled kupoval střelivo, povídal prodavač jak to S&B čím dál víc flákaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Já kdysi koupil maxxtechy a to bylo teprv žůžo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Jaké máte zkušenosti s botkou +2? V tydnu jsme to testovali na střelnici a z 15 zásobníků se u 5-6 nepřebil poslední náboj a sekl se. Občas nešel ani zasunout pořádně zásobník když byl plný. Docela zklamání u té botky. Asi by to chtělo delší pružinu v zásobníku. Vracim se zpet k botkam +1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Jsem byl po dlouhý době zase v Čestlicích a včera jsem čistil. Úplně jsem zapomněl, jaká je to uklidňující činnost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 To je věc, který třeba vůbec nerozumím. Vlastně nechápu, co je uklidňujícího na čištění čehokoli Ale samozřejmě, každý má jiné záliby. Jo a pokud bys měl nutkání a doma měl všechno lesklý jako psí kulky, tak u mě by jsi se mohl vyklidnit až do bezvědomí, páč já už nečistil kvéry......no, vlastně asi nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Jaké máte zkušenosti s botkou +2? V tydnu jsme to testovali na střelnici a z 15 zásobníků se u 5-6 nepřebil poslední náboj a sekl se. Občas nešel ani zasunout pořádně zásobník když byl plný. Docela zklamání u té botky. Asi by to chtělo delší pružinu v zásobníku. Vracim se zpet k botkam +1.Na G26 naprosto bez problémů. Botka +2 origo. G26 má totiž prý pružinu z G19. Na G19 zásobnících nepoužívám, nezkoušel jsem. Mám ji ale na zásobníku z G17 a bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Já jí mám na ČZUB P 07 - bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Uchop je s botkou perfektni a strili se s ni vyborne, ale prekvapilo me to. Samozrejme je logicky kdyz je pruzima dimezovana na 6 naboju na 8 bude nejspis kratsi. I kdyz jsem zkousel mi klackou botku na 6n. a na druhem 8n. tak tlak pri stlaceni byl znazelne rozdilny. Na webu jsem o tom nin noc nenasel. Jedno video kde to nejaky Amik zkousi a obcas mu zaver nezustaval po vyprazdneni zasobniku. Delsi pruzimu me nenapada z ceho pouzit. Jednorady vetsi zasobnik v lugeru neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 (upraveno) Dabl Upraveno 13. února 2017 uživatelem blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/cesti-europoslanci-chteji-zmekcit-smernici-o-zbranich/1449444 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Panove mate nekdo zkusenosti s PAR mk3 ? Spolehlivost, závady. Na forech obecne ctu hodne o ruznych neduzich AR-15. Chtel bych poridit dlouhou a tahle mi vychazi nejlip. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Panove mate nekdo zkusenosti s PAR mk3 ? Spolehlivost, závady. Na forech obecne ctu hodne o ruznych neduzich AR-15. Chtel bych poridit dlouhou a tahle mi vychazi nejlip. Sent from my iPhone using TapatalkMám, měl to někdo na kursu Dynamic Rifle a nedalo to 3 souvislé rány. Měl od závad totálně ozobané vyhazovací okénko. Za tejden se objevila v inzerci za 20 tisíc a trápí se s ní někdo jinej. Schválně se občas mrkni na bazar, jestli se tam objeví levná PARka s omláceným okýnkem, je jasnej důvod prodeje. Na nových bohužel tohle nepoznáš :-D.Nicméně bůh stvořil tuhle pušku v plynu, tak není důvod jí kupovat s pístem. Ale trváš na těžkým předku, kup HK, zlevnili ho o 12 tisíc. V plynu v českých podmínkách Daniel Defense, nebo DPMS. Kdyby to bylo na sport a neměl jsi hluboko do kapsy, tak JP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se